تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

ممنونم ازت احسان جان گل🙏

سعید جان مخلصیم . طلا همیشه و همه جا دارایی امن حساب میشه دیگه . با هر تنشی اکثرا پول میره سمت طلا .
توی ایران هم که ماشاالله هر روز یه تنش داریم و دوستان بالایی با هر اظهار نظری بازار رو بهم میریزن.
نقره به نظر من در سالهای اینده مثل امروز طلا عمل کنه اما هنوز به اون حد ارزشمند نیست یا حداقل از نظر روانی به جایگاه طلا نرسیده ..
احتمالا انس جهانی هم با فشار خرید باز بشه فردا . بخاطر ضد و نقیض بودن صحبت های مذاکره کنندگان دو طرف و عدم اعتماد بازار به مذاکرات

چارت شتاب منظورمو بهتر میتونه توضیح بده ، الان در مرحله ای هستیم که اگر مقداری بالاتر بره با برخوردش به سقف میتونه یک اصلاح نزولی در روند کلی صعودیش باشه ، در پایان اصلاحش باید دنبال نقاط ورود کم ریسک باشیم حتما باید ترند نزولی را رسم کنیم فقط مشکل اینجاس که احتمال داره با صف خرید ترند نزولی رابشکنه و فرصت ورود در صف فروش نده بهرحال اینجای کار دیگه ورودها ریسکی میشن شانس موفقیت 50 50 هست دیگه مثل اون کفهای پیوت کم ریسک نیستن

آقا سعید عزیز شما هم اگه من تند صحبت کردم عذرخواهیه منو پذیرا باشید برادر عزیز💗

امروز همه تون گیر دادید بمن :joy:

من چرا باید به حتاید علاقه مند باشم؟:grin:

افزایش ساعت معاملات صندوق طلای رز ترنج

از یکشنبه ۲۵ مرداد، معاملات صندوق «رز ترنج» از ساعت ۱۲ تا ۱۸ انجام می‌شود

سهمهای مورد علاقه ی من در حال حاضر : فزر ، فملی، شپنا ، ونوین، دلقما، سپاها، شپدیس

صندوق ها : دوایکس، عیار، سیمین، دارونو، سیمانو، مسگون😁

پولاد موش مرده یادتون هست ؟!؟!

صندوق سرو هم اگر بخوایم ورودی به روندش داشته باشیم میتونه از این دومحدوه باشه با فرض بر اینکه روند شاخص صعودی شده و دیگه نمیخواد کف پیوتش ببینه

سال 99 یکی از بدترین ریزشها در میان سهم ها را شستا داشت ! ولی بعدش روندش تونست تثبیت بده الان هم که داره برامون شاخ و شونه میکشه ! در هر پایین خوبی که بده با فرض صعودی شدن شاخص احتمالا بشه ورود میانه روند پرریسکی تا سقف کانالش داشت احتمالا

احتمالا بشه در کف این کانال به شپنا ورود میانه روندی پرریسکی داشت

احسان جان لطف می کنین یه تحلیلی از جم و شگویاداشته باشین .ظاهرا جم می خواد روند جم پیلن را طی کنه

همونطور که از نمودار بالا پیداست ظاهرا به تازگی صندوق اهرم هم واردش شده

یعنی شگویا میخواد بعد از سالها باکس رنجش بشکنه ؟

شپدیس هم موقعیت خوبی داره وبرترین خرید صندوق نارنج بوده

جم این قسمتش یک مشکلی بهم زده باید در ادامه دید چیکار میکنه

بهتره صندوق نارنج بخریم تا این تک سهم ها چون سهم ماجراهای خودشو داره

شپدیس و شگویا دارن سوسکی یه کارهایی می کنن :grinning_face_with_smiling_eyes: