اقا احسان سلام اگه ممکنه شیران رو تحلیل کنید متشکرم
سلام، بنظر من، کم کم باید از سهم ها خارج شد. فکر کنم این ترند تا ۵،۸۰۰ الی ۶ میلیون بتونه بره و اصلاح بده. دلیل اینکه فکر میکنم بازار اصلاح بکنه اینکه خیلی از نمادها بدون دامنه باز شدن و ارزش گذاری شدن، اثر خبرهام کوتاه مدته. من از این نقطه شروع به خروج میکنم و منتظر اصلاح میمونم. اگر پول دراوردن به این راحتی بود که ملت هر روز سه درصد تو بورس میگرفتن و کار برای چی بود! یجا خالی میکنن که سخت بشه خارج شد.
فیروزا و افران خوب هستن
اونس امروز درگیر سطح مقاومتی بسیار قدرتمندی هست
۴۳۵۷-۴۴۰۲ چند تا مقاومت از تکنیکهای مختلف جمع شده برای ادامه صعود اول باید این سطح را بشکنه بعد هم خط روند نزولی که امروز در ۴۴۸۸ دلار هست و هرروز کمتر میشه
در صورتیکه قیمت تا پایان هفته در حدود همین قیمتهای امروز خودش را حفظ کنه اونس جهانی در تایم هفتگی شرایطش برای صعود بهتر میشه
مرسی
15 کاراکتر
درود بر شما
من نگفتم اینجا باید وارد شد
برای کسانیکه سهام بنیادی بدرد بخور دارن میگم اینجاها جای فروش نیست ..
من نمیگم شاخص اصلاح نداره
اصلاح حتما داریم و لازمم داریم ولی این اصلاحهای کوچولویی که گاهی انجام میشه ببینید چجوری پنج تا ده درصد پایینتر سهامو میخرن👌
لوپ کلام حرف من اینه کسانیکه به هوای اصلاح یا ریزش آنچنانی سهام خودشونو میفروشن به امید اینکه پایینتر بتونن تعداد بیشتر بزارن جاش خواهیم دید که 99 درصد نمیتونن بزارن سرجاش👌چون جوری صف میشه و برمیگرده که فرصت خرید پایینتر بهت نمیده ..
شما الان بفروش و دعا میکنم که بتونی اون نقشه ای که داری پایینتر انجام بدی ..
ولی همبنجوری دوستان دیروز خیال میکردن بازار میخواد عرضه بشه و صف فروش و ریزش …امروز دیدید که به چه زیبایی سهام از صف فروش به صف خرید نشستن👌
ازین ببعدم در شاخص 5800 یا 6000 خواهیم دید که نهایتا 10 تا 15 درصد اصلاح انجام میشه که فقط فرصت خرید و اضافه کردن هست و 99 درصد اوناییکه میفروشن باید با قیمت بالاتری همون سهامو بزارن سرجاش ..
دوستان عزیز این فقط تحلیل شخصیه من بیسواد هست و اصلا و ابدا سیگنال خرید نیست..
هرکسی باید طبق پلن استراتژی و شرایط خودش معامله کنه ..
شاخص 5800 رو هم میرسیم و مشخص خواهد شد حق با فروشندگان بوده یا خریداران ..
امان از باگ ذهنی👌
دوستان سال 99 و 401 و 402 رو فراموش کنید ..
مثلث پ ز ش ک ی ا ن + ه م ت ی + م د ن ی ز ا د ه رو اصلا دستکم نگیرید ![]()
آقای زمانی هیچوقت درباره خودت اینجوری نگو داداش بیسواد چیه ؟!؟! ممنون که نظراتت را به اشتراک میذاری و حتما استفاده میکنیم ، ماها به تمام نظرات نیاز داریم تا به یک جمعبندی خوبی برسیم ، یادتون باشه هرچقدر مخالفت بیشتر باشه درصد خطا پایین تر میاد البته اینم بگم این مثلثی که میگید برمودا نشه جای شکر داره چون همتی سابقه خوبی واقعا نداره نوسانگیر اعظم سال 99 ![]()
با عرض پوزش ثمسکن هم اگه ممکنه بر رسی کنید
داداش همه فقط سال 99 رو میبینن ولی نمیگن بورس از سال 97 تا 99 چه رشدی کرد و چندبرابر شد و کسانیکه بدون هیچ تحلیلی در سقف 99 بعد از اونهمه رشد و حباب وارد شدن ؛ به هشدارها توجه نکردن و نقره داغ شدن ..
البته واقعا نمیشه شرایط و ابزارها و عمق بازار الان رو با 99 مقایسه کرد..
در ضمن ما چون همتی رو میشناسیم قبل از اینکه مثلث برمودا درست بشه فرار میکنیم😂
نفرمایید دوست عزیز، من هم پیشگو نیستم اما بنظرم این بازار با واقعیت همخونی نداره. در زمانی که کشور تو جنگه، بازارها هم در رکودن، این مثبت ها عجیبه! من از بازار سودمو میگیرم اما در کل نباید گول این صف هارو خورد، چون الان صف ها محرک خرید شدن نه تحلیل های بنیادی و …، یه بازار با دامنه نوسان محدود درست کردن که صندوق تثبیت هرچی هست و میخره و سبز میکنه , این دولت بدهکار یجا این هارو خواهد فروخت، برای حال دل ما بازار و سبز نمیکنن. دقیقا زمانی که طمع بالاست و ادم فکر میکنه بازار قراره همیجوری بره بالا، زمان خروجه. تاریخ همیشه تکرار میشه، بازار جایی جز حرکت های سینوسی نیست.
صندوقهای 10 درصدی تبدیل شدن به صندوقهای درامد ثابت خخخخخ این چیه اخه ؟!؟!؟؟ 0.4 و 0.3 مسخره بازیه ؟!؟! انگار این ماجرای کم کردن دامنه نوسان هم بدک نبوده ، صندوقهای 4 درصدی و 3 درصدی یا چندین روز صف فروشن یا صف خرید ! اینجوری بهتر میشه سود کرد تا با این 10 درصدی های درآمد ثابت
حرکاتشون مسخره بازی شده !!! یکی از نشونه ها و سیگنالهای رشد همین خسته شدنم هست ![]()
سال 99 که بزرگان محترم کشور در سقف ملتو به بورس دعوت میکردن یک اشتباهی که زیاد میدیدم رواج پیدا کرده این بود که ملت میگفتن شاخص اصلاحاتش را درون کندلی داره انجام میده و قرار نیست یک سویینگ اصلاحی بزنه ! مثلا تا یک کندل منفی میشد همه میگفتن اصلاح شاخص همین کندل منفی بوده !!! چقدر این ماجرا اشتباه بود و کسانی که در سقف شاخص وارد سهم ها شده بودن تا چندین سال گرفتار شدن و زجر کشیدن ! چه خانواده ها که از هم نپاشید ، چه جانهای عزیزی که گرفته نشد ! چه سرمایه های گرانبهایی که نیست و نابود شد ! هنوز که هنوزه نمیدونم چه دلیلی داشت که اینقدر از یک ملت کینه داشتند که در سقف بورسی که میدونستند قراره ریزش سنگین داشته باشه به بورس دعوتشون کردن و در صدا و سیما هم تا مدتها براش تبلیغات کردن !!! بخاطر همین ماجراها بود که تصمیم گرفتم سیستمی بسازم که فقط در کفهای پیوت اجازه ورود به معامله را میده و نه در سقفهای شاخص ، اون زمان هم در رهآورد به خیلی از دوستان هشدارها را دادم ولی دعوت بزرگان و تبلیغات صدا و سیما خیلی از هشدارهای ماها قویتر بود ! ![]()
این واقعیت بازاره، این بازار ترند رو به پایین نه یک دارایی رو به بالا ،مثل طلا. در هر دارایی باید در فصلش شکار کرد و خارج شد. اینا بازار بورس و جذاب کردن تا پول وارد دلار و طلا نشه، ولی هر بازاری تا یکجا توان رشد داره، بعدش چی؟ چیزی که برام جالبه تفکرات در زمان طمع که احساس میکنن این بازار پولادینه و نمیریزه! اگر مسئولین ما بلد کار بودن که این وضعیت اقتصاد نبود! بازاری که تو صلح رشد نمیکنه اما تو جنگ رشد میکنه، یجای کارش میلنگه.
مشخصه که جلو حرکت نقره و طلا را گرفتن تا نقدینگی بیاد طرف سهام ! این کندلهای کوچیک بی جون هنرنمایی هست که فقط از یک دولت فشل برمیاد حباب بادش کن سهام نابود در قیمتهای بالا به ملت بنداز و یکمرتبه رو سر ملت آوارش کن ! نمیدونم شایدم دارم اشتباه میکنم ولی هیچ اعتمادی به اینها نیست مطلقا هیچ اعتمادی ! از دولت ورشکسته بی پول باید واقعا ترسید چون هیچ ممر درامدی نداره جز اینکه دست کنه تو جیب ملت
اینها تحلیل هایی هست که دوستان درخواست داده بودن ، احتمالاته شاید هم درست نباشه ، وبملت و خودرو و جهش و نارنج ، دوستان برای ورود در طول روند به اهرمی ها لطفا صبر کنید تا اصلاح خوبی بدن در صفهای خریدی که باز و بسته میشن ورود پر ریسک با تمام سرمایه واقعا کار اشتباهی هست ! شاید بتونید مدتی وارد سود بشید ولی اگر شاخص بخواد اصلاح کنه وارد ضرر میشید و از ترس احتمال داره که دست بکار نادرستی بزنید هر زمان موقعیت مناسبی دیدم اطلاع میدم
دقیقا درست میگی احسان جان
ببین فقط نظرمو میگم شاید اشتباه باشه ولی من خودم 99 درصد مطمعنم به دلایل مختلف این تحلیل در بلندمدت تا دوسال آینده باهم هستیم و میبینید که اینجاها کف شاخص کل بوده👌
ببین احسان جان درسته دولت بی پول و فشل و بی عرضه و گشنه و ورشکسته و جنگ زده و خسارت خورده هست ولی این سه نفری که دوباره اسمشونو نمیارم دقت کنید در زمان جنگ و وسط جنگ و محاصره ببینید چه حمایتی از بورس کردن و شاخص با چه قدرت و حجم و ارزش معاملاتی سقف خودشو زد و هنوز میبینید پایینهای بازار چجوری خریده میشه و صفهای فروش پایدار دیگه مثل قبل نمیبینیم
برخلاف دو سه سال گذشته و اوناییکه هرگز اسمشونو نمیارم که هر دفعه مثل نرخ خوراک و …دستشون تو جیب صنایع بود ؛ الان این دولت فهمیده که هیچ راهی جز تامین مالی از بازار سرمایه نداره و کسریه بودجه ی دولت اونقدر زیاده که با چندرقاز نوسان گرفتن و خراب کردن سهام روی سر ملت براشون جوابگو نیست..
