تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

سلام دوستان امیدوارم تعطیلات خوبی رو سپری کنید..

وقتی بنده از سودسازیه عالی و دلایل بنیادی و گزارشات عالیه اکثر صنایع صحبت میکنم منظورم این نمودار p/e تحلبلی بازار هست ..

در دوره 5 ساله در کف ترین حالت ممکن قرار داریم اونم بعد از یک رالیه نسبتا قویه صعودی:ok_hand::rose:

من اصلا به p/e وزنی نمیدم، چون عملا یک دروغ بزرگه، مثلا بانک ملت ،p/e ۱.۵ داشت ، سودی که در یک سال و نیم داد ،کل سرمایه اولیه رو برگردوند؟ این ها سود اسمی هستن و سودی به سهامدار نمیدن.یه تحلیل دادم هوش مصنوعی انجام بده، نظرتون چیه؟

یک زمانی سال 97 تا 98 این سه تا جزو سلاطین بورس بودن بهترین بازده را داشتن مخصوصا کاما و کدما و ختور ولی حالا وضعیتشونو نگاه کنید ، هنوز که هنوزه بعد از چند سال نتونستن سقف سال 99 پس بگیرن ! هر سهم کوچیکی که سود خیلی خوبی بهتون داد دیگه سمتش نرید چون قراره تا سالها رنج بزنه و اذیت کنه ، خوبی صندوقها در مقابل سهم ها هم همینه که بخاطر مدیریتی که دارن حرکاتشونو با شاحص کل اکثرا صعودی هماهنگ میکنند

یکی از راحتترین چارتها برای ترید شاخص کل داره چون همیشه صعودی هست و اصلاحاتی که انجام میده اکثرا رنج زمانی هست فقط کافیه کفهای پیوت رنج با یک ترند نززولی به دست بیاریم ، برای این زمان هم باید صبر کنیم تا ترند صعودی اش شکسته بشه در تایم هفتگی یک ترند نزولی روش میکشیم هر جایی شکستش خودشه و چه بهتر با یک کندل هفتگی کوچیک باشه حالا اگر دقیق تر بخوایم کار کنیم میشه تایم پایین تر برد، کلید کار هم اینه که در سقفهاش وارد نشیم :face_with_monocle:

اگر دقت کنید اون نمودار برای اردیبهشت ماهه، اخرین نموار p/e بازار ۷.۰۴. اخرین گزارش و نمودارهارو تو بورس ویو مفید ببینید.

احتمالا فزر با برخورد به این سقف کانالش یک اصلاحی بده ، ولی لازم نیست که کامل ازش خارج بشید همانطور که قبلا گفتم با برخورد به سقف کانال اصلیش میشه فقط اصل سرمایه را خارج کرد و سود قبلی را نگه داشت تا اگر اصلاح داد در این موقعیتهای پایین بشه اصل سرمایه را مجددا بهش اضافه کرد احتمالا

گزارش جامع و تخصصی صنعت سیمان | تیر ۱۴۰۵

صنعت سیمان از منظر تولید، مقدار فروش، نرخ فروش، درآمد ریالی و دلاری و عملکرد ۳۸ نماد سیمانی به‌صورت تفصیلی بررسی شده است.

مهم‌ترین نکته صنعت در چهارماهه نخست ۱۴۰۵:
رشد فعلی صنعت بیش از آنکه ناشی از افزایش حجم تقاضا باشد، حاصل جهش نرخ فروش است.

در تیرماه نیز تولید صنعت به ۴.۷ میلیون تن کاهش یافته، اما نرخ متوسط فروش به حدود ۳.۶ میلیون تومان به ازای هر تن رسیده است؛ اتفاقی که بخش مهمی از اثر افت حجم را جبران کرده است.

در بخش سهام نیز عملکرد ۳۸ نماد سیمانی در چندین بازه زمانی مقایسه شده و شرکت‌ها از نظر رشد چهارماهه، مومنتوم ماهانه، رشد نقطه‌به‌نقطه و استمرار فروش رتبه‌بندی شده‌اند.

