تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

درود بر شما احسان عزیز تحلیل سیمانا رو اپدیت کنید لطفا

احسان جان در انس طلای جهانی واگرایی در rsi کاملا مشهوده

1. واگرایی مثبت RSI دیده می‌شود
  2. اما هنوز فقط هشدار ضعف فروش است، نه تأیید شروع روند صعودی

هیچ سقفی براش نذار ، ان شاءالله بالای 100 درصد سود که رسید اصل سرمایه را خارج کن سود نگه دار چون اصل سرمایه را باید در کف اهرمی ها وارد کنیم

سیمانو را در سیستمم دارم اینها حرکاتشون مثل هم هست ، الان در برگشتش روی یک حمایتی رسید و بالاتر بهش اشاره کرده بودم ، واکنش هم داده و احتمالا تا اون مقاومت بالا بره ولی در ادامه اصلاح تا کف پیوتش میاد در بین راه هم یک حمایت دیگه داره که مشخص کردم

فزر هم میتونه مثل صندوق های طلا راهشو از بورس جدا کنه و مثبت بمونه؟ یا چون از جنس سهام هست اونم اصلاح میکنه؟ ممنونم

اره فکر کنم ، اگر مجدد اصلاح داد موقعیت ورود ریسکی در میانه روندش میگم

صندوق های نقره ،همه ی نگاهشون به صندوق های طلاست.

ولی بنظر من همه نگاهشون به دهان ترامپه😂

همین الان ترامپ با اعلام پایان توافق نامه تکلیف همه رو روشن کرد😁

شاخص کل بورس هم دنبال یه بهونه برا اصلاح میگشت که بهونه ش جور شد👌

دوستانی که فکر میکردن شاخص قراره یه کله بره بالا حالا به آقا احسان و آدمهای باتجربه ایمان بیارن🤌

امیدوارم تو این یکی دوماهی که گفتیم طلا و نقره داره کف سازی میکنه استفاده کرده باشید دوستان😉

البته شما لطف دارید ولی به کسی ایمان نیاورید چون جز خدا هیچکسی از اشتباه در امان نیست ! برای عیار هم موج صعودی اومده احتمال امروز آخر وقت تثبیت بده در هر پایینی که بزنه میشه وارد شد ، عیار را تا حالا ندیدم که شارپ بزنه همیشه فرصت ورود در موقعیتهای کم ریسک میده

حرکات و کندلهای نقره خیلی خوبه ولی حیفه حباب داره ، سینرژی هم که خیلی تندرو هست از میدلاینش یک بالایی زده ببینم برمیگرده به پایین بشه بعنوان پیوت حسابش کرد یا نه نهال هم همینطور

عالی . شکر برای وجودتون.

قدیم ها که درهای کلیسای تهران باز بود و میرفتیم برای دعا .

یادم میاد واعظ همیشه میگفت هرگز بجز خداوند به هیچ کس ایمان نداشته باشید چون انسان ها خطا کار هستند و امکان داره اشتباه کنن‌ اگر به انسان ایمان داشته باشید با اولین خطا و اشتباه اون شخص شما تبدیل به یک بی ایمان میشید و خدا رو فراموش میکنید .

خدا رو شکر برای برادر عزیزم آقا احسان که هرگز دچار غرور و خود شیفتگی نشدند . امیدوارم هر روز در علم و دانش تون پیشرفت کنید و باعث برکت خیلی ها بشید . خداوند به شما هزاران بار برکت بده :green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::folded_hands:

عیار هر روز داره ۳درصد مثبت می خوره و صندوقهای نقره مثبت ضعیف می خورن،البته من خودم سیمین دارم.

دروووود احسان جان

منظور از ایمان آوردن این نیست که انسانی رو بجای خدا بپرستیم😁

منظور اینه که با دوتا مثبت مست و مغرور و جوگیر نشیم و با دوتا منفی خودمونو نبازیم👌

البته که همه ی ما ممکن الخطا هستیم و هرکسی مسوول سود و زیان معاملات خودش هست..

منم سیمین دارم پویا جان

سیمین خیلی اذیت کرد ولی من این اذیت کردنو در راستای کف سازی برای شروع روند صعودیش میبینم..

صندوقهای نقره چون 10 درصدی هستن زمانیکه شروع کنن خیلی زود همه چیزو جبران میکنن😁

طلا زودتر راه افتاده ولی نقره هم بزودی حرکت صعودیش شروع میشه..

البته بقول احسان جان اینا همه احتمالات هست و امکان خطا هم وجود داره ..

اره داداش میدونم :joy:

سیمین الان این حمایت 11055 و 10964 و 10774 حمایتهای خوبی داره موج صعودی هم براش تثبیت داده البته دوتا دیگه مونده ولی فکر کنم مثل 1300 دیگه فریبمون نده هر چند دوستان میگن نقره ای ها حباب هم دارن ولی جدا حرکاتشون خیلی شارپه :heart_eyes: چون دیتایی نداره نمیشه مثل عیار و طلایی ها باهاش رفتار کرد

به همچنین ان شاءالله زندگیتون همیشه پر خیر و برکت باشه :folded_hands:

ممنونم آقا مهدی عزیز

ولی این سیمین بیش از حد دیگه داره قرمیاد:sweat_smile::sweat_smile:

من همچنان سینرزی رو نگه داشتم.

ولی امروز مثل اینکه خیلی ها در مثبت ۹ فروختند .

آخرش هم تا مثبت ۵ پایین اومد.

احتمال داره شنبه بالاتر بره یا بازم میاد پایین ؟

من هرموقع سهمی رو میفروشم .اون سهم رشد میکنه نگه میدارم آزار میده.

نخندید بهم . واقعا همیشه همینطوری بوده :smiling_face: