تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

ممنونم آقا ساسان عزیز ، کاملا درسته ، چارتها را بصورت تعدیل شده بررسی میکنیم ، سهم خیلی کم کار میکنم اکثرا صندوقهای اهرمی ، سهم ها هم فقط فملی و شپنا و پارسان و نوری و فزر ، لطفا هر موردی نیاز به اطلاع رسانی داشت بگید ممنونم

3 لایک کرده

صندوق عیار هم از همون محدوده حمایت پرریسکی که قبلا گفته بودم یک حرکتی را داره شروع میکنه البته خودم نخریدم چون سینرژی و سیمین وارد شده بودم و عیار هم دیگه نزدیک سقفشه دیگه احتمالا باید صبر کرد تا بیاد کف ببینه ! دوستان کار با بورس بخاطر ماهیتش صبر زیادی مطلبه ، برای اینکه بتونید در قیمت مناسبی وارد بشید باید شاید یکی دوماهی صبر کنید تا کف پیوتش تاچ کنه ولی بعدش باخیال راحت پوزیشن میتونید تا ماهها نگهداری کنید ! البته روندی که با عیار کار کردم اگر یادتون باشه در اون کف پیوت 9500 یکسری و 16200 مرحله دوم وارد شده بودیم طبق کاری که با دو ایکس انجام دادیم در 100 درصد سود اصل سرمایه را خارج کدیم و با سود ادامه میدادیم ، اینهم همان ماجرا پیاده کردم البته در این سقفی که زد همه را خارج کردم ، حالا دیگه منتظرم مجدا بیاد محدوده 44000 تا 40800 موقعیت ورود با اصل سرمایه را مثل سری های قبلی پیدا کنیم

5 لایک کرده

با این نهال در کف کانالش خیلی راحت ترم تا این میانه روندی که رسیده ، برای این هم صبر میکنم تا برسه به 57636 و ادامه حرکت تا سقف احتمالیش 92290 یا اینکه کلا صبر میکنم سقفشو که زد در برگشتش در کف پیوت هفتگیش 46520 مجدد مثل قبل باخیال راحت وارد میشم ، البته 64145 هم یک موقعیت پرریسک ورود نوسانی بود که گفته بودم فعلا گرفته ولی کلا بهتره در کف پیوت هفتگی اش کم ریسک وارد شد . حالا هر چند ماهی هم طول بکشه مشکلی ندارم ، یک زمانی اهرم تازه اومده بود برای ورود بهش فکر کنم نزدیک 4 ماهی شد دقیق یادم نیست صبر کردم ولی زمانیکه به کف پیوتش رسید و وارد شدم تا نزدیک 250 درصد سود نگرفتم ولش نکردم ، بورس کارکردش اینطوریه ، بلند مدتی و صبر زیادی میطلبه

4 لایک کرده

شما الان با این وضعیت با جه بروکری کارمیکنین؟

2 لایک کرده

متاسفانه با قطع اینترنت ارتباطم با بروکرم از بین رفته ، مجبور شدم برای اینترنت پرو ثبت نام کنم ببینم چی میشه

3 لایک کرده

دقیقا زدی تو خال👌

اینقدر دارم حرص این موج صعودیارو مبخورم که نگوووو😂

2 لایک کرده

مخلصیم برادر جان

شما نقطه زنی میکنی و هیچ شکی بهت نداریم فقط برای جلوگیری از دست رفتن محدوده ی ورود اینو گفتم ..

مرسی که هستی😘

3 لایک کرده

اتفاقا خیلی خوب تذکر دادی وسواس زیاد از حد نمیذاره که همه سودها را بگیریم ، مثلا همین کف سیمین خیلی ساده ازدست دادیم در صورتیکه تمام شروط ورود داشت .

3 لایک کرده

داداش منظورت ایته اگه به قیمت محدوده 1272 رسید سنگین وارد شیم؟

یا ممکنه پایینترم بره؟

3 لایک کرده

احسان جان واگرایی که در rsi درتایم روزانه شکل گرفته را چطور می بینین؟

3 لایک کرده

این آخرین حد ریزش احتمالی اش هست ، البته با توجه به مقدار دیتایی که الان داره ، با این صندوق سیمین خیلی کار داریم سقفشو ببینه احتمالا کف بالاتر هم ایجاد میکنه که کار اصلیمون با اون کف بالاتر از کف قبلیش هست باید نقدینگی برای اون کنار بذاریم

3 لایک کرده

الکیه میکن متا وصله؟؟؟

3 لایک کرده

آقای دانش ضمن خوش آمد گویی ، واگرایی ها خیلی مهم هستند و حتما باید بهشون توجه کرد چون از آر اس آی استفاده نمیکنم هر زمان متوجه اینمورد شدید لطفا اطلاع بدید البته سیمین هنوز دیتایی نداره که بشه به آر اس آی اش استناد کرد اونم دیلی ، فعلا دارم با تایم یکساعته تحلیلش میکنم تا بتونه دیتا جمع کنه و با پیوتهای نامتعادل تایم پایین رصدش میکنم برای همینه که اینقدر احتیاط میکنم چون دیتا نداره و تایم هم پایینه و دامنه نوسانش هم زیاده احتمال اینکه مثل آوار روی سر سهامداران بریزه زیاده بنابراین فعلا تا به سقفش برسه همینجوری با احتیاط باهاش کار میکنیم

4 لایک کرده

میشه بکین چجوری میشه تهیه کر؟

2 لایک کرده

بعضی بروکرها انگار یکی از سرورهاشونو به نت ملی اختصاص دادن فکر کنم با متای 5 بعضی ها جسته گریخته وصل هستن بعضی ها هم با تحریم شکن وصل هستن خلاصه همه اواره این کوی و اون کو شدن

2 لایک کرده

مطالب را تا انتها خوندم خیلی دقیق و کامل بود دمتون گرم:clap:t2::heart:

فقط منتظر بورس هستیم که باز بشه

3 لایک کرده

ممنون آقا محمد امین عزیز ، ان شاءالله زودتر باز بشه سرمایه ملت گرفتاره ، البته دوستانی که در سهامیاب با من بودن با اطلاع رسانی که شد در سقف شاخص از صندوقها جدا شدن و وارد درامدثابتها شدن که جنگ شروع شد ، واقعا خدا رحم کرد ! ان شاءالله بورس که باز بشه برای موج صعودی جدید که احتمالا قراره از کف جدید شاخص شکل بگیره برنامه های خوبی داریم

3 لایک کرده

داداش احسان سلام بهترین کارو کردی تاپیک زدی باور کن از روزی که از اونجا رفتی دیگه با ترید کردن حال نمیکنم همش احساس میکردم یه چیزی کمه بهترین کارو کردی برادر

3 لایک کرده

به به برادر عزیز آقای نصیری گل ، خودتون میدونید که اینکارها چه دردسرهایی داره ولی از جهتی حقیقتش دلم نمیاد دوستان را ترک کنم ، فعلا تا توانی هست با دوستان بورسی و فارکسی همفکری میکنیم تا ببینیم چقدر میشه از این بازارها بصورت واقعی درامد کسب کرد ، بخاطر تغییر چارتم از بروکر به یک چارت دیگه و اشتباه محاسباتی اون معدن طلای آق دره هم متاسفانه نشد در کف پیوت هفتگی تاسیسش کنیم :joy: عددش درآوردم همون 4500 بود من 4480 تا 4450 محاسبه کرده بودم !!! حالا دیکه محاسبات بر اساس این چارت جدید تصحیحش کردم مگر نه اون اسپایک عالی صعودی همینطوری از دستمون در نمیرفت ! امشب ادامه تحلیل انس میذارم با پیوتهای ورود و حجمهای کنترلی ببینیم چی میشه :blossom:

2 لایک کرده

درود بر شما . ایشالا همیشه تندرست باشی. دره های جدید رو پیدا میکنیم و منتظر شکار

2 لایک کرده