حالا چی بخرم؟
یا گواهی شمش طلا رو تو بورس کالا بخرید
یا دو تا صندوق که یکیش صندوقی باشه کم کمترین حباب رو داره (لحظه خرید چک بشه) یکی هم از بین عیار و مثقال و کهربا و طلا بخرید (هر کدوم حباب پایین تری داشت)
چیزی که واضحه اینه که شاخص کن با دو قلو سقف کف حمایتی رو شکونده و روند نزولی شده. ورود مطمئن اینه که تا روندشو صعودی نکرده وارد نشین. شاید تک سهم ها رشد کنن اما به شدت پر ریسکه.
اگر هم رشد سریع بدون ساختن پیوت داشت صبر کنین سقف رو رد کرد بعد وارد بشین
یک سهم همیشه بر روی چارت دوست دارد خودش را به حمایت ها و مقاومت ها برساند ، روی هوا نمیتواند معلق باشد حمایت ها و مقاومت ها مانند آهنربا سهم را بسمت خود جذب میکنند برداشته شدن صف دلیل خوبی برای خرید نیست و یا اینکه اگر صف فروش جمع نمیشود دلیل خوبی برای نخریدن نیست ممکن است امروز صف فروش سنگین باشد و فردا صف خرید باز شود قبل از خرید روزها تحلیل کنید ، روزها منتظر بمانید تا سهم خود را به حمایت تعیین شده شما برساند و همچنان منتظر بمانید مانند یک شکارچی هیجانی نباشید این بازار تمام نمیشود
سلام
بنظر میرسد که نقره به حمایت های خوبی رسیده است
میشه گفت محدوده ۵۱ دلار برای نقره کف خوبی هست
بنظر بنده حمایت ۱۰۱۸ برای سیلور هم کف خوبی باشد و احتمال اینکه یکبار دیگر به این حمایت نزدیک شود وجود دارد ولی در کل در این محدوده میتوان گفت خرید پله ای برای صعودهای آینده معقول بنظر میرسد
فکر میکنم دیگر میتوان به صعود سیلور بطور جدی فکر کرد چون هم دلار و هم اونس نقره در حال افزایش هستند
شاخص تا بخواد به کف پیوتش برسه 5 تا حمایت داره که شاید در بعضی هاشون واکنش مثبت بده ولی ورود به بازار فقط بعد بعد از تاچ کف پیوت اونم فقط در اهرمی های دو ایکس و موج و نارنج فکر کنم بشه مثل پارسال عمل کرد ، وقتی با کالایی ها به سقف پیوتشون رسیده بودیم بورسی ها به کف رسیدن یک چنج خوبی تونستیم انجام بدیم البته سود کالایی نگه داشتیم فقط اصل سرمایه را خارج کردیم ، اینرا مرتبا تکرار میکنم تا در ذهنتون بمونه و دفعه بعدی بتونید این روش پیاده کنید
الان رسیده به سقف کانال نزولی دومش شاید برای شکستش یک عقب نشینی کنه تا محدوده مشخص شده و مجدد حمله کنه که این عقب نشینی اش موقعیت احتمالی خوب ورود میده