تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

برای نقرین هم میتونم دو کار انجام بدیم یا اینکه وقتی سقف کانال نزولی را برش داد وارد بشیم یا اینکه اون کف اش را لول بندی کنیم ، حالا این تقسیم بندی دلبخواه هست اینجوری دیگه خطر جاماندگی کمتر میشه

2 لایک کرده

چیکو که کارخانه تولید قیمت هست از ابر عبور کرده احتمالا در کف کانال بتونه حمایت بشه ، فعلا تمام امواج داره نزولی میکنه ، کم ریسک تر هم اینه بذاریم تغییر فاز صعودی بدن کف پولبکش مشخص میشه

2 لایک کرده

آخه تو چقدر عششششششقی آقا احسان:heart_eyes::green_heart::yellow_heart::light_blue_heart::beating_heart::heart_with_arrow::face_blowing_a_kiss:

احسان جان من فوضولم زودی نظرمو میگم😂

با روش دومت موافقم

اون پایین یه محدوده مشخص کن تا در سه پله بخریم؛ اینجوری میانگین خریدمون خیلی کمتر و سودمون ان شالله خیلی بیشتر میشه..

کسانی هم که ریسک گریزن صبر کنن سقف کانال نزولی رو برش بده بعد وارد بشن🤠

موافقی؟:grinning_face:

2 لایک کرده

سلام.وقتتون بخیر

در جریان این وام بورسی هستید ؟

200 میلیون وام 23 درصد برای کسایی که سهام هایی بغیر از صندوقهای کالا و فلزات ظلا و نقره دارند در نظر گرفتن.آیا بنده الان سهم فزر بخرم یا هر سهم دیگه ای ، این وام شاملم میشه؟

1 لایک کرده

سلام ارادت دارم آقای احمدی

والا من اصلا موافق این وام با این درصد بالای بهره نیستم و بخاطر همین دنبالش نرفتم و تحقیق بیشتر نکردم ..

شما وارد سامانه ذینفعان بازار سرمایه بشید دقیق براتون شرایطشو توضیح داده :rose:

1 لایک کرده

حقیقتش نخیر اصلا نگاهش هم نکردم :thinking:

اختیار داری آقای زمانی عزیز ، خوبی از خودتونس :wink:

2 لایک کرده

اپدیت انس بلند مدتی روند رنج : به پیوت قوی مقاومتی بالاترش نرسید برای همین احتمال میدم که این حمایت را بشکنه و جالبه محدوده بیضی هم دقیقا دور زده !!! در ادامه باید ببینیم حمایت 4480 دوام میاره یا نه

3 لایک کرده

سپاسگزارم از پاسخگوییتون

ولی با این شرایط مملکت بصرفه هستش چون 24 ماهه هست

1 لایک کرده

اگه برات بصرفه هست استفاده کن داداش..

یعنی ماهی چقدر باید قسطشو بدیم؟

قررررر نیا آقا احسااااان:joy::grin::cowboy_hat_face:

بخدا من لهجه اصفووونی ندارم😆

اصلیتم اصفهانی هست ولی بزرگ شده ی خوزستانم با عشششق:heart_eyes::face_blowing_a_kiss:

2 لایک کرده

ماهی 10/475/000 تومان-کل بازپرداختی بعد از 24 ماه 251/000/000 تومان

1 لایک کرده

اگه پرداخت قسط هاش برات راحته و مطمعنی در طول یکسال حداقل دوبرابر این بهره که باید بدی رو بدست میاری حتما این وامو بگیر داداش🌹

2 لایک کرده

اپدیت انس : بلند مدتی روند احتمالا نزولی : بنظر میاد پیوتهای کف حمایتی دیگه قادر نیستن موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی بدن احتمال میدم قیمت بصورت نوسانی بخواد بره سراغ پیوت حمایتی کف !!! احتماله شاید هم اشتباه میکنم

4 لایک کرده

این شکل اندیکاتور است

کف ۴۴۵۰.۷۸مراقب باش

2 لایک کرده

عدد خیلی خوبی هست یکی از پیوتهایی که میتونه تغییر فاز ایجاد کنه ولی مسئله اینجاس که خیلی متزلزل شدن و این پیوتها دارن میشکنند ! حالا باید برخورد ببینیم و واکنش به این عدد مهم

4 لایک کرده

احسان جان خوبی؟

فردا احتمالا سیمین خانوم میرسه به محدوده 1355 تومن ..

پله اولو همین قیمت بخریم؟ یا بازم صبر کنیم پایینتر بره؟

13400 دقیق تر هست و کسانی که کم ریسکن صبر کنند موج نزولی تغییر فاز صعودی بده اینبار دیگه نذارید جابذاره ، نقرین هم همینطور صبر میکنم سقف کانال نزولی بشکنه

2 لایک کرده

یعنی خودتم صبر میکنی سقف کانال نزولی بشکنه بعد میخری؟:grin:

آخه اینا چون 10 درصدی هستن یهو صف میشن میپرن بالا دیگه نمیشه تو اون قیمتای خوب گرفتشون😀

البته من اینجا بیسواد ترین تریدرتونم:joy:و واقعا خودمو شاگرد جمع میددنم و ببخشید اگه زیادی نظر میدم:folded_hands::rose:

یا من خیلی حرف میزنم یا بقیه حال و حوصله صحبت کردن ندارن:joy::face_blowing_a_kiss:

2 لایک کرده