نمیدونم چقدر میتونم با نوشتن منظورمو برسونم..
دوستان بزرگترین سهامدار دولته ، غیر ازینه؟
بزرگترین منتفع از رشد سهام خود دولته..
همتی نوسانگیر اعظم چرا باید به کم راضی باشه؟
دوستان میگن در شاخص حدود 6 میلیون قراره سهامو در سقف روی سر مردم خالی کنن دیگه ؟ درسته؟
این پیام من اینجا ثبت میشه دیگه : امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 در شاخص حدود 5650000 واحد (اگر جنگ زیرساختی نشه) بزودی در عرض چندروز کاری به محدوده 5800 تا 6 میلیون میرسیم دیگه؟
دوستان من الان ادعا میکنم شاخص 6 میلیون کف کف شاخص کل در یکی دو سال آینده هست ![]()
بله معلومه که در مسیر اصلاحهایی هم خواهیم داشت که برای ادامه روند صعودی واجب هست..
اینجا نمیشه تمام دلایل رو گفت ولی خودتون بهتر میدونید بازار سهام از تمام بازارهای موازی چقدر جا مانده هست و با دلاری که الان کفش 180 هست و همه میدونیم چه با جنگ چه با صلح در پایان سال 405 دلار براحتی بالای 220 و بیشتر خواهد رفت و موتور محرک ادامه روند صعودیه بازارو روشن میکنه ..سودسازیه اکثر صنایع مثل دارویی و سیمانی و فولادی و پتروپالایشی و غذایی و …رو میبینید و در آینده نزدیک با آزادسازیه نرخ دلار صنایع لاستیک سازی اونها هم راه سیمانی و دارویی رو خواهند رفت و با آزادسازیه نرخ برق صنعت نیروگاهی هم همینطور👌
دوستان گزارشات صنایعو ببینید اکثرا عالی بوده ..
نمیدونم چرا بعضی عزیزان نمیخوان سودسازیه عالیه صنایعو ببینن و هنوز بازارو با بازار ضعیف و کم عمق و آماتور 99 مقایسه میکنن ..
شایدم احساس جاماندگی میکنن👌
هرکسی الان نقده مسلما دلش میخواد بازار یه ریزش خوب داشته باشه تا بتونن سوار سهام خوب بشن و حقم دارن و حتما هم بازار موقعیت ورود عالی خواهد داد ..
دوستان من فقط نظر خودمو گفتم و اصلا هم آدم ساده لوح و ظاهر بینی نیستم و همه ی فکت ها و پارامترهای اقتصادی و سیاسی و ژئوپولتیک رو وقتی کنار هم میزارم فقط به این نتیجه میرسم که الان در شروع روند پدقدرت صعودیه بلندمدتیه بورس هستیم ..یه جورایی الان در سال 97 هستیم که دوسال بورس اون رشد عجیبو کرد و کسانی بیشترین سودو میگیرن که از ابتدای روند سهامدار باشن و نوسانات میانه روندو تحمل کنن و تا دوسال آینده سهامدار بمونن و بیشترین رشدو از بازار بگیرن و هروقت احسان گفت : الفرار
اونوقت ما از مثلث برمودا فرار میکنیم:grin:
ببخشید خیلی طولانی شد ![]()
![]()
![]()
دوستان همانطور که آقای زمانی عزیز دلایلشو گفت شما هم بیایید نظراتتون بگید و در پشت صحنه فعالیت نکنید تا به یک جمعبندی خوبی برسیم .
نظر منم تکنیکالیه ، همانطور که صبح گفتم ، اگر سقف کانال سبز بشکنه میشه گفت احتمالا یک روند تا هدف اولش 10 میلیون شروع میکنه و این به معنایی نیست که همینطوری با هر منفی وارد سهمها و صندوقها بشید ، باید صبر کنید در این روند صعودی هر سویینگ اصلاحی خوبی که دادن بهتون میگم کجا کم ریسک وارد اهرمی ها بشید و اگر هم نشد مهم نیست در کف پیوت جدیدی که میزنند کم ریسک وارد میشید ولی هیچوقت در قیمت جاری و در صفهای خرید در سقفها وارد نشید ، به هیچ انسان دوپایی هم در این بازار اطمینان نکنید مخصوصا مسئولان محترم و دلسوز