تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

صندوق کلاسیک شاخصی کاردان هم برای کم ریسکها خوبه

پولاد یادتون میاد در اون کف پیداش کردیم ؟ اکثر بازار در سقف بود این در کف داشت جون میکند ! الانم بنظرم ترند صعودی شکسته ! بخشی فلزی و پتروشیمی کار میکنه

فزر هم با نزدیک شدن به سقف اصلیش مقداری شتاب صعودش زیاد کرده ، اگر اصلاحی در این محدوده انجام داد میشه کمی حجم افزایش داد ، البته احتمالا کسانی گه در سقف اولش اصل سرمایه را خارج کردن در این مرحله وارد خروج پله ای سود میشن که تا سقفش که برسه کامل سود خارج میکنند

سینرژی هم خیلی خوب حرکت میکنه قابل پیش بینی هست

صندوق کاریزمای ضمان هم جزو کم ریسکهای بازاره

آلیاژ هم زیر نظر داشته باشید البته دل به اصلاح نمیده

ارزش مسکن در یک روند صعودی هست ولی نمیدونم چرا داره دست دست میکنه ! موقعیت ورودش هم کف کاناله

حواستون به سیمانو باشه ، چارتش مثل شکل تنظیم کنید هر زمان به کف رسید خبر بدید !

کم کم داریم تایم پایین کانالهای مسگون به دست میاریم هر چقدر بیشتر دیتا تولید بشه نقاط ورود بهتری میشه به دست اورد

صندوق بخشی غذایی مزه خوب سرکار گذاشته منتظرم کف کانال بشکنه

پتروآگاه ، موقعیتهای ورود مشخص هستند

هوشیار و پرتفوی قاطی خوب ! صندوق خوبیه اولش کمی خنگ بازی دراورد ولی بعدش هوشیار شد

شاخصی همسنگ حتما در نظر داشته باشید ، کف اصلاحی اینها را بعد از شکست ترند نزولی اطلاع بدید

کفهای ورود فارمانی نمیدونم چرا اینقدر پایین محاسبه شدن !!! بهرحال خوب داره اصلاح میکنه باید ببینم کی میتونه ترند نزولی بشکنه

دارونو اگر قرار بر اصلاح عمیقش باشه میتونه به اندازه فارمانی حتی بیشتر اصلاح کنه احتمالا

دوستان این تحلیل های صندوقهای معمولی فقط برای آگاهی دوستان کم ریسک هست مگرنه اگر قرار بر اصلاح خوب باشه ورود فقط در اهرمی ها میتونه اون سوددهی مناسب ایجاد کنه اینها برای کسانی هست میخوان کم ریسک کار کنند مگر نه هر کفی که شاخص بزنه فقط اهرمی هست که باید در مرکز توجه قرار بگیره .

با این تورم عجیبی که وجود داره، به شخصه چاره‌ای بجز اهرمی ندارم. درسته ریسک بیشتری دارن ولی ترجیح میدم برای اینکه تورم رو پوشش بدم و سودی هم به دست بیارم روی اهرمی ها کار کنم.

موج و دوایکس جز اهرمی ها مورد علاقه من هستن.

نارنج اهرمی ام خوبه ولی بازارگردانی دوایکس و موج رو بیشتر میپسندم.

درود دوستان

اگر با کار گزاری مفید کار می کنید امکان آلارم گذاشتن روی قیمت خاص وجود داره وقتی قیمت به به اون نقطه برسه دایم اعلام می کنه . البته فکر می کنم کارگزاری های دیگه هم این امکان رو داشته باشن.

سلام دوستان امروز تعطیله؟:grin:

به نظرم محدوده ۷۲۰۰ ۷۳۰۰ شاخص کل ناحیه‌ایه که احتمالا قیمت رو تا ۵۸۰۰ ۵۷۰۰ پایین بیاره. فعلا نظاره گرم تا ببینم چی میشه