موفقیت با تریدینگ

درود برشما
ترید بسیار سود ده است اما ترید کردن زمانی مفید میشه که روی یک یا دو جفت ارز کار کنی . خودم طلا و دلار ین را کار می کنم و هرگز سراغ چیز دیگری نمی روم.
ترید را باید خودت یاد بگیری نه دل به دوره های آموزشی و اساتید ترید ببندی، اساتید ترید درآمدشان از پکیج فروشی است نه از ترید.
زمانی ترید را اصلا بلد نبودم اما با ۲۰ دلار وارد شدم و طی ۱۸ روز رساندم به ۵۶۰ دلار و آموزشهای اساتید ترید را گذراندم و با همان آموزش‌ها روی دو معامله حسابم صفر شد. ۵ سال زمان و ۶۰۰۰ هزار دلار هزینه کردم تا توانستم ترید واقعی را خودم استخراج کنم . اکنون تقریبا وین ۱۰۰ درصد دارم
برای موفقیت در ترید با سرمایه حداقل ۴۰۰۰ دلار شروع شود بهتر است کمتر از این مبلغ اگر یک میلیون بار هم تست شود قطعا کال خواهد شد. بهترین ابزار معاملاتی انس جهانی طلا هست و تا زمانی که حداقل موجودی حساب به ۲۰ هزار دلار نرسیده فقط با هر معامله یک صدم لات معامله شود و بعد از آن با دو صدم. تجربه شخصی زمانی به سود دهی رسیدم که دیگر برای هیچ پوزیشنی، استاپ لاس نگذاشتم . چند هزار دلار روی استاپ ها از دست دادم تا به یقین رسیدم استاپ نگذاشتن یعنی موفقیت در ترید
در صورتی که اینترنت وصل شود استیتمنت حسابم را شر خواهم کرد

2 لایک کرده

لطف کنید استیتمنت 3 ماهه یا 6ماهه قرار بدین.

این همه پول دارین زحمت بکشید 300تمن یه گیگ بگیرین شات بفرستین.

2 لایک کرده

فقط بخاطر اون قلعه…. فرستادی…..

خیلی تاثیرگذار بود استاد، مرسی بوس خدافظ

1 لایک کرده

همیشه قله ها و دره های این نمودار آشکاراست

دلم خنک کردی خدا دلتو خنک کنه :joy::joy:

1 لایک کرده

ساختار جملاتت شبیه این داستان های فیک زناشویی بود :broken_heart:

1 لایک کرده

درود استاد بزرگوار من اشخاصی مثه شما برام الگو هستن فقط استاد استیتمنت بذارید من بیشتر به شوق بیام

1 لایک کرده

واقعا چرا توی همچین کامیونیتی که اکثرا حداقل آگاه هستن به چیزهای ساده، همچین اشخاصی تاپیکهای عجیبی میزنن این استاد دیگه با جمله ی آخرش که خرابم کرد اصلا

استاد به فاkمون ندی صلوات

استاد جسارت نشه بم بعی آموزش دیدی ؟ آخه شخمی تخیلی معامله میزنی بنظرم :flushed_face::joy:

استاد غیر ترید با سیبیلاش هم بیت کوین استخراج می‌کنه :smiling_face_with_tear::joy:غیر ترید منبع درآمد دیگ داره

1 لایک کرده

مشکل این مملکت فرار مغزها نیست . ماندن شل مغزهاس :joy::joy::joy::joy: