تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

این جمع شدن صف ها فقط جمع کردن نقدینگی هست و بعد ادامه روند
با روندها نمیشه مقابله کرد الگوها باید کامل شکل بگیرد تا بتوان حرکت قدرتمند بازگشتی داشت
فعلا نظاره گر هستیم🖐️

حرکت امروز شاخص به احتمال زیاد فقط پولبک به حمایت از دست رفته هست

سلام و درود بر همگی : دوستان عزیز احتمالا امروز دیگه شاخص کل اصلاح نزولی اش تثبیت داده البته تا به کف پیوت برسه چندتایی حمایت داره که شاید واکنشی به اینها بده برای نوسانگیری پرریسک در روند نزولی و در اهرمی ها میشه ازشون استفاده کرد ولی پرریسک هستن ، احتمال بسته شدن بازار هم کم میبینم چون سرمایه هاشون را در سقف از بازار خارج کردن و اونها هم منتظرن شاخص به کف برسه بتونند مجدد با اصل سرمایه وارد بشن ! بهرحال تمرکز میذاریم روی کالایی ها هر زمان با اینها به سقف برسیم شاخص به کف رسیده اون زمان فقط اصل سرمایه را از کالایی چنج میکنیم به سهامی فعلا کاری با سهامی نداریم تا به کف پیوت برسه

امیدوارم امروز عیار دست از ایجاد این کندلهای بیخود کوچیک برداره یک کندل قرمز درست و حسابی بزنه ، فقط یادتون باشه پله ای وارد بشید و حد ضرر هم در نظر بگیرید ، و همینطور که در اول تاپیک گفتم واقعا کار درستی نیست که قیمت ورود را سیگنال کنم و وظیفه من فقط تحلیله ، ورود و خروج دیگه در هر جایی که صلاح میدونند با دوستان هست و خواهش میکنم من بعد انتظار اعلام قیمت ورود از من نداشته باشند . یادتون باشه اینها همه اش احتمالاته و 50 50 هست ، در هر صورت سعی میکنم بهترین موقعیتهای بلقوه را که احتمال واکنش قیمت داشته باشه را در چارت نشون بدم ، قیمت و مسئولیت ورود و خروج دیگه با خود دوستان هست .

فزر چرا اجازه مثبت نمیدن آقا احسان؟

سلام وقت بخیر اول اینکه خیلی ممنونم از شما دوم اینکه هر کسی مسئولیت کارهاش با خودشه این دیگه بدیهی ترین اصله سوم اینکه لطفا سیگنال هارو لطفا ارائه بدید چون فرضا وقتی من میبینم تحلیل خودم با شما در یک راستاست با اعتماد بیشتری اینکارو انجام میدم یا وقتی متفاوته متوجه غلط بودنش میشم البته که تحلیله و شانس فیل شدنش همیشه مد نظرمه

نزدیک سقفش شده این حرکات بنظرم عادی هست حواست به کانال صعودیش باشه تا این کانال حفظ کنه میتونه به سقفش برسه

آقا حسام عزیز ، موقعیتهای بلقوه را در چارت مشخص میکنم ولی قیمت ورود بهتره خود دوستان به دست بیارن تا مشکلی از جهت جاماندگی نداشته باشیم ، حالا هر کسی میتونه بنا به صلاحدیدش وارد بشه یکی ریسک پذیره یکی ریسک گریزه

تابلوی عیار نشان‌دهنده هجوم نقدینگی به سمت طلا است. ورود پول ۱۱۰ میلیاردی در کنار قدرت خریدار ۱.۵۶، یعنی بازار انتظار رشد قیمت طلا یا دلار را دارد.

سیمین بازیگوش هم انگار در این موقعیت ترند نزولی اش شکسته تایم 30 دقیقه ، حرکات صعودیش ادامه دار نیستن ، موجهای صعودی که ایجاد میکنه بعد از کمی که ایجاد میشن از بین میرن ثبات ندارن وشاید یکی از دلایلش دیتای کمی هست که داره باید معاملاتش بیشتر بشه تا بتونیم با قطعیت بیشتری درباره اش نظر بدیم

عیار ۵۰ رو رد کنه دیگه می‌ره برای اهداف خودش

سلام
دیروز یک پله نقرین خریدم . 17 میلیارد ورود پول تا این لحظه ! در منطقه ی اشباع فروش قرار دارد…1

ارزش معاملات امروز حدود 26 همت بود…!
خروج پول درشت از بازار حدود 3.4 همت
خروج پول خرد از بازار حدود 3 همت
ورود پول به مجموع صندوق های طلا حدود 85 میلیارد
ورود پول به صندوق های نقره حدود 13 میلیارد
ورود پول به صندوق های نقره و طلا تا این ساعت خیلی چشم گیر نیست …!

سلام وقت بخیر. خسته نباشید .

میشه لطفا اولین حمایت شاخص کل رو بگید حدودا چه محدوده ای هست ؟:green_heart::folded_hands:

نقرین بتونه سقف کانال نزولی اش بشکنه یک سطح بیاد بالاتر فضای رشد خوبی داره

حدودای 45600 اولین حمایت در روند نزولی هست ، دومیش میشه 42190 و سومی 3700 و چهارمی 3379 و آخریش کف پیوت 2900

احتمال میدم یک برگشت اخرو بزنه موقعیت ورود خوبی میده

فارمانی ناقلا انگار قصد اصلاح نداره ، حیفه اینها داده زیادی ندارن مگر نه از دستمان در نمیرفتن ، سیمانو هم امروز روی یک حمایتی رسید و واکنش داده شاید کمی بالاتر بره برگشت بزنه برای رسیدن به کف پیوتش

اگر ما می‌تونستیم دقیق بدون خطا همه چی رو پیش بینی کنیم که اینجا دیگه نبودیم الان پا روی پا تو جزایر قناری بودیم با ثروتی که ساخته بودیم
صد در صد اشتباه داریم و کارمون خطا داره ، ولی سعی بر این هست که درصد خطا رو پایین بیاریم هیشکی نمیتونه بگه هر چی تا حالا گفتم دقیق همون شده محاله ممکنه

سیمین ورود پول خوبی داره ولی هنوز قدرت خریدار حقوقیش کمه و فرمان تصمیم گیری دست خریدار حقیقی نیافتاده