تحلیل بلند مدتی انس طلا ، داوجونز و فقط انواع صندوقهای بورسی ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

درمورد عیار من چنین دیدگاهی دارم. شاید اشتباه کنم! اگه به اون کف واکنش بده و بتونه خط آبی رو بشکنه فک کنم بتونیم یه صعود دیگه داشته باشیم. البته آقا احسان نظرشون اینه عیار کف های پایین تری ببینه.

3 لایک کرده

خیلی به سقفش نزدیک بود میتونست با یک ضرب بهش برسه و بعدش ریزش کنه تا کف کانال ولی تصمیم گرفت زودتر ریزش کنه

4 لایک کرده

کف معتبر نهال هم مشخصه این هم نمیدونم چرا به سقفش نرسید حالا شاید ادامه بده ولی اگر کف اومد موقعیت معتبری داره

4 لایک کرده

سینرژی هم دیتایی نداره ، سقف و کف اش مشخص نیست ، باید یک اصلاح حسابی انجام بده که بعدش با شکست سقف کانال نولیش کف و سقفش مشخص میشه فعلا این پیوتها را میشه پرریسک درر نظر گرفت

4 لایک کرده

صندوق ارزش مسکن هم اگر از این سقفش یک اصلاح انجام بده دوتا موقعیت ورود در کف داره

3 لایک کرده

فزر هم سه پیوت ورود داره { همون معدن طلای آق دره هست }

4 لایک کرده

وضعیت شاخص کل کمی نیاز به بررسی داره تا میدلاینش فاصله کمی داره و از پیوتهای حمایتی و از کف پیوتش فاصله داره ولی اگر به اهرمی ها نگاه کنید قبل از بسته شدن بورس به پیوت حمایتی در روند نزولیشون رسیده بودن که اگر بورس بسته نمیشد با توجه به شرایط جنگی شاید اصلا ریزشی رخ نمیداد !!! با کمی پایین اومدن مجدد در عرض کانال نزولی یک بالایی هم میزدن بهرحال با بستن بورس وضعیت ادامه حرکت اینها را پیچیده کردن ، شاخص تا میدلاینش فاصله کمی داره ولی اهرمی ها رسیده بودن به میدلاین حمایتی !!! در ادامه باید نظاره گر باشیم ببینیم قراره فردا چیکار کنند ، ولی من کلا بیخیال این میدلاین حمایتی میشم که شاید باعث بالا زدنی در سهم ها و اهرمی ها بشه تمرکز میذارم روی کف پیوت شاخص

3 لایک کرده

اگر سردسته اهرمی ها را اهرم در نظر بگیریم میشه درر کف پیوتش لول بندیش کرد و کم کم و پله ای از کم به زیاد در این محدوده خرید کرد البته باید ریسک شروع مجدد جنگ و بسته شدن بازار هم در نظر گرفت

4 لایک کرده

اپدیت داوجونز بلند مدتی روند صعودی : از پیوت 49128 حمایت شده احتمالا بتونه مقاومت پودر کنه بره برسه به سقفش

3 لایک کرده

اپدیت انس : بلند مدتی روند رنج : الان با یک برگشت از پیوت مقاومتی در پیوتهای پایین احتمالا حمایت میشه و به پیوت مقاومتی بالایی اش میرسه سعی میکنم این نوسانات کوچیک در تحلیل قرار ندم و فقط روند کلی بگیرم ، احتمالا بعد از حمایت در کف بتونه به اون مقاومت بالایی برسه و وقتی برگشتش داد در محدوده بیضی مهمه که موج صعودی بسازه و به مقاومت سقفش برگرده یا اینکه موج نزولی را ادامه بده برای رسیدن به پیوتهای پایین کف مهم اون موجهای نزولی هستن که تغییر فاز صعودی بدن

3 لایک کرده

سلام بر آقای زمانی و دیگر دوستان

آقا بزار به سن من برسی درک می کنیم لذتی که در پاک کردن سبزی است در هیچ چیز دیگه نیست :rofl:

اونم که عرض کردم کلا مزاح بود ولی واقعا از نظر بنده همه چیز در چارت مشخصه و دلیلش هم در لینک گفتم

البته نظر شخصیه

این مطلب را بیان می کنم فقط جهت اطلاع

دقیقا سه سال است که به صورت خیلی فشرده روی سیستم ایچی در حال بررسی هستم و تا حدی حدود ۲۰درصد اطلاعات خوبی کسب کردم و جالبه که بدونید

واقعا می توان حرکت آینده بازار را به طور دقیق ترسیم کرد

البته بدون تعارف هنوز در این حد نرسیدم

3 لایک کرده

بنظر میاد شاهد دستکاریه بازار هستیم..

دولت و بانک مرکزی بنظرم دخالت کردن و بخاطر فضای متشنج تورمیه کشور؛ بصورت دستوری این صندوقهای طلا و نقره رو اجازه ی رشد بیشتر ندادن..

