تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

زمان نمیشه تعیین کرد چون احتمال داره نوسانی بیاد و اگر هم برسه گزینه های بهتری مثل نارنج و موج و ودوایکس هستن

قیمتهای حمایتی عیار الان شدن 480957 و 468600 و 443500

قیمت حمایتی کهربا بالاتر از کف پیوتش 161164 هست و گوهر 796820

سلام خدمت آقا احسان و دوستان عزیز
عیار
ایچیموکو - خط تنکنسن رو به بالا کیجونسن را شکسته – پایین ابر کومو … نوعی حمایت

سلام احسان جان …عیار رو تو چه قیمتی مناسب میدونی برای خرید؟؟

پله اول همین محدوده خوبه ولی احتمال میدم که حمایتهای پایین تر هم تاچ کنه قیمتهای 482800 و 469000 و در اخر شاید بیاد کمی از کف پیوتش بالاتر 443900 احتماله شاید هم اشتباه باشه

احسان داداش دمت گرم . یه زحمت دارم برات یه تصویر بلند مدت تر از چارت عیار مفید رو میخام که کانالی که رسم کردی رو ببینم و توی چارت خودم مقایسه کنم .:heart::heart::heart:

عیار ماهانه احتمالا

با نهایت تشکر :heart::heart:

سیمین بنظرم در این کف ، ترند نزولی را در کانال صعودی ضعیفش ، ضعیف شکسته !!!

عیار چه کندلهای کوچیک ضعیفی میزنه ! کندلهاش زیاد تغییری ایجاد نمیکنند همون ظهر که باز میشن همانطوری در همون محدوده میمونند !

فزر تا سقفش راه کمی مونده الان هم مرتبا به مقاومت کانالش میخوره و برگشت میزنه البته تا این کانال صعودی که احتمالا فکر کنم با توجه به حمایتی که شکل داده به این شکل باشه را حفظ کنه میشه باهاش موند ، روی 127600 هم حمایت بعدیش هست اگر بهش برسه احتمالا بتونه واکنش بده احتمالا

عیار مقاومت 50 را رد کنه،تمومه

یه چیزی که هست اینه که عیار و فزر جفتشون طلا هستن. اون معدن طلاس این گواهی شمش داره.

چطور ممکنه فزر در آینده نصف بشه. دلار ۵۰ درصد بریزه یا انس جهانی؟ یکم عجیب نیست؟

براساس چارتهاشون میگید ؟ اینها احتمالاته از نظر تکنیکالی کشیده شدن 50 50 هست شاید سقفها شکسته بشن و عبور کنه ، جهت دید بهتر دوستان بهرحال باید دیدی هم نسبت به کف تکنیکالی داشته باشن

طلا و نقره جهانی چارتشون چطوره از نظر شما ؟به نظر میرسه هنوز به سمت پایین باشن

متوجه شدم ممنونم

سلام

فزر طلا نیست یک شرکته که طلا استخراج می کنه مثل همه شرکتهای دیگه هزینه و درآمد داره درآمدش استخراج طلاست و هزینه هاش هم حقوق و دستمزد و هزینه برق و گاز و … تفاوت درآمد وهزینش میشه سود

فکر کنم این سهم پروژه شده با صندوق های طلا مثل عیار فرق داره

اینم لینک کدالش https://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=u2qnMXeso0PgFgArUSlgIw%3D%3D&rt=0&let=58&ct=0&ft=-1

جالب بود:ok_hand::ok_hand::ok_hand: ممنونم

انس طلا امروز روی حمایت دیلی رسیده احتمالا بصورت رنج برگرده بالا