تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

برای ارزش مسکن هم در تایم هفتگی احتمال رنج میدم شاید شاید یکبار دیگه بیاد کف کانالش ببینه

ودر اخر برای نهال هم همچنان احتمال بازگشت به کف پیوت جدیدش میدم احتمالا ! دوستان این کانالها را برای مواردی که گفتم بکشید هر زمان که برخورد داشتن اگر نبودم و نتونستم اطلاع بدم موقعیتها را بگیرید ، نشه مثل سهامیاب یکماه از پوزیشن ورود در کف گذشته دوستان می اومدن میگفتن کی وارد پوزیشن خرید بشیم ؟!؟! :joy:

این سوال منم هست

همچنان منتظر کف پیوت هستم ۴۶ تا ۴۷

گواهی نقره حبابش به 5 درصد مثبت رسید
به شدت جذابه برای خرید
از سایت ها هم میشه خرید کرد اما نقره من قبلا هم گفتم نقره زیر 400 به شدت جذابه و من خریدمو تکمیل کردم برای نقره با دیدن میان مدت

حباب 12 درصدی منفی مس هم به شدت جذابه
اما خب قبل از سطح خودش هست و من ریسک نمیکنم که کامل بخوام وارد شم
اما یک گام در 2/300/000 تا 2/400/000 وارد میشم و مناسب میدونیم
با توجه به احتمال ریزش من دو گام دیگه هم گذاشتم قیمت های پایین تر وارد شم

من امروز کلا سهامم و صفر کردم، رفتم رو تمشک، مقداری هم صندوق کاشانه خریدم. از هفته بعد داراییمو کلا تبدیل به کالایی و املاک میکنم.

دوستان درسته عیار ترند نزولی را شکسته ولی مقاومت هنوز نشکسته ! ورود میتونه با شکست مقاومت و یک برگشت باشه ، همینطور در قیمت 505900 یک حمایت داره شاید الان برگرده به این و حمایت بشه برای شکست مقاومت والبته در محدوده پایین هم تحرکاتی میبینم که شک برانگیز شده ، کمی دیگه صبر کنید میشه با قطعیت بیشتری تصمیم گرفت

خیلی عالیه که دوستان عملکردشون را به اشتراک میذارن ، لطفا ادامه بدید تا بشه بهتر در مورد روندهای بازار تصمیم گرفت :clap:

سیمین هم هنوز مقاومتش نشکسته هر زمان بشکنه میشه بلند مدتی قیمت جاری وارد شد ولی اگر میخواید خیلی دیگه دقیق کار کنید میشه صبر کرد بعد از شکست مقاومتها بعضی وقتها ، همیشگی نیست یک برگشت برای نفسگیری میزنه اونجا موقعیت ورود بهتری میده

برای من چندتا گزینه نشان خریده، یکی اصالت صندوق ،دومی rsi و مکدی پایین، سومی حباب منفی بالای ۱۲ درصد. من تو خرید و فروش هام صبورم، باید به سرمایه گذاریت وقت بدی، ممکنه یکی دو هفته ام بازار بورس خوب مثبت بده اما من سودمو گرفتم و بقیه اشم دیگران بگیرن😇، قرار نیست سهام و رو سر مردم آوار کنیم و فرار… در کل خرید مهم نیست، استراژی مهمه. مثلا من درصد بالایی از سرمایه مو گذاشتم تو تمشک، حالا با صبر هر دارایی که میبینم ارزش داره مثلا ۲۰ درصد میخرم، صبر میکنم اگر رفت بالا و سود خوبی داد میفروشم اگر نه ،منفی شد بازم بهش اضافه میکنم. این استراتژی اگر داشته باشین و طمع نکنید، براتون سود سازی میکنه.

اگر به بازار امروز دقت کرده باشید ، سهامی ها در سقفهاشون آماده اصلاح میشن البته نه اصلاح تا کف پیوت بلکه اصلاح تا پیوت روندی ، ولی کالایی ها در کفهاشون چسبیدن به مقاومتها و در آستانه شکستن اونها هستن ، اگر مثل ماجرای پارسال و چند سال گذشته بخواد کار کنه میشه همون ماجرای قبل با این تفاوت که زماینکه از کف با کالایی ها به سقف رسیدیم سهامی ها از سقف رنج به کف رنج و پیوت طلایی شون رسیدن ! ولی اینبار با کالایی ها که به میانه روندشون میرسیم سهامی ها هم به پیوت روندی شون میرسن ! اینجای کار مهمه که چه مقدار از اصل سرمایه را به سهامی چنج کنیم ؟ سری قبل که اهرمی ها به کف پیوت رنج طلایی رسیدن تمام اصل سرمایه را از کالایی ها به سهامی چنج کردیم و سود در کالایی نگه داشتیم حالا این فرق داره که سهامی ها به کف پیوت رنج طلایی برنمیگردن و احتمالا از کف پیوت روندی شون حرکت ادامه میدن ، دیگه نمیشه کل اصل سرمایه را وارد اهرمی ها کرد میشه 50 50 کار کرد البته در ادامه همگی نظر ببدن تا به جمع بندی برسیم

