تحلیل بلند مدتی انس و داوجونز و بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

درود برشما احسان عزیز بسیار سپاسگزارم از دعوتت من در سهمایاب شمارو دنبال می کرد به اسم سینا علوی

امید وارم که همیشه سلامت و شاداب باشی

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر. رها امینی هستم .مزاحم همیشگی . چطور میشه اینجا شما رو فالو کرد و راحت تر پیدا کرد ؟:folded_hands:

2 لایک کرده

سلام آقا سینای عزیز ، خوش اومدید ، اینجا بهتر و سریعتر میشه چارتها را با کمک دوستان بررسی کرد و اشکالات برطرف کرد .

1 لایک کرده

سلام اختیار دارید مزاحم چیه ! نیازی به فالو نیست ، اعلانها براتون میاد

3 لایک کرده

تایم بازار بریم یک گشتی بزنیم ببینیم چی گیرمون میاد ، امروز ارزش مسکن میخوره به اولین مقاومت قوی اش 29431، مقاومت دیروزی زیاد قوی نبود نتونست تاثیری ایجاد کنه بالاتر از این هم یک مقاومت خیلی قوی تر داره 31414 که اینها احتمالا صف خریدشو باز کنند در برگشتی که میزنه پایین میشه ریسکی در میانه روند در کف 25700 یا 23400 پله ای وارد شد هر چند ورود کم ریسک بهش 20126 هست .

3 لایک کرده

هر چقدر صندوق نقره سیمین بتونه دیتای بیشتری جمع کنه روند معاملاتیش و نقاط پیوتش بهتر مشخص میشن ، دوتا قیمت ورود در میانه روندش داشت 13240 و 12527 که روی اولین پیوتش واکنش داد ، برای من اولی را گرفته و صعود کرد و به دومین اردر پرحجمم نرسید حالا اگر برگشتی به قیتمهای 14123 یا 13712 یا 13442 زد میشه ریسکی تا قیمت 16590 وارد شد که احتمالا در اون سقف واکنش میده و شروع به اصلاح میکنه ، دوباره میشه ریسکی در قیمت مناسبی وارد شد تا سقفش 19488 روندشو گرفت

3 لایک کرده

نهال و عیار دیگه نزدیک سقفشون رسیدن ، ورود پرریسک بهشون دیگه صرفه نداره ، سقف سینرژی هم که فعلا مشخص نیست چون هنوز دیتایی نداره ، تنها چیزایی که میمونه همین نقره ای ها هستن و ارزش مسکن ، نهال و عیار باید دیگه صبر کنیم بیان یک کف هفتگی بزنند .

2 لایک کرده

درود مجدد احسان عزیزم🤠

دیدم دوتا از بچه های خوب سهامیاب اینجا پیام نوشتن گفتم بیام یکم فوضولی کنم یه نظری بدم ببینم شما و دوستان چقدر موافقید😁

احسان جان اینکه میگی بلندمدتی کار میکنی و فقط در کفهای پیوت بدون ریسک وارد میشی کاملا عالی و اوکی هستم باهات فقط یه پیشنهادی دارم نمیدونم چقدر حرفم درسته: من میگم بعنوان مثال کف پیوت فلان صندوق عدد 1258 تومن بدست میاری خب؟

بعضی وقتا دیده شده در اصلاحی که انجام میشه قبل از رسیدن به اون کف پیوت اعلامیه شما قیمت اون صندوق بهردلیلی بدون تاچ کردن اون کف پیوت اعلامی مثلا در قیمت 1270 تومن برمیگرده و روند صعودی میگیره و خیلیا و حتی خودت شاید جا بمونی..

من نظرم اینه برای جلوگیری ازین مشکل شما یه محدوده قیمتی اعلام کنی مثلا در مورد بالا بگی : در محدوده قیمتیه 1280 تا 1250 پله اول رو ورود کنیم ..

ببخشید طولانی شد سرتونو در نیارم

نظر خودت و بقیه دوستان چیه؟:cowboy_hat_face:

2 لایک کرده

سلام آقا احسان عزیز

این تحلیل که در تایم یک ساعته انجام دادید به نظرم در تایم روزانه هم بررسی کنید چون از نظر بنده کمی تارگت روزانه بیشتر است در صعود و احتمال می دهم تا ۵۳۰۳بالا بره از نظر بنده تمام شرایط تأیید شده بجز پولبک به تنکن که احتمالا دوشنبه انجام بشه

البته بنده نظر شخصی گفتم و می شناسیم شما رو و تحلیل شما را قبول دارم :heart:

