تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

سلام دوستان عزیز .. منم هم با اقای زمانی عزیز هم نظر هستم . سهام های خوب از تورم هم عقب افتادن نسبت به طلا و دلار و خودرو و … پس احتمال رشدش بیشتره از نظر من تا یجورایی خودش رو برسونه به بازار. از نظر تکنیکالی اقا احسان عزیز خیلی بیشتر اطلاع دارن .
هر زمان یاد سال 99 میفتم و اسمش میاد یاد RSI همون تایم میفتم .. تمام اندیکاتورها داشتن داد میزدن وقت خروجه .. اما یسری اون بالاییها بی جهت تبلیغات کردن و متاسفانه اکثر کسانی که عموم بودن و هیچ اطلاعات تکنیکالی یا فاندا نداشتن و فقط به حرف این و اون وارد شدن ضرر کردن . یادمون نره خیلی از کسانی هم که بلد بودند و میشناختن بازار رو سود خوبی کردن ..
من خودم 99 سهام حتاید داشتم و هنوزم دارم .. البته حتاید یادگاری از پدر مرحومم هست و کلا فقط اضاف میکنم و توی اون طوفان زیاد اذیت نکرد سهامدارانش رو :folded_hands::folded_hands:

من همیشه پرتفو متنوع دارم، اما درصد سهاممو اودرم پایین و رو ۳۰ درصد هستم. بارها گفتم ما پیشگو نیستیم و نمیتونیم اینده رو پیش بینی کنیم،بهترین کار داشتن پرتفو متنوع. من طمع نمیکنم، بخشی از سود بازار و بگیرم کافیه. الان بازار نشانه های اصلاح و نداده اما وضعیت مملکتم گل و بلبل نیست، فردا دوتا موشک بزنن باید تو صف فروش گیر کنی. عدد ده میلیون واحد برای شاخص کل در وضعیت جنگی به دور از واقعیته، اگر توافق بشه شاید. اینکه همه‌چی گرون شده و سهام جا‌مونده و ..‌تو بازار های مالی درست نیست، اینجوری کار نمیکنه. منطق بازارها خرید و فروش مناسب در اشباع خرید و فروشه. من با سرمایه ام تو این وضعیت جنگی ریسک نمیکنم، حالا یه سری افراد سر نترس دارن و سود خوبی میگیرن،نوش جونشون اما من این کارو نمیکنم.

من صد در صد با شما موافقم اینکه پرتفوی متنوع که داخلش سهام و صندوق ها باشن خیلی خوبه .. من هم 40درصد سرمایه ام سهام هست و صندوق درامد ثابت از قبل و صندوق بخشی سیمان هم دیروز اضافه کردم👍

بنظرم حداقل ۳۰ درصد پرتفوتو به طلا تخصیص بده. تو مملکتی که تورم ۸۰ درصدی داریم, و انس طلا هم روند نزولیشو تموم کرده، داشتنش منطقی تره.

بیشترین ورود نقدینگی امروز مربوط به صندوق های درآمد ثابت بوده.

الان دقیقا توی همین فکر هستم و دنبال یه نقطه ورود خوب در صندوق عیارم ..

ولی دوستان چیزی خارج از بحث سرمایه و سود و ضرر … اینکه درست عمل کنیم و با فکر و منطق عمل کنیم تهش رضایته چون سود و زیان در نهایت اراده و خاست بالاییه و تهش دست ما به سمت اون بالاییه :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

بیشتر به رفتار بازارگردان ها تو صندوق ها دقت کنید، زمانی که خیلی خوب میخرن و نزدیک nav نگه میدارن، اونجا منطقه خریده اما اگر دیدین که حباب منفی دارن اما نمیخرن و برعکس دارن میفروشن باید مراقب باشین.

ممنونم رفیق .. حتما در نظر میگیرم . البته از نظر تکنیکالی هم همیشه به اقا احسان عزیز زحمت میدم اما نکته خوبی فرمودی :heart::heart::heart:

به نظر من شاخص تا حوالی ۶۲۰۰ ۶۳۰۰ روندی باشه و بعد اصلاح کنه. البته انتظار اصلاح قیمتی عمیقی ندارم و بیشتر زمانی هست.

درحال حاضر ۷۰ سهام و ۳۰ طلا_دلار هستم.

و تصمیم دارم حجم طلا رو طی ۱۰ روز آینده زیاد کنم و احتمالا به ۵۰ درصد برسونم.

سهامی هم دارم بیشتر غذایی هستن و شاخص ساز نیستن.

فقط جهت بررسی

درود دوستان عزیز

از نظرات همگی استفاده میکنیم

در شرایط جنگی هستیم و منطقی هست که درصد بالایی از پورتفوی طلا باشه هرچند من اعتقاد دارم طلا در این دوساله رشد شارپ خودشو کرد و قرار نیس همیشه اون رشد قبلیو تکرار کنه..

بنظر من تا پایان امسال طلا یه بالای دیگه میزنه و اونحا دیگه در سقف باید از طلا خارج شد و در اصلاحها سهام بنیادی مثل فزر و فملی و شپنا و ونوین یا صندوقهای بخشی مثل دارونو و سیمانو و دوایکس خرید ..

هیچ ادعایی ندارم و هیچکسم تشویق به خرید سهام در صف خرید و مثبتها نمیکنم و هرکسی نقده و قصد خرید داره چشم و گوشش به چارتهای آقا احسان و نقاط مناسب ورودی که اعلام میکنه باشه ..

زمانیکه شاخص 6 میلیون رو پودر کرد و وارد کانال 7 میلیون شد خواهیم دید چه پولهایی شروع به ورود به سهام میکنن:ok_hand::grin:

دوستان بازم میگم نقاط ورود کم ریسک و پرریسک رو آقا احسان مشخص میکنه و با در نظر گرفتن سطح ریسک و شخصیت و نوع پولی که میخواید وارد بازار کنید معامله باز کنید ..

حتی اگه جنگ زیر ساخت هم بشه بخاطر شرایط اقتصادی و تورم سه رقمی و سودسازیه عالیه اکثر صنایع من مطمعنم بعد از یه اصلاح خوب سهام بنیادی و شاخص کل براحتی همون 10 میلیونی که احسان جان گفت رو خواهند دید:ok_hand::rose:

تو چند سال گذشته مسأله ارز نیمایی رو دقت کنید همیشه فاصله ش با ارز آزاد زیاد می‌شده بازار بورس هم منفی می‌خورده تا دولت ارز نیمایی رو بالا می‌برد تا نزدیک بازار آزاد شاخص هم صعودی میشد اما چند ماه بعد دوباره همون داستان شروع می‌شد حالا دولت ارز رو تک نرخی کرده این برای بازار خیلی خوبه بازار بیشتر از تورم رشد می‌کنه اما با این فشاری که روی مردم هست و اتفاقات دی ماه اگه دلار دوباره به جامپی کنه مثلاً تا 230 هزار بره باید دید سیاست گذار جرات می‌کنه بلافاصله ارز توافقی رو هم ببره بالا؟ من بعید می‌دونم واسه همین به نظرم بازار اصلاح قابل توجهی می‌کنه و الان مثل سالهای ۹۷ تا ۹۹ نمیشه اینو بزارید کنار این مسأله که اون سالها سود بانکی ۱۲ درصد بود نه بالای ۳۰ ،۴۰ درصد این p/e بازار رو پایین نگه می داره خلاصه من میگم دوباره اون سیکل رشد صندوق های کالایی و سپس سهام ادامه پیدا می‌کنه بهتره فعلا بقول آقا احسان دنبال کف پیوت بود

فولاد بازار میکشه پایین بنظرم

سیاست اصلیه اقتصادیه این دولت که رییس جمهور اتفاقا تو مصاحبه تلویزیونیه اخیرش هم به درستی دوباره بهش تاکید کرد سیاست تک نرخی کردن ارز هست که واقعا سیاست درستی هست و از فسادهای بسیار زیاد ارز چندنرخی و فاصله ی زیاد ارز نیما با ارز آزاد جلوگیری میکنه..

همتی وزیر اقتصاد بود و به محض اینکه استارت تک نرخی کردن ارز رو زد ظرف یکهفته توسط مافیای مجلس استیضاح شد و رفت ولی الان دوباره بعنوان رییس بانک مرکزی برگشته و کاملا مشخصه تیم اقتصادی کاملا با رییس جمهور هماهنگن و برنامه شون همون تک نرخی کردن ارز هست من بعید میدونم اینا دوباره به عقب برگردن و دوباره فساد ارز چند نرخی رو به جون بخرن..

با نفتی که گرون شده براحتی میتونن مبلغ کالابرگ رو افزایش بدن و جلوی نارضایتی مردم رو بگیرن ..

مدنی زاده یک نخبه ی اقتصادی هست و ازین وضعیت بورس وسط جنگ وجودی با آمریکا کاملا میشه درک کرد که تیم اقتصادی بدرستی فهمیده که تنها راه کنترل تورم فقط و فقط حمایت از بورس و جذب نقدینگی و تامین مالی از بورس هست ..

ما اصلا نمیتونیم مثلث ر ی ی س ی +خ ا ن د و ز ی+ف ر ز ی ن :-1:رو با مثلث حال حاضر مقایسه کنیم ..

این جنگ هم مدت زیادی نمیتونه ادامه پیدا کنه و ترامپ هم فهمیده که شکست ایران امکان پذیر نیست و فقط راه حل دیپلماتیک و دادن امتیازهای بزرگ به ایران داره تا شاید ایران قبول کنه تنگه رو باز کنه …

بقول دوست کله زردمون خواهیم دید چه خوهد شد😁

دوستان اگر سیمین بتونه مقاومت و سقف کانال نزولی اش پرقدرت بشکنه که هیچ طبق تحلیل میزنه میره بالا ولی اگر نتونه از پس مقاومت بربیاد این احتمال را هم در نظر داشته باشید که میتونه تا کف کانال نزولی اش ریزش کنه بهرحال باید هر دو سناریو را در نظر گرفت ، با اینکه همچنان ساپورت موج صعودی داره ولی ضعف روند هم داره ، این کندلهای ضعیف کوچیک داغون خسته کننده را باید جدی گرفت ! دستکاری آقایان در بازار تمامی نداره هرچند در نهایت بازار راه خودشو میره و اینکارها فقط پارازیته

عیار هم همینطور اگر نتونه مقاومت رد کنه احتمال یک برگشت تا کف بالاتر از پیوتش داره

اگر عیار ترند نزولی را نشکنه و اصلاح کنه دوتا حمایت خوب پایین داره محدوه 46400 و 45118 البته یک حمایت هم بالاتر از اینها داره 50134 که باید واکنش قیمت به اینها دید

حتما چارت سیمانو یا کلا صندوقهای بخشی سیمانی را هر روز چک کنید اینها رادرهای هشدار سریع هستند آینده حرکات بازار را زودتر از بقیه نشون میدن مخصوصا شروع اصلاح و رشد بازار ! کاشکی یک صندوق اهرمی سیمانی هم ایجاد میشد مثل دو ایکس که اهرمی شاخصی هست ، اهرمی دارویی هم که دیگه حرف نداشت در مرحله بعدی اهرمی غذایی