وقتی صندوقی دیتا نداره مجبوریم با آزمون و خطا و به مرور زمان که معاملات بیشتری انجام داد شکل کانال درستشو به دست بیاریم ، فعلا کانالی که بشه بهش استناد کرد به این شکل شده
دوستان این صندوق سیمین هر جایی که خرید کردید نگه دارید و اگر از قیمت خریدتون پایین تر هم اومد پله ای در کف این کانال هم اگر احتمالا بیاد بخرید فقط یادتون باشه پله ای کار کنید تازه داریم کانال درستش را به مرور که معاملاتش بیشتر بشه پیدا میکنیم مرحله بعد پیدا کردن سقفشه و مرحله بعدی پیدا کردن کف جدیدش هست ، حالا حالاها با این کار داریم
نقرین هم خوب داره منفی میخوره ، مثل اونای دیگه 90 درصد بالا نرفت از 35 درصد ریزش کرد ، احتمالا روی 1088 بتونه یک بالایی بزنه ، بصورت شکل لول بندیش کنید هر 5 مرحله پله ای از کم به زیاد خرید کنید ، قیمتش از بقیه نقره ای ها بهتره
نه آقا احسان واقعا میگم هنوز ایچی رو نتونستم اونجوری که می خوام درک کنم هنوز توی بحث زمانی و حرکات نیاز به آموزش دارم
البته صادقانه میگم که نسبت به این مباحث اولیه که پابلیک شده خیلی جلوتر هستم
و هر کسی هم این سیستم رو دوست داشته باشه به یک روش ساده می تونم چیزی که بلدم رو به اون منتقل کنم و با کمی تمرین و دقت قول میدم خیلی بهتر از این اساتید بتونه درک کنه و ترید کنه
به هر صورت اگر کسی بتونه تو ایچی به بنده کمک کنه و راه حل در رابطه با زمان بده ممنون و سپاس گذارم
صندوق سیمین هم امروز بنده تو کارگزاری مفید دیدم تو مدال اقدام به خرید کرده و بازار گردان را درصد دامنه شو تغییر داده و تو هم گروهی های خودش یک نماد داشت که مثل ۳درصد بود روی ۱۱۰۰تومان که خودش نشان دهنده ناحیه خوبی برای سهمه و در ضمن قیمت خرید از قیمت پایانی هم بالاتر بود قیمت ناو هم روی ۱۳۵۰بود تا جایی که خاطرم هست
این مطالب در گذشته که بورس کار می کردم مورد توجه بنده بود البته الان نمی دونم بدرد می خوره یا نه
آقا ساسان عزیز بنظرم باید این ایچی عزیز در سیستمم ران کنم آزمایشی ببینم چه واکنشهایی داره فکر کنم جالب باشه حتما از اطلاعات ارزشمند شما هم استفاده میکنیم ممنون ، البته همینطور که میگید سبک کار اونی نیست که تعریف بازاری ازش هست ، بنده خدا اون سازنده اش هم خیلی پاش زحمت کشید ولی اصل کار به بازار نداد ، در مورد بورس هم هر کمکی میتونید به دوستان کنید ازش استقبال میکینم بازم ممنون
خیلی ممنونم از دوستان عزیز که بی منت دارن کمک میکنن. منم چنین دیدگاهی روی تتر دارم. منتظرم اون موج نزولی شکسته بشه و ورود بزنم. اینو میتونید به طلا هم بسط بدید و ورودشو بررسی کنید. البته اگر نقدی یا نظری دارید بفرمایید.