سیمین هم این دوتا مقاومت بشکنه میشه گفت داره حرکاتی شروع میکنه
با عرض تبریک خدمت احسان جان عزیز داوجونزی که روندش شروع شد.
![]()
حالا حالاها با این صندوقهای 10 درصدی جدید مخصوصا سینرژی کار داریم ، متاسفانه دیتایی ندارن و مجبوریم اینجوری با آزمون و خطا باهاشون کار کنیم هر چقدر زمان بگذره درصد خطای ورود پایین میاد ان شاءالله سری بعدی که این موج جدید صعودی شروع و تمام بشه در کف سومشون نقطه ای عمل میکنیم و مثل 1300 سیمین نمیتونه فریب بده
سلام اگه ممکنه جایی که باید حجم اضافه کنیم در صندوق های عیار و سیمین اعلام کنید ممنون
آقای کریمی عزیز