از نکات قابل توجه گزارش، عملکرد قوی‌تر نمادهایی مانند سقاین، سمتاز، سکرد، سپاها، سفار و سمازن از منظر داده‌های فروش می‌باشد.

جمع‌بندی کلی این است که صنعت سیمان در حال حاضر از نظر نرخ و درآمد اسمی قدرتمند، از نظر حجم تحت فشار و از نظر انتخاب سهام کاملاً نیازمند تحلیل شرکت‌به‌شرکت است.

[گزارش کامل، جداول مقایسه‌ای و رتبه‌بندی نمادها در فایل پیوست قابل مطالعه است.]

@Black_intelligennce

گزارش جامع و اختصاصی صنعت اوره | تیر ۱۴۰۵(گزارش بر اساس دیتا های منتشر شده تا تیر ماه تدوین شده است)

در این گزارش، صنعت اوره از منظر تولید، مقدار فروش، نرخ‌های ریالی و دلاری، درآمد، روند ماهانه و عملکرد چهار شرکت اصلی گروه به‌صورت تفصیلی بررسی شده است.

مهم‌ترین تصویر چهارماهه ۱۴۰۵ نسبت به مدت مشابه سال قبل:

در تیرماه، شرایط کوتاه‌مدت تغییر کرده است؛ مقدار فروش نسبت به خرداد ۱۰۴٪ و مبلغ فروش ۹۱٪ افزایش یافته، در حالی که نرخ فروش ۶٪ کاهش داشته است. به همین دلیل، تیر را می‌توان ماه ریکاوری حجمی صنعت اوره دانست.

در بخش سهام نیز چهار نماد خراسان، کرماشا، شپدیس و شیراز از نظر رشد فروش، سهم از صنعت، مومنتوم ماهانه و عملکرد نسبت به میانگین‌های تاریخی مقایسه شده‌اند.

جمع‌بندی کلی:

صنعت اوره از نظر نرخ همچنان در سطح بالایی قرار دارد، اما حجم فروش مهم‌ترین متغیر تعیین‌کننده ادامه مسیر است. اگر ریکاوری مقداری تیر در ماه‌های بعد ادامه پیدا کند و نرخ‌های فعلی نیز تا حد زیادی حفظ شوند، کیفیت رشد درآمد صنعت می‌تواند به‌مراتب بهتر از سه‌ماهه نخست سال شود.

[گزارش کامل در فایل پیوست منتشر شده است.]

@Black_intelligennce

نگاه کنید برای فملی چقدر احتمالات میشه کشید !!! که همگی هم احتمال وقوع بالایی دارن :thinking:

سینرژی بتونه این مقاومت و ترند نزولی بشکنه احتمالا بتونه تا سقف کانالش برسه

روند شستا میتونه به این شکل بشه احتمالا !

تارگت ماهانه من برای فملی حوالی ۲۸۰۰ ۲۹۰۰ هست. فک میکنم اون اصلاحات ضعیف، رو انجام بده و خودشو به ۲۸۰۰ ۲۹۰۰ برسونه.

سیمین احتمالا دیگه فردا مقاومت میشکنه احتمالا

عیار هم همینطور احتمالا بتونه فردا مقاومتش بشکنه چون ترند نزولی هم شکسته ، دلم میخواست بتونه یک پایینی تا 4660 بزنه ولی بازار به دل کسی راه نمیاد .

سلام احسان جان . فرض بر اینکه مقاومت شکست .. چه نقطه ای برای ورود مناسبه ؟؟؟

سینرژی هم همینطور احتمالا بتونه مقاومتش رد کنه ، کف پیوتش هم پیدا کردیم برای سری بعدی که کف زد میتونیم بهتر وارد بشیم

بعد از عبور از مقاومت پله اول و در منفی که احتمال داره بعدش بده پله دوم

ممنونم احسان جان .. به دقت زیر نظر دارم حتما . اما اگر موقعیت اوکی شد یه لطفی کن شما هم. توی تاپیک اعلام کن .:folded_hands::rose:

البته میدونم که بازاره و احتمالاتش :heart::+1:

نهال زعفران هم احتمالا اینجا کف پیوتش هست احتمالا بهش برسه