تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

پتروشیمی شیراز هم امروز تا صف فروش رفت ، بنظرتون میتونه تا سقف کانال احتمالی اش برسه ؟

سلام پویا جان فزر رو هیچوقت نباید فروخت..

فزر رو فقط باید اضافه کرد ؛ در اصلاحها ؛

با فزر میشه بعد از چندسال بازنشست شد..

مگر اینکه ذخایر طلاش تموم بشه یا بهر علتی تولیدش متوقف بشه..

چارت روزانه فزر
بولینگر باند و …!
Bollinger Band برخورد به سقف باند و کندل قرمز
چارت روزانه ی فزر که خوب نیست امروز خروج پول هم زیاد داشت …!
آقا مهدی عزیز اگر یک معامله گر بر اساس تحلیل عمل کند به وجدان خود بدهکار نیست چه تحلیل اثبات شود و چه ابطال !
اما آن هنگام که بی گدار به آب بزند و بدون تحلیل بنیادی و تکنیکال و تابلو خوانی و دیگر روش ها معامله نماید همواره با درون خود درگیر است ! باید منطق معاملاتی را بر تحلیل مبتنی کرد نه تعصب برروی سهم یا صندوقی .
اگر معامله گری تحلیل بنیادی بداند و به ارزش ذاتی یک سهم پی ببرد ! به تابلو نگاهی می اندازد اگر قیمت پایین تر از ارزش ذاتی بود که سهم ارزنده است و اگر بالاتر از ارزش ذاتی معامله می شد نباید به سراغش رفت ! ارزش ذاتی برای سهم همچون ناو برای صندوق هاست و همواره باید مد نظر باشد .
اگر هم بنیادی کار نبود و مثل آقا احسان تکنیکالیست یا چارتیست بود باید سقف و کف و نقاط حمایت و مقاومت را تشخیص دهد و ورود و خروج را بر اساس آنها تدوین کند !
آقا احسان به کسی بدهکار نیست چون با تحلیل سخن می گوید ! چارت را ارائه می دهد و صادقانه سقف و کفی را که تشخیص داده است معرفی می کند و از همه مهمتر اینکه همواره با چارت سخن می گوید و وقتی چارت را در اختیار دوستان قرار می دهد و تحلیل را ! خوب هر کس می تواند تحلیل خود را از چارت داشته باشد ! و شاید تحلیل آقا احسان اثبات یا ابطال گردد اما احسان همواره نزد خود و وجدان خود آرام است چون حرف و سخن و تحلیل بی ربط نکرده است فقط چارت و تحلیل ارائه داده است .
بارها هم گفته و اعلام کرده که تخصصی و شناختی از سهام ندارد و نظرش و تحلیل اش معطوف به صندوق هاست !
مخلص کلام اینکه همه ی ما باید یاد بگیریم مخصوصا خودم را عرض می کنم که با تحلیل سخن بگوییم ! حال تحلیل احتمال دارد درست باشد و یا غلط ! مهم ارائه ی تحلیل است درست و غلط بودن مرحله ی بعد است.

سیمین چارت روزانه
میانگین متحرک تقاطع EMA 50 و قیمت به پایین

آقا سعید عزیز😂

ببخشید یه نیش ترمز بزن ماهم سوارشیم😁

آقا احسان به کسی بدهکار نیست؟:flushed_face:

مگه من گفتم احسان به کسی بدهکاره؟:joy:

یکبار دیگه متنی که نوشتی بخون برادر ..

من کجا تاحالا احسان یا شخص دیگه ای رو زیر سوال بردم یا ازینکه بدهکاره یا مدیونه و ..صحبت کردم؟

خواهشا در صحبت کردنتون شرط انصاف و صداقت رو رعایت بفرمایید دوست عزیز🌹

سلام وقت بخیر اقا احسان اپدیت از سیمین میدید؟

به نظرتون الان موقعیت خوبی برای ورود هست با توجه به اینکه انس نقره هنوز در تلاشه که مقاومت رو بزنه؟

چه بازای بود امروز
جنگ کامل
65 همت ارزش معاملات که رکورد تاریخی رو زد همه چی نشون از سردرگمی معامله گران میده
دو روز آینده مشخصه خواهد شد که فروشندگان امروز برنده بودن یا خریدداران امروز
من امروز هیچ فروشی نداشتم و سهاممو نگه داشتم

آقا مهدی عزیز :joy:
من خدای نکرده به شما و به هیچ عزیزی جسارت نکردم اگر اسم شما رو آوردم به دلیل نظرتون در مورد فزر بود نه آقا احسان !
منظورم از بدهکار بودن یا نبودن آقا احسان هم فقط و فقط این نکته بود که ایشون تحلیلی می نویسه نه چیز دیگری ! دوست گرامی شما هم کمی در خواندن مطالب جانب انصاف و صداقت را رعایت فرمایید ! :rose:

احسان جان مخلصیم. یه تحلیل از نماد شتران و حتاید هم لطف کنی ممنون میشم دادا :heart:

دوست گرامی ارزش بالای معاملات همراه با خروج سنگین پول چه معنایی می دهد ؟ معنای کلاسیک و تئوریک آن ؛ این است که بازار حالا هر بازاری که باشد میل به اصلاح یا نزول یا سقوط دارد … حالا ممکن است اتفاق دیگری بیافتد ولی فروشندگان کار درستی انجام دادند اگر توانستند از سهم های خطرناک خارج شوند!

