سلام و ارادت و احترام احسان عزیز و با مرام
منم به نوبه ی خودم نهایت تشکر و ارادت قلبی خودمو بابت همه زحمات و راهنمایی و اخلاق بزرگوارانه ت اعلام میکنم و برات سلامتی و موفقیت و ثروت و آرامش آرزو دارم:folded_hands:![]()
![]()
سلام و ارادت و احترام احسان عزیز و با مرام
منم به نوبه ی خودم نهایت تشکر و ارادت قلبی خودمو بابت همه زحمات و راهنمایی و اخلاق بزرگوارانه ت اعلام میکنم و برات سلامتی و موفقیت و ثروت و آرامش آرزو دارم:folded_hands:![]()
![]()
لطفا سناریوهاتون درمورد فزر با وجود افزایش سرمایه بفرمائید. ممنون از زحماتتون.
تبریک احسان جان .خدا را شکر که هستی و ما را دور خودت جمع کردی .
سر ورود به اهرمی ایکس بهم سود رسوندی . نان دادی . ممنون
همیشه برات پول زیاد و برکت و سلامتی آرزو میکنم .
چه بسیارند آدم های سودجو با کانال های vipکه همه ی هدفشون سر کیسه کردن مردمه
و شما در این عرصه یکدانه ای
![]()
100 درصد باهات موافقم .![]()
![]()
![]()
احسان داداش . من زودتر از مدیریت کامیونیتی به خوبیات پی برده بودما ![]()
![]()
![]()
بنظرم بتونه تا سقف کانالش در 16000 برسه احتماله
اختیار دادری برادر ، نان آور همه ماها خداس ، من فقط وسیله ای هستم که حتی همین یک کارم را هم درست انجام نمیدم در هر صورت ببخشید بخاطر بعضی جاماندگی ها ![]()
خوبی از خودتون هست ، همگی ماها با همفکری داریم کار میکنیم اگر ایرادی جایی دیدید حتما بگید
کارت درسته داداش . امیدوارم موفق و پاینده باشی ![]()
سلام رفقا. بریم یه تحلیل از بازارها داشته باشیم. انس جهانی نقره و طلا یک رشدی داشتن، و با افزایش قیمت دلار حباب گواهی شمش نقره به ۵ درصد رسید و حباب گواهی شمش طلا منفی ۲ درصد. بازار بورس با ورود پول و سبز شدن اکثر نمادها فعلا خبر از رشد داره. چیزی که در بازار مشخصه خریدار در حباب مثبت نقره وجود داره اما تعدادی صندوق سهامی با حباب منفی بالای ده تو بازار هنوزم هست، این یعنی مردم وزن بیشتری به تورم میدن و هنوز اجماع برای رشد بورس وجود نداره.
سلام وقت بخیر
شاخص با قدرت رفت بالا . فکر نمیکنم دیگه هرگز بخواد اون کف رو ببینه
درسته؟
هرگز نگو هرگز ! تمرکز بذار روی صندوقهای طلا ، وقتی با طلا به سقف رسیدی شاخص گریز پای هم به کف رسیده ، اینجای شاخص به درد هیچکسی نمیخوره در سقفش هیچ عاقلی وارد نمیشه البته هر کسی مختاره ولی از جایی که بعد از جنگ با اون شرایط خاص کشور ، شاخص حرکت دادن نمیشد اصل سرمایه را وارد کرد ! مطمئن باشید هر چقدر هم بالا بره آخرش به پیوتش برمیگرده شاید تا 5500 بتونند رشدش بدن ولی آخرش مجبوره کف هم ببینه تا امثال ماها که عاقلیم بتونیم وارد بشیم ![]()
اکثرا بازار قبل از اینکه ریزش اصلی را انجام بده یک برگشتی به بالا میزنه احتمالا همون حالته بهش سکرات موت هم میگن دقیقا مثل همون حالتی که در شروع حرکتش انجام داد اگر یادتون باشه در اهرمی ها بعد از ورود در کف پیوتشون مرحله دوم افزایش حجم در برگشتی بود که به سمت کف پیوت انجام دادن ، یادتون باشه تمام اینها احتمالاته و شاید هم اشتباه میکنم ولی تا الان که دیدم به همین شکل حرکت کرده ، فعلا بیخیال شاخص بشید و تمرکز بذارید روی صندوقهای طلا که تقریبا زمان ورود بهشون رسیده ، یادتون باشه که ماها آینده را میخریم و نه حال وهمیشه باید از حال جلوتر باشی تا بتونی از این بازار سود بگیری البته سعی کنید با دیگران هم مشورت کنید شاید دارم اشتباه میکنم و حداکثرش اینه که شاید سودی نبرم ولی ضرر هم نکردم ، واقعا سود 300 درصدی اهرمی ها برای یکسال کافیه که بخوایم با ورود در سقف شاخص خرابش کنم و بخاطر 30 تا 50 درصد سود پرریسک تا ماهها هر روز شاهد ضرر و نابودی سرمایه هامون باشیم باور کنید تصورش هم سخته و باعث نابودی جسم و روح و روانتون میشه
بله درسته . حق باشماست . ولی در ظاهر که اینطور نیست . امیدوارم همه در آخر با خوشحالی و رضایت قلبی از سهم هاشون خارج بشن:folded_hands:![]()
![]()
سلام احسان جان خوبی؟
با فرض اینکه الان موج صعودی روی عیار فعال شده باشه؛ شما تارگت اولیه ی عیار رو چه قیمتی میدونی؟