تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

بیشترین خروج پول هوشمند

الانشو نبین کل روندشو نگاه کن تازه بعد از چندسال تونسته سقف 99 رد کنه توی همین بازه یکساله اهرمی ها دو برابرش سود دادن

بعله بفرمایید اینم کف دوم کانال صعودی طلای جهانی ! طلای ایران چه شود ؟!؟! تا کجا قراره سکه بالا بره !؟!؟؟

هدف اول طلای جهانی !! چه خبره ؟؟!؟!؟! :heart_eyes:

یکی از باگ های صندوق های طلا و گواهی های طلا اینه که از دیشب طلا 1 میلیون به بالا رفته اما اینا بسته هستن و غیر قابل معامله

وقتی داشتن بسته میشدن حباب صفر داشتن اما الا حباب منفی 3/5 دارن
خیلی از معامله گرا ساید میخواستن روی طلا 23 تا 24 سیو سود کنن و بفروشن ولی نمیتونن و ممکنه شنبه دیر بشه

هر چند انقدر این دارایی ها نسبت به پلتفرم های انلاین معتبر هست که من حداقل همیشه طلای انلاینم یا صندوقه یه گواهی شمش یا سکه

خروجی فیلترهای امروز

ممنون احسان خان خسته نباشی

لطف می کنی کچاد و اردستان و شاملا هم وقت کردی یه نگاه بکن

ولتاژ پرتفوش چی داره اقا احسان؟

افق الان p/e ۹ هست. به نظرم اون کف ۵۶۰۰ بیاد ارزنده هم میشه

هر سه معدنی روندهاشون خوبه ولی از موقعیت ورودشون گذشته موقعیتهای ورود جدید مشخص کردم

اون زمان باید به کف دو ایکس و اهرمی ها نگاه کنیم :thinking:

نفت هم خوب روندی گرفته کل کانالهاش صعودی هست ! 130 نوسانی در دسترسه فکر کنم اوضاع خراب بشه

بیت کوین هم ترند نزولی چند روز پیش شکسته وارد کانال صعودی شده چون دنبالش نمیکنم الان متوجه شدم ، کلا از این ارزهای دیجیتال خوشم نمیاد فقط سال 98 تا 99 یک سود خوبی دادن که برکتی نداشت ! بهرحال اگر دنبالش میکنید وضعیتش بهبود پیدا کرده

انس طلای جهانی هم در کانال صعودی با کف بالاتر احتمالا هدفش سقف کانال اصلیش هست احتمالا

انس نقره جهانی هم روی دور صعوده احتمالا با کانالهای صعودی بتونه نوسانی به سقفش برسه

منتظریم دوایکس اصلاح کنه. به شدت تمیز حرکت میکنه

برای صتدوقای طلا و نقره هم خوبه.

صندوق شاخصی وبازار جزو خوبای بازار عملکردش عالیه البته حسابش کنید اگر کف بزنه کسی اهرمی ول نمیکنه بیاد وارد اینها بشه البته هستند سهامداران کم ریسکی که بلند مدتی کار میکنند

سرو هم جزو کلاسیکهای خوبه تحت مدیریت گروه سرمایه گذاری ترنجه