درود برشما و سپاس
فکر می کنم سیمان رو دارن از دست مردم جمع می کنند مثل مسگون میشه . بررسی بفرمایید.
درود برشما و سپاس
فکر می کنم سیمان رو دارن از دست مردم جمع می کنند مثل مسگون میشه . بررسی بفرمایید.
قرار است از چهاردهم شهریور ضریب اعتبار سهام از ۷۰ به ۶۵ درصد، صندوقهای اهرمی از ۲۸ به ۲۶ درصد، حقتقدم از ۵۶ به ۵۲ درصد و بازار پایه به ۱۹٫۵ درصد کاهش یابد.
کاهش ضرایب اعتباری به معنای کاهش قدرت خرید معاملهگران اعتباری و محدودشدن امکان استفاده از منابع کارگزاریها است . از سایت نبض بورس
اگر شاخص شروع به اصلاح کنه همه اینها اصلاح میکنند ، سیمان هم همینطور ولی خوبیش به اینه که میشه کف اصلاحش وارد شد
شاخص رو از برق کشیدن
اقا احسان نفرمودید ایا عیار و سیمین اضافه کنیم یا خیر ؟
وقتی هسته هنگ میکنه و ضریب اعتباری کاهش میدن یعنی وقتشه دیگه
عیار دوتا حمایت روندی ریسکی داره 605100 و 59797 ، سیمین هم سه تا حمایت روندی ریسکی داره 12624 و 12500 و 12223
طبق گفته سایت نبض بورس هر زمان ضریب اعتباری افزایش میدن یعنی میخوان شاخص رشد بدن و وقتی کاهش میدن یعنی میخوان اصلاحش بدن خخخ سیگنال خوبیه ![]()
شاخص در سقفش چندتایی حمایت داره 6372 و 6232 و 5843 و 5521 و 5300 از 4854 میشه حمایتهای میدلاینش تا کف پیوت شاخص کل محدوده عالی 3200 تا 2980
این عرضه شدید امروز با قبلی ها یه فرقی داشت
دفه های قبلی کامل جمع شد و هر کی فروخت ضرر کرد
اما این دفه اول اینکه شاخص خیلی جای پر ریسک تری هست
دوم اینکه عرضه خیلی سنگین تره و سوم اینکه احتمال تنش واقعا بالاست
بازار فردا اجازه خروج میده اگه برنگشت خروج 30 تا 50 درصد از سهام منطقیه
پیوتهای اهرم در مسیر اصلاحی اش از پرریسک تا کم ریسک عبارتند از 49270 و 43930 و 41670 و 38170 و 34760 و بهترین موقعیت کف پیوت جدید اهرم 30383 البته به این کف میتونه در دو حالت برسه یا بصورت اصلاح زمانی یا اصلاح قیمتی برای ما جاماندگان اصلاح قیمتی سریع خیلی بهتره تا اصلاح زمانی
یک کف دیگه هم براش سراغ دارم که احتمال رسیدن بهش کمه 23700 ! حالا چجوری قراره به این کف پیوت برسه خدا عالمه !؟؟!؟! موج قبلی به اندازه بقیه اهرمی ها نتونست سود بده اینبار تمرکزم روی دو ایکسه ، کف پیوت اهرم را متناظر کف پیوت دو ایکس میگیریم ، اگر قیمت نزدیک پیوت اهرمی ها شد اصل سرمایه را از کالایی ها منتقل میکنم به اهرمی ها ولی سود در کالایی ها نگه میدارم
برای عیار وسیمین هم موج نزولی کوتاه مدتی اصلاحی در روند کلی صعودی شون تثبیت داده که برای عیار حمایتهای 609380 و 600358 و 594510 میتونند پیوتهای روندی باشند که این موج نزولی را تغییر فاز صعودی بدن و برا سیمین هم قیمتهای 12690 و 12545 و 12278 میتونند پیوتهای روندی باشند باید ببینم موج نزولی در برخورد به اینها تغییر فاز صعودی میده یا نه برای افزایش حجم میشه استفاده کرد