1 لایک کرده

سلام مجدد جناب رستم پور عزیز

منم مثل خود شما اهل شوخی و مزاح هستم وگرنه ارادت تکمیله برادر بزرگوار💓

2 لایک کرده

شما و دیگر دوستان همه عزیز و بزرگوارید

در مورد دست کاری

سوال

آقا شما هر روز که سر کار می روید حالا در هر کاری که هستید و هر شغلی دارید آیا به فکر این هستید که یه لقمه نان بر سر سفره بنده حقیر بیاورید یا برای اهل منزل و آینده خود در حال فکر و چاره هستید

حال فکر کنید پست و شما بالایی دارید باز چطور

نهایت کمی هم متناسب با شغل خود به فکر دیگران هم هستید

همین طور که الان هم در طول روز تا حد امکان این کار رو انجام می دید

ولی در کل برای اهل منزل و خود برنامه دارید

حالا فکر کنید اخباری که به ما می رسد قبلاً توسط دیگران کشف و بررسی و آماده سازی در چند و چون و چگونه نحوه اطلاع از آن به ما شده و سپس به ما می رسد

حالا همینطور که شما از نوسانات بازار در حال در آمد هستید فکر می کنید خبری که فدرال رزرو میاد بیان می کنه و باعث نوسان شدید میشه خودشون قبلاً که خبر داشتن پوزیشن نمی گیرند اونم با قطعیت و لات بالا

خیلی دور از ذهنه

مثال واضح

چند سال پیش که در ساختمان بورس دستگاه پیدا شد و اول اعلان کردن که ماینره و سپس مشخص شد یک ابر کامپیوتره که به صورت لگاریتمی در حال معامله بود

1 لایک کرده

حالا این اصلاح که می فرمایید دستور یه

تو کدال عرض کردم بررسی کنید متوجه می‌شید که دستوری نیست و کاملا برای آینده و بالا بردن شود دهی نیاز به تغییر میزان خرید و دپو سازی در زمینه نقره بوده و تا الان هم که سهم سود ده نبوده به دلیل اینکه

انسان یا پول داره

یا سرمایه

پول برای خرج کردنه

سرمایه برای پول درآوردن

1 لایک کرده

بله درست میفرمایید جناب رستم پور عزیز

البته من ازون جهت گفتم احتمالا این پایین زدن دستوری هست چون آقا احسان تعجب کرده بودن که چرا از لحاظ تکنیکالی صندوق عیار و نهال به اون سقفی که باید میرسید ، نرسبد و داره برمیگرده پایین👌

حتی صندوقهای نقره هم همینطور..

هم فرمایش شما درسته و هم صحبتهای همتی رو اگه تازگیا شنیده باشید کاملا زیرپوستی اعلام کرد که بزودی در بازار ارز و طلا دخالت خواهیم کرد و ..

جناب احسان خان سلام وشب خوش امشب داشتم لایو آقای امیر حسین بکتاش رو میدیدم ایشون می‌گفتند امسال باید سبدی ترکیب از ۴۰ درصد طلا،۳۰درصد دلار،۲۰ درصد نقره،۱۰ درصد اتریوم داشته باشیم ویه مقدار پول اضافه که مال کسایی هست که اخبار رو دارند در اونجاها سرمایه گزاری کرد که کسایی که در خاکند رو یک‌شبه بلند میکنه ودرخواست پنج میلیون ونهصد هزار برای یکسال مشاوره کردند که بگند چی بخر کی بخر وکی بفروش برای یکسال

شخصا اعتقادی به کسایی که درخواست پول برای مشاوره می‌کنند رو ندارم چون اگر می‌توانستند وبلد بودن خودشون پول در می آوردند ونیازی به امثال من برای دادن پول برای راهنمایی نبود اما دلم خواست از شما مشاوره بگیرم نطر شما چیست می‌توان اعتماد کرد؟؟؟

2 لایک کرده

آپدیت انس بلند مدتی روند رنج : قیمت داره طبق تحلیل به مقاومت مهم نزدیک میشه احتمالا طبق خطوط مورب باعث برگشت قیمت به بیضی میشه ! واکنشش احتمالا دیدنی خواهد بود احتمالا !

3 لایک کرده

نه برادر عزیز در این بازارها به هیچ کس اعتماد نکن مخصوصا کسانی که حرف از دستمزد میزنند ، البته ترکیبی که گفته بجز اتریوم بدک نیست چون یک ترکیب عمومی هست و شما به هر کسی بگید همین نسخه را میپیچه ، کمی اگر صبر کنید کف پولبک نقره را به دست بیاریم احتمالا بشه یک سود منطقی ازش به دست آورد و اگر بقیه صندوقهای 10 درصدی به کفی که در تحلیل های امروز قرار دادم برسند ، پول نقد هم در این شرایط همیشه مقداری برای خودتون نگه دار و به کس دیگه ای امثال اینها نده چون احتمال داره شرایط سخت تر بشه و بهش نیاز پیدا میکنید واقعا شرایط دوستانی که در بورس سرمایه شون قفل شده بوده وحشتناکه !

5 لایک کرده

حتما نصیحتتون رو آویزه گوش خواهم کردبله صبرم بسیاره خدای ماهم بزرگه

من خودم هم مقداری از پولم در تشتاد وکساپا که قبل از آشنایی با شما خریده بودم قفل ودر ضرره،خداروشکر با پول اضافی وپس اندازم در بورس وارد شدم

حس وحال اون بنده خداهایی که به پولشون نیاز دارند وهر روز پولشون بی ارزش تر میشه ونمیتونند همون رو هم برداشت کنند واقعا غم انگیزه

1 لایک کرده