پولاد یادتون میاد در اون کف پیداش کردیم ؟ اکثر بازار در سقف بود این در کف داشت جون میکند ! الانم بنظرم ترند صعودی شکسته ! بخشی فلزی و پتروشیمی کار میکنه
فزر هم با نزدیک شدن به سقف اصلیش مقداری شتاب صعودش زیاد کرده ، اگر اصلاحی در این محدوده انجام داد میشه کمی حجم افزایش داد ، البته احتمالا کسانی گه در سقف اولش اصل سرمایه را خارج کردن در این مرحله وارد خروج پله ای سود میشن که تا سقفش که برسه کامل سود خارج میکنند
دوستان این تحلیل های صندوقهای معمولی فقط برای آگاهی دوستان کم ریسک هست مگرنه اگر قرار بر اصلاح خوب باشه ورود فقط در اهرمی ها میتونه اون سوددهی مناسب ایجاد کنه اینها برای کسانی هست میخوان کم ریسک کار کنند مگر نه هر کفی که شاخص بزنه فقط اهرمی هست که باید در مرکز توجه قرار بگیره .
با این تورم عجیبی که وجود داره، به شخصه چارهای بجز اهرمی ندارم. درسته ریسک بیشتری دارن ولی ترجیح میدم برای اینکه تورم رو پوشش بدم و سودی هم به دست بیارم روی اهرمی ها کار کنم.
موج و دوایکس جز اهرمی ها مورد علاقه من هستن.
نارنج اهرمی ام خوبه ولی بازارگردانی دوایکس و موج رو بیشتر میپسندم.
اگر با کار گزاری مفید کار می کنید امکان آلارم گذاشتن روی قیمت خاص وجود داره وقتی قیمت به به اون نقطه برسه دایم اعلام می کنه . البته فکر می کنم کارگزاری های دیگه هم این امکان رو داشته باشن.