تحلیل بلند مدتی انس طلا ، داوجونز و فقط انواع صندوقهای بورسی ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

نگاه کنید چندتا نماد پتروشیمی و فولادی تعلیق شدن !!! حالا که سه شنبه قراره بورس باز بشه ملت بازم در این سهم ها گرفتارن برای همینه که میگم فقط صندوق ، حالا یا بخشی یا عادی

2 لایک کرده

سپاس از مطالب مفیدی که گذاشتین. اگه این مطالب عین احسان جان همراه با چارت سیمین قدم به قدم جلو بریم خیلی عالی می شه.:sheaf_of_rice:

ارزش مسکن نزدیک سقف کانال اولش شده ، ورود اگر بیاد کف کانال ، جزو صندوقهای قفلی در زمان جنگ هست با دامنه 3 درصدی

2 لایک کرده

اپدیت انس : بلند مدتی روند رنج : مجددا برخورد کرد به کف پیوت حمایتی و طبق چارت همچین احتمالی براش میدم هنوز موجهای نزولی روش فعالن

4 لایک کرده

سلام بنده بورس خیلی وقته کار نمی کنم

در ضمن ابتدا باید خود شخص طبق همین توضیحات روی یک نماد بررسی کنه تا دارای یک ذهنیت باشه بعد چشم سوالی باشه در خدمتم

3 لایک کرده

سلام احسان جان و بقیه دوستان بورسی لطفا تو این بحث شرکت کنید :cowboy_hat_face::folded_hands:

دوتا نظریه هست :

1 _ گروه اول میگن امروز و فردا آخرین فرصتهای خرید صندوقهای نقره هست چرا؟ چون فردا بورس باز میشه و سهامدارانی که جنگو خسارتها رو دیدن و ناامید از بورس شدن احتمال زیاد سهامشونو میفروشن و وارد صندوقهای طلا و نقره میشن ..

2_ گروه دوم میگن قیمت سهام در مفت ترین حالتهای خودش هست و بعد از یه اصلاح حدود 15 درصدی واقعا برای ورود جذاب میشه و منفیه امروز صندوقهای طلا و نقره و املاک هم بخاطر اینه که میخوان در بازگشاییه بورس سهام مفت و مجانی رو در قیمتهای خیلی پایین شکار کنن😁

دوستان مشارکت کنید نظر خودتونو بفرمایید لطفا💚

1 لایک کرده

سلام از نظر بنده اگر بخوام این طوری و بر مبنای صحبت و شایعات معامله کنم حتما یک کیلو سبزی هم می خرم و پاک می کنم

شخصا فقط تکنیکال کار دارم و جسارت نمی کنم حتی فاندا هم برام مهم نیست

به این دلیل

3 لایک کرده

سیمین اگر ته این کانال میتونست بیاد عالی میشد

1 لایک کرده

آقا مهدی عزیز بنظرم هر دو گروه دارن اشتباه میکنند ، نه اخرین فرصته و نه اولین فرصت همیشه فرصتها هستن

2 لایک کرده

کلوزه کندل زیر اسپن بی هدف خط آبی پایین

در اون گپ که در عقبتر اتفاق افتاده قیمت نتوانسته سقف بالاتری بزنه و کف از دست داده در دوره نه و به زیبایی قیمت تا اونجا اومده

4 لایک کرده

به به بسیار عالی :clap: :clap: :clap:

سلام

به نظر من به این دولت نباید اطمینان کرد .با هر کلکی نقدینگی مردمو جمع می کنن مثل ثبت نام خودرو ولی خودرو نمی دن ، بازار طلا رو گرم کردن تا بازم نقدینگی مردمو جذب کنن .همه توی اداره ها دارن طلا معامله می کنن طلا که نه باد هوا . وضعیتی بوجود آمده که دست کمی از طرحهای پانزی نداره .الان توی این وضعیت می خوان بورس رو بازکنن با شایعات توی کانالها که بورس هزار برابر خواهد شد و… دوباره پول مردم رو حبس کنن تا از این طریق مهار تورم هزار درصدی آینده رو بکشن و قیمتهارو کنترل کنن

در این که قیمت سهام مفته هیچ شکی نیست ولی چیزی بخری که اختیارش رو نداشته باشی و نتونی به موقع ازش استفاده کنی هیچ فایده ای نداره .اختیار بورس دست دولته و به دولت حاضر هم مخصوصا همتی نباید اطمینان کرد .

2 لایک کرده

آپدیت انس بلند مدتی روند رنج : داره طبق تحلیل عمل میکنه ، حالا واکنشش به سقف پیوت مقاومتی محدوده 4629 جالبه

2 لایک کرده

سلام جناب رستم پور ممنون از نظرتون

البته من نگفتم بیاید بر اساس شایعات معامله کنیم😊

و در مورد سبزی هم برو سبزی پاک کرده بخر که وقت ارزشمندت با پاک کردن سبزی تلف نشه داداش:grin::face_blowing_a_kiss:

1 لایک کرده

احسنت دقیقا درسته..:victory_hand::handshake::ok_hand:

1 لایک کرده

سلام ممنون داداش

ما اینجا هستیم تا همفکری کنیم اولا از دید تکنیکال در محدوده های کف صندوقهای بدردبخور رو شناسایی و خرید کنیم که در این فرایند کسیکه روانشناسیه بازار رو هم بلد باشه و اصطلاحا بازارو مثل کف دستش بشناسه سودهای خیلی خوبی هم میتونه بگیره و اصلا هم به دولتها و حکومتها و اشخاص کاری نداریم و اگه عرضه و جیگرشو داشته باشیم یه لقمه نون و بوقلمون ازین بازار برای خودمون و خونواده مون میبریم و خداروصدهزار مرتبه شکر میکنیم :revolving_hearts:

2 لایک کرده

موجهای نزولی روی سیمین تثبیت دادن احتمالا شروع پولبکش باشه ، چون هنوز دیتایی نداره مجبوریم که موقعیت پولبک را کل محدوده پایین در نظر بگیریم و هر جایی که پله ای و کم کم خریدیم نگهداری کنیم هر زمان هم موجهای صعودی تثبیت داد خبر میدم که خرید تکمیل کنید چون احتمالا انتهای پولبکش هست

3 لایک کرده

نقرین هم باید صبر کنیم ببینیم کی میتونه سقف کانال نزولی اش را بشکند میشه کف اش را لول بندی کرد و کم کم پله ای از کم به زیاد خرید کرد

3 لایک کرده

عیار هم واقعا نمیدونم چرا به سقف کانالش نرسید حالا یا من کانالش اشتباه کشیدم یا اینکه مشکل دیگه ای هست ولی بهرحال اون کف سه موقعیت ورود پله ای داره

2 لایک کرده