آقا سعید در مورد فزر من روی پیام آقا پویا ریپلای کردم و نظر خودمو گفتم که سهمی مثل فزر که تولیدکننده طلا هست و تقسیم سود 90 درصدی داره از نظر بنده تا زمانی که مشکل ذخایر طلا و مشکل توقف تولید نداره ، نباید فروخت و فقط باید در اصلاحها اضافه کرد ..

این صحبت اصلا هیچ جاش مربوط به آقا احسان نبوده که شما میفرمایید احسان به کسی بدهکار نیست:grinning_face_with_smiling_eyes::rose:

سلام جناب حسن زاده

دقیقا امروز درسته که جای خرید نبوده ولی مسلما جای فروش هم نبوده ..

مگر اینکه کسی طبق پلن استراتژیه خودش عمل کنه یا پول لازم باشه ..

ما نظر خودمونو میدیم و ممکنه اشتباه باشه ..

چندروز دیگه مشخص میشه خریداران امروز گل زدن یا فروشندگان :grinning_face_with_smiling_eyes:

آقا مهدی همه ی سخن من این بود که باید با تحلیل سخن گفت و اینکه آقا احسان به کسی بدهکار نیست بدلیل اینکه اهل تحلیل و ترسیم جارت و بررسی است نه اینکه بدون تحلیل سخن بگوید آقای مهدی حرف و سخن من روشن است مگر اینکه بخواهیم خدای ناکرده حرف همدیگر رو بد بفهمیم گفتم وجدانش آرام است چون اهل تحلیل است نه اینکه شما گفتی وجدانش ناراحت است ! من نام شما رو برای تحلیل فزر بردم و تقریبا با نظر شما مخالف بودم ولی بحث تحلیل و آقا احسان چیز دیگری است و شما نباید به خود بگیرید !

به هر حال آقا مهدی اگر متن من سوتفاهمی پیش آورده و شما را رنجانده ازتون معذرت خواهی می کنم و عرض می کنم که قصدم فقط معطوف به تحلیل گرایی دوستان بود و خصوصا زحماتی که آقای احسان می کشند !
:rose:

مخالف هستم آقا مهدی
بله امروز باید تماشاگر بود برای خرید سهم ! اما خروج پول سنگین در برخی سهم ها و صندوق ها فریاد می زد که احتمالا برخی سهامداران کلان در حال خروج هستند به همین دلیل حجم معاملات و خروج پول خصوصا پول هوشمند بی سابقه بود .از این سهم ها و صندوق ها باید خروج زد ! حداقل مبانی کلاسیک این را می گویند.

چه عجبی اینجا کمی شلوغ شد ! مگر اینکه بحثی دربگیره که دوستان فعالیتشونو بیشتر کنند :joy:

دوستان حالا خوبه با اینهمه تحلیل و بررسی بازار در میدلاین اصلاحی وارد بشیم همه مونو جا بذاره بخواد بره کف پیوت جدیدش ببینه !!! خخخخ از اینکارهای عجیب و وحشتناک دیدم که انجام میده ! برای همین در پیوت روندی میدلاینی باید با حجمی وارد بشیم که اگر هوس کرد بره سراغ کف پیوت جدیدش نقدینگی قوی چیزی حدود 10 برابر حجم ورود در میدلاین پیوت روندی برای میانگین کم کردن در کف پیوت جدیدش داشته باشیم :thinking:

موقعیتهای ورود خوبی روی 10700 و 10800 و 10900داده بود الان هم هر پایین خوبی بزنه بخاطر ساپورت موج صعودی که داره میشه وارد ، امروز 11420 تا 11290 حمایتهای صعودی اش هستند ، منتظریم که مقاومتش بشکنه

حتاید از اون سهم های خوب اکثرا صعودیه ، میتونه مورد علاقه آقای زمانی هم باشه :wink: البته الان در میانه روندش رسیده که احتمالا بتونه مقاومت 758 رد کنه و به سقف کانالش برسه احتمالا ! سه تا موقعیت ورود خوبی هم داشت کف پیوت ، پیوت روندی و میانه روندی ولی الان موقعیت ورودی نمی بینم اگر کسی داره این مقاومت اول رد کنه تا 995 فکر کنم بتونه صعودش حفظ کنه

شتران هم الان میانه روندش هست باید صبر کرد دید که با سقف کانالش چیکار میکنه احتمالا یک برگشتی میزنه که در موقعیت ریسکی میشه وارد شد به هدف سقف کانال دومش