2 لایک کرده

واکنش به دو خط پایین به نظرم مهمه

2 لایک کرده

اره درست میگید آقا مهدی ، اتفاقا همینو چند ماه پیش برای دوستان نوشته بودم که محدوده در نظر بگیرن ، باشه چشم درستش هم همینه که میگید

1 لایک کرده

سلام آقا ساسان عزیز ، اره درسته اهداف قیمتی اش باید هم همونجاها باشه ، اگر بتونه پیوتهای قوی 4847 را عبور کنه و بهش راه بدن ، وقتی رسید به 4847 اونجا مشخص میشه ، حتما همینی میشه که میگید منتها یک احتمال میدم که در صورتی به اون سطح بالا برسه که اون سطح پایین4313 را هم تاچ کرده باشه ، قدرت پرتاب تا عدد شما را احتمالا از اون پایین 4300 بگیره ، البته احتمالات میگم وقتی رسید به4847 میتونم ادامه ماجرا را ببینم

3 لایک کرده

دوستان بورسی ، سیمین موقعیت میانه روندی پرریسک ، محدوده 14300 تا 13700را بررسی کنید . و قیمت کف پیوتی 4 ساعته 12727

2 لایک کرده

سیمین یک کانال صعودی هم برای خودش دست و پا کرده ، باید ببینیم میتونه درر این کانال خودشو به سقفش برسونه یا نه ، دیتایی نداره و مجبوریم همینطوری نامطمئن باهاش حرکت کنیم

3 لایک کرده

آقا احسان چند وقته که بورس ایران کار می کنید ؟

رفتار بورس ایران در نظر بیشتر افراد غیر قابل پیش بینی است که به نظرم کاملا غلطه و این به دلیل اینکه که دوستان اکثرا چارت رو اشتباه می بینند

2 لایک کرده

از سال 85 با بورس آشنا شدم ، حرفه ای از سال 98 ، اره درست میگید ، اتفاقا بورس خیلی قابل پیش بینی و کم ریسکه ، افراد اکثرا در جاهای غلطی وارد پوزیشن خرید میشن چون کف سهم یا صندوقشونو ندارن

2 لایک کرده

موجهای صعودی که دارن سیمین ساپورت میکنند اجازه نمیدن یک پایین خوبی بزنه ، الان داشت به محدوده اعداد میرسید که بازم اومدن مزاحمت ایجاد کردن :joy: در 14530 فعلا جلو اصلاحش گرفتن ! باید ببینیم میتونه پایین تر بیاد به محدوده خرید برسه یا نه

2 لایک کرده

سینرژی به درخواست دوستان در سیستمم ران کردم ، چون هنوز دیتایی نداره و نمیدونیم در کجای روند هست ، برای تست چهارشنبه فکر کنم بود در صف فروشش با اطلاع به دوستان پرریسک با حجم کم خریدم و امروز نزدیک 8 درصدی سود داده ، البته به 10 درصد برسه میفروشمش چون نوسانی در میانه رونده و سقفش هم مشخص نیست ، باید یک کف خوب که احتمال میدم در قیمت 40650 باشه بزنه تا سقفش مشخص بشه . پس برای ورود کم ریسک باید صبر کرد تا به این کف برسه

3 لایک کرده

در مورد سهام ایران به دلیل اینکه سهم است

اولا ارزش هر سهم فقط ۱۰۰تومان است نه بیشتر

دوما ارزش اسمی که دارند بستگی به سود و زیان و افزایش سرمایه و … دارد که وقتی چارت رو در حال بررسی هستید باید به صورت تعدیل شده یا عملکردی یا با توجه به تقسیم سود و افزایش سرمایه وآورده نقدی دیده شود که در پلت فرم های مختلف این عنوان فرق می‌کنه

البته مطمعنا که شما می دونستید این مطلب را برای عموم عنوان کردم

2 لایک کرده

این ارزش مسکن را در محدوده قیمت 2000 خیلی به دوستان تاکید کردم بخرن حالا نمیدونم خریدن یا نه ، بهرحال ادامه کار براش به این شکل میبینم ، اگر فردا به این دوتا مقاومت واکنش بده و صف خریدش باز بشه و احیانا در روزهای آینده دوتا صف فروش بده برای ورود قابل بررسی میشه ، یک زمانی دامنه اش 10 درصدی بود واقعا عالی بود از زمانیکه دامنه اش را کم کردن روندشو خراب کردن ، قیمت کم ریسک ورود در کف پیوتش هم همچنان همان 2005 مونده !!!

4 لایک کرده