من چند روز قبل گفتم که موقع خروج از سهامه. امروز منتظر بودم کاشانه صف فروش شه تا بخرم، اما رنج مثبت کشیدن روش. حباب منفی بالای ۱۵ درصدشو خریدارم. ببینیم میره صف فروش یا مثل مالک اتیه صف خرید میشه!
صف فروش امروز نارنج دقیقا خورد روی یک حمایت سقف و موج صعودی حالا نمیدونم شنبه چه واکنشی بهشون نشون میده این اگر بخواد ریزش کنه هیچی جلودارش نیست ولی این حمایتها شاید اخرین حرکت صعودی باعث بشن شاید
دوستان با این شاخص بادپا چیکار کنیم !؟ واقعا دیگه زمان اصلاح نزولی اش در روند کلی صعودیش هست فقط مسئله اینجا هست که اگر کمی پایین تر بیاد میخوره به موج صعودی میانمدتیش ! و احتمال داره دوباره پرتابش کنه بالا !!! الان اونایی که کف پیوت روندی وارد شده بودن با رسیدن به سود 100 درصدی اصل سرمایه شون خارج کردن و هر 100 یا 50 درصدی که در اهرمی ها بالا برن نصف سودشونو خارج میکنند یعنی در مرحله خارج کردن سودهاشون هستن واگر شاخص به موج صعودی برخورد کنه و بالاتر بره اینها اون نصف سودشون که باقی مونده را میذارن 100 درصد افزایش پیدا کنه و نصفشو خارج میکنند حالا برای ورود جدید اینجاها اصلا به درد نمیخوره مگر اینکه شاخص بیاد 55700 تا بشه در اهرمی ها با مقدار کمی سرمایه وارد شد مگر نه ورود اینجایی که رسیده اگر در اثر برخورد به موج صعودی واکنشی بده به درد نوسانگیری خیلی پرریسک میخوره و نه ورود پیوتی
سینرژی حرکت خیلی خوبی از کف پیوتی روندی ریسکی که براش مشخص کرده بودم شروع کرد ولی الان اینکه بیاد کف کانال صعودی اش بشکنه عجیبه ! پیوت روندی بعدیش میتونه اعداد 59818 و 58660 و 56870 باشه