آپدیت انس طلا : بلندمدتی روند رنج : بالاخره به پیوت 5 رسید و ازش عبور کردو به سطح حمایتی قوی که دقیقا از اونجا موج صعودی قبلی شروع کرده بود شدو زد ! در مرحله بعدی احتمال میدم یک پایین کوچک تا نصف شدوی کندل یکساعته بزنه و یک حمایت بسازه و کم کم حرکتش برای رسیدن به سقف پیوت مقاومتی قوی هدف شروع کنه ، البته همچنان موجهای نزولی روی قیمت فعال هستن باید ببینیم کی این حمایتهای قوی میتونند موج صعودی ایجاد کنند احتمالا بشه هفته آینده
فاند خیلی مهمه لطفا اطلاعاتت را به اشتراک بذار
سلام. خوب هستید. جسارتا نظرتون درمورد عیار بفرمایید. و سافرون ممنونم.
آقا حامد عزیز ، طبق تحلیلی که قبلا برای عیار و صندوق زعفران نهال قرار داده بودم ، با توجه به موقعیت قیمت که نزدیک سقفشون شده دیگه صرفه خرید ندارن چون ریسک کار بالا رفته ، در این موقعیتها سعی میشه سود به صورت پله ای خارج بشه نه اینکه ورود جدید داشته باشید ، سافرون در سیستمم ندارم ولی حرکاتش مشابه نهال هست
چشم حتما با عششق💗
آپدیت انس طلا : بلند مدتی : روند رنج : از موقعیت خیلی خوبی برگشت زده ولی هنوز موجهای نزولی فعال وجود دارن و تغییر فاز صعودی ندادن ولی احتمالش نزدیکه ، فکر کنم قیمت مدتی همین جا رنج بزنه و بعدش با ایجاد موج صعودی حرکتش برای رسیدن به سقف پیوت قوی شروع کنه ، احتمالا اینبار بهش برسه و سپس حرکت نزولی اصلی را آغاز کنه ، اینها احتمالاته شاید هم اشتباه باشه
توضیحی درباره کف حمایتی قوی انس طلا : دوستان یک پیوت دیگه بنام 6 اضافه کردم احتمالی که میدم اینه که اگر دوشنبه موج صعودی در پیوت 5 ساخته نشد احتمالش هست این پیوت 6 هم تاچ بشه ، احتماله شاید اشتباه میکنم .
جناب آقای دانش ، سکرد چارت پیچیده ای داره ، بنظرم سیمانو خیلی بهترش هست ، کلا سهم گذاشتم کنار ، این سهم سیمانی شما هم اگر به محدوده های مشخص شده برسه قابل بررسی میشه البته باید در مرحله اول سقف کانال نزولیش را بشکنه و در پولبکش وارد شد
ارزش مسکن به مقاومتهای پیش روش واکنشهای خیلی کمی نشون داد ، اگر یادتون باشه روی 2000 چندباری به موقعیتش اشاره کردم ، الان هم بنظرم به سقف کانال اولش برخورد کنه یک برگشتی بزنه که در کف کانالش قابل بررسی میشه هر چند اینها را باید در کف پیوت هفتگیشون خرید
عیار هم برای رسیدن به سقفش داره خیلی معطل میکنه ضعف در روند داره ولی هنوز فضای رشد داره ، ورود نوسانی پرریسکش همین محدوده ای بود که مشخص کردم ولی بهترین موقعیت ورود کم ریسک اون دوتا ارو سبز هستن
نهال هم تا سقفش کمی راه مونده بهترین موقعیت ورود نوسانی پرریسکش 69693 هست ولی بهترین موقعیت کم ریسک ورودش در موقعیت آرو سبز پایینی هست
سینرژی کم دیتا هم هنوز سقفش مشخص نیست ، خیلی باید احتیاط کرد مگر نه هر لحظه احتمال گرفتار شدن داره ، هر زمان سقف ریزشی اش مشخص بشه کف اش هم معلوم میشه
سیمین هم احتمالا به این شکل حرکتو ادامه بده ، از بورس ایران فقط همین چندتا صندوق باقی موندن ! واقعا جای شکرش باقیه که گرفتار صندوقهای قفل شده بازار بسته نیفتادیم ![]()
سلام آقا احسان عزیز🤠
خوبی برادر ؟
داداش نظرت در مورد شرکت در پذیره نویسیه صندوق عمارت دی چیه؟
هرچند جوری مخفیانه عرضه میکنن که فکرنکنم ماها بتونیم بخریم😂
بنظرم خوب باشه فقط اگر خدای نکرده جنگ شروع بشه این صندوقهای مسکنی مثل سری قبل نبندن ! سرمایه ها قفل میشه !
احسان جان ،ممنونم آقاین
![]()
درسته ..
صندوقهای نقره هم امروز بنظر میاد فرصت ورود خوبی بدن🤠
بین 13500 و 13620 بنظرم موقعیت خوبی باشه
احسان مثلا من میخوام از صندوق طلا بخرم . از کجا یه تحقیق بکنم بینم جریانشون چه ؟؟
سایت فاندبیس مقایسه های خوبی انجام میده ، ببین برات باز میشه ، اگر باز نشد چارت عیار بررسی کن