تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

آپدیت انس طلا : بلندمدتی روند رنج : بالاخره به پیوت 5 رسید و ازش عبور کردو به سطح حمایتی قوی که دقیقا از اونجا موج صعودی قبلی شروع کرده بود شدو زد ! در مرحله بعدی احتمال میدم یک پایین کوچک تا نصف شدوی کندل یکساعته بزنه و یک حمایت بسازه و کم کم حرکتش برای رسیدن به سقف پیوت مقاومتی قوی هدف شروع کنه ، البته همچنان موجهای نزولی روی قیمت فعال هستن باید ببینیم کی این حمایتهای قوی میتونند موج صعودی ایجاد کنند احتمالا بشه هفته آینده

5 لایک کرده

فاند خیلی مهمه لطفا اطلاعاتت را به اشتراک بذار

2 لایک کرده

سلام. خوب هستید. جسارتا نظرتون درمورد عیار بفرمایید‌. و سافرون ممنونم.

2 لایک کرده

آقا حامد عزیز ، طبق تحلیلی که قبلا برای عیار و صندوق زعفران نهال قرار داده بودم ، با توجه به موقعیت قیمت که نزدیک سقفشون شده دیگه صرفه خرید ندارن چون ریسک کار بالا رفته ، در این موقعیتها سعی میشه سود به صورت پله ای خارج بشه نه اینکه ورود جدید داشته باشید ، سافرون در سیستمم ندارم ولی حرکاتش مشابه نهال هست

5 لایک کرده

چشم حتما با عششق💗

2 لایک کرده

آپدیت انس طلا : بلند مدتی : روند رنج : از موقعیت خیلی خوبی برگشت زده ولی هنوز موجهای نزولی فعال وجود دارن و تغییر فاز صعودی ندادن ولی احتمالش نزدیکه ، فکر کنم قیمت مدتی همین جا رنج بزنه و بعدش با ایجاد موج صعودی حرکتش برای رسیدن به سقف پیوت قوی شروع کنه ، احتمالا اینبار بهش برسه و سپس حرکت نزولی اصلی را آغاز کنه ، اینها احتمالاته شاید هم اشتباه باشه

3 لایک کرده

توضیحی درباره کف حمایتی قوی انس طلا : دوستان یک پیوت دیگه بنام 6 اضافه کردم احتمالی که میدم اینه که اگر دوشنبه موج صعودی در پیوت 5 ساخته نشد احتمالش هست این پیوت 6 هم تاچ بشه ، احتماله شاید اشتباه میکنم .

4 لایک کرده

جناب آقای دانش ، سکرد چارت پیچیده ای داره ، بنظرم سیمانو خیلی بهترش هست ، کلا سهم گذاشتم کنار ، این سهم سیمانی شما هم اگر به محدوده های مشخص شده برسه قابل بررسی میشه البته باید در مرحله اول سقف کانال نزولیش را بشکنه و در پولبکش وارد شد

3 لایک کرده

ارزش مسکن به مقاومتهای پیش روش واکنشهای خیلی کمی نشون داد ، اگر یادتون باشه روی 2000 چندباری به موقعیتش اشاره کردم ، الان هم بنظرم به سقف کانال اولش برخورد کنه یک برگشتی بزنه که در کف کانالش قابل بررسی میشه هر چند اینها را باید در کف پیوت هفتگیشون خرید

3 لایک کرده

عیار هم برای رسیدن به سقفش داره خیلی معطل میکنه ضعف در روند داره ولی هنوز فضای رشد داره ، ورود نوسانی پرریسکش همین محدوده ای بود که مشخص کردم ولی بهترین موقعیت ورود کم ریسک اون دوتا ارو سبز هستن

4 لایک کرده

نهال هم تا سقفش کمی راه مونده بهترین موقعیت ورود نوسانی پرریسکش 69693 هست ولی بهترین موقعیت کم ریسک ورودش در موقعیت آرو سبز پایینی هست

3 لایک کرده

سینرژی کم دیتا هم هنوز سقفش مشخص نیست ، خیلی باید احتیاط کرد مگر نه هر لحظه احتمال گرفتار شدن داره ، هر زمان سقف ریزشی اش مشخص بشه کف اش هم معلوم میشه

3 لایک کرده

سیمین هم احتمالا به این شکل حرکتو ادامه بده ، از بورس ایران فقط همین چندتا صندوق باقی موندن ! واقعا جای شکرش باقیه که گرفتار صندوقهای قفل شده بازار بسته نیفتادیم :scream:

4 لایک کرده

سلام آقا احسان عزیز🤠

خوبی برادر ؟

داداش نظرت در مورد شرکت در پذیره نویسیه صندوق عمارت دی چیه؟

هرچند جوری مخفیانه عرضه میکنن که فکرنکنم ماها بتونیم بخریم😂

2 لایک کرده

بنظرم خوب باشه فقط اگر خدای نکرده جنگ شروع بشه این صندوقهای مسکنی مثل سری قبل نبندن ! سرمایه ها قفل میشه !

2 لایک کرده

احسان جان ،ممنونم آقاین :sheaf_of_rice: :sheaf_of_rice:

2 لایک کرده

درسته ..

صندوقهای نقره هم امروز بنظر میاد فرصت ورود خوبی بدن🤠

3 لایک کرده

بین 13500 و 13620 بنظرم موقعیت خوبی باشه

2 لایک کرده

احسان مثلا من میخوام از صندوق طلا بخرم . از کجا یه تحقیق بکنم بینم جریانشون چه ؟؟

1 لایک کرده

سایت فاندبیس مقایسه های خوبی انجام میده ، ببین برات باز میشه ، اگر باز نشد چارت عیار بررسی کن

3 لایک کرده