«رد پول» در بازار سرمایه ایران است، امروز نکته جالبی نشان می‌داد:

ورود پول‌های بزرگ و خرید گروهی در صندوق‌های طلا و فروش‌ گروهی از صندوق‌های اهرمی.

باید دید هفته آینده چه اتفاقی می‌افتد و این ابزار تا چه اندازه در شناسایی جریان پول هوشمند و روندساز دقیق عمل می‌کند.

تریگر اصلاح بازار طلا خواهد بود , بخاطر حباب منفیش از سهام جابجا میشن به طلا و همین باعث اصلاح خواهد شد.

اتفاقا امروز شنیدم بانکها شروع کردن به خرید طلا و توجه ها داره برمیگرده به طلا

بازار سهام که فرار نمیکنه، همیشه راه میده این نواحی، صندوق های حباب منفی هم ماشالله کم نیستن تو بازار, پول هوشمند میاد تو طلا بدون ریسک حداقل ۵،۶ درصد میگیره و بازهم تو اصلاح ها خرید میکنه.

صندوق املاکم بررسی کردم،واقعا وضعیت بنیادی بدی دارن جز کلید, صندوق ارزش مسکن که حباب بالایی داره و عملکردش از ابتدا تا الان واقعا بد بوده، صندوق مالک اتیه که سود سالانه ۸۰ریال تقسیم کرده و حباب منفی ۲۰ داره! صندوق دانیک، ملک و برداشته سه ساله با اقساط فروخته … جالبه جز کلید که عملکرد خوبی داشته اما اونم حباب منفی ۱۳ داره، اصلا بازارگردان درست و حسابی ندارن

سلام بر دوستان

خروجی فیلترهای امروز نشان از برترین ورود پول به صندوقهای ثابت داره

میگن چرا دلار و طلا رنج می‌زنه، اما قیمت کالاها هر روز بالاتر می‌ره؟

وقتی فروش نفت تقریباً صفر می‌شه و درآمد ارزی دولت محدود می‌شه، بالا بردن نرخ دلار مشکل را حل نمی‌کنه.

راه ساده تر، گران کردن خودِ کالاهاست؛

هم فشار کمبود را جبران می‌کند، هم از محل تولید و فروش, درآمد بیشتری ایجاد می‌شود.

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سلام متوجه منظورتون ندشم چجوری خود کالا باید گرون بشه؟ پایه پولی رو مجبورن بیشتر کنن به طبع ارزش ریال در مقابل دلار افت میکنه و کالا هم گرون میشه🤷اگر منظورتون ارزش دلاری کالاست که اونهم بخاطر شرایط محاصرست و گرنه ذات بازار اجازه این رو نمیده که دلاری قیمتش بالا باشه مگر اینکه تعرفه خاصی وضع بشه مثل خودرو

:red_square::red_square: بررسی وضعیت بازار از منظر P/E تحلیلی

:white_check_mark: در شاخص P/E تحلیلی بازار، نسبت سود تحلیلی بخش تولیدی بازار را در برابر ارزش مارکت همین قسمت از بازار سنجیده می‌شود و از همین بابت یکی از مهم‌ترین ابزارهای بررسی میزان ارزندگی بازار است. در این پست به بررسی این نسبت در شروع رالی‌های صعودی قبلی بازار پرداختیم.

:white_check_mark: در شروع رالی صعودی اخیر (هنگام بازگشایی بازار پس از جنگ) P/E تحلیلی بازار در سطح ۳.۶ واحد بود و اکنون با وجود رشد سنگین ۵۵ درصدی در شاخص کل طی این مدت، P/E تحلیلی بازار به سطح ۴.۷۵ رسیده است. البته در این بازه سود خالص بازار با تعدیلات مثبتی نیز همراه بوده است.