تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

آقا احسان لطف میکنید چارت صندوق نقران رو هم تحلیل کنید🙏

هم ارزش معاملات بالایی داره هم حبابش کمتره نسبت به سایر

1 لایک کرده

یکی از بدترین چیزا برای یه تریدر ترس از جاماندگیه. لطفا اجازه بدید آقا احسان مثل گذشته با حوصله تاییدیه ها رو بررسی کنن تا بشه کم ریسک وارد شد.

4 لایک کرده

آقای زمانی عزیز همیشه نظراتتون به اشتراک بذارید و هر جایی احساس میکنید داریم اشتباه میکنیم لطفا گوشزد کنید ، البته همانطور که در سری قبل دیدید سقف کانال یکمرتبه 10 درصدی نشکست به مرور عبور کرد برای همین تایم پایین داریم دنبالش میکینم البته بازار ناشناخته هست و داریم با احتمالاتش کار میکینم ان شاءالله اینبار بتونیم بهتر کار کنیم

4 لایک کرده

آقای احمدی عزیز چارت اینها تقریبا مثل هم هست فقط سیمین برای این دنبال میکنم چون چارتش یکسری از اشکالات چارتهای دیگه را نداشته ، اگر اینرا میخواید خرید کنید سعی کنید بعد از شکست ترند نزولی پولبکش وارد بشید تایم هم بیارید 30 دقیقه

4 لایک کرده

اپدیت انس : بلند مدتی : روند نزولی : بنظر میاد پیوتهای حمایتی قدرتشونو برای پرتاب قیمت به بالا از دست دادن باید ببینیم میتونه به حمایت قوی پایین برسه یا نه

3 لایک کرده

دقیقا روزی که بورس بسته شد ، همزمان بود با رسیدن شاخص کل روی پیوتی که باعث اصلاح صعودیش در روند کلی نزولیش میشد برای همینه که دو ایکس داره همچین حرکاتی میزنه البته شاخص احتمالا مقداری بالا بره تحت فشار موجهای نزولی احتمالا مجددا ریزش میکنه ، البته حمایتهایی هم دارن که باعث اصلاحات صعودی در روند کلی نزولیش میشن ، باعث میشه نوساناتی در صندوقها ایجاد کند .

4 لایک کرده

اگر سینرژی اصلاحش را ادامه بده به موقعیتهای پیوت میشه سقفش را به دست آورد

5 لایک کرده

سلام وعرض ادب خدمت شما ،اتفاقا منم میخواستم ازشون بپرسم که شما پیش دستی کردی ،منم گوش به زنگ اعلام خریدشون هستم

2 لایک کرده

در صندوقهای شاخصی کلاسیک فقط هم وزن صف خریده بقیه صف فروش هستن

2 لایک کرده

سلام دوستان

تا این لحظه 370 نماد مثبت داریم و 165 نماد منفی

تا این لحظه 98 میلیارد خروج پول داشتیم در بازار

3 لایک کرده

بیشترین ورود پول متعلق به دارایکم و بیشترین خروج پول متعلق وساپاست.

دارا یکم 22 میلیارد ورود پول و وساپا 57 میلیارد خروج پول

3 لایک کرده

درود بر شما

عزیزم شما که اصلا عجله نکن و طبق چارتی که آقا احسان گذاشتن هرزمان سقف کانال نزولی شکست خود آقا احسانم اعلام میکنه بعد شما بدون ریسک خرید کن..

من شخصا ترجیحم اینه که با ریسک بیشتری ولی در قیمتهای پایینتری خرید انجام بدم💓

سلام آقا احسان عزیز

من شخصا مثل چشمام بشما و علم شما اعتماد دارم و کلا آدمی هستم که بدون تعصب و سوگیری همیشه نظرات خودمو راحت اعلام میکنم و اهل تعامل و گفتگو هستم💚

این مدت یکم بیشتر صحبت میکنم تا یخ دوستان باز بشه و بیشتر تعامل و صحبت و نظر داشته باشن..:face_blowing_a_kiss:

4 لایک کرده

کد به کد سنگین در پالایش حدود 35 میلیارد با سرانه 5 میلیارد

کد به کد سنگین در شپنا شبهرن سرو

3 لایک کرده

احسان جان ؟،خرید دو ایکس را الان جایز می دونین؟؟؟؟

1 لایک کرده

تا این لحظه پالایش بیشترین ورود پول و اهرم بیشتر خروج پول را داشته است .

تا این لحظه بازار 210 میلیارد خروج پول داشته است.

424 نماد مثبت و حدود 150 نماد منفی

3 لایک کرده

دوستان عزیز

این موارد ورود و خروج پول درشت است و برای عزیزانی که اسمارت مانی برایشان مبنایی است برای انتخاب سهم و یا صندوق , شاید بتواند مفید باشد ! البته باید با فیلتر های دیگر نیز مقایسه کرد تا درجه ی صحت اعداد و ارقام بالاتر رود .

4 لایک کرده

اقای زمانی چقدر پیام میدی از نظر روان شناسی داغونی خیلی کار داری

صندوق ریتون 70 میلیارد ورود پول مشکوک به کد به کد

2 لایک کرده

نه الان بنظرم زوده ، شاخص باید برسه به کف پیوتش ، حدودای 770 در صورتیکه شاخص هم به کف پیوتش رسیده باشه

3 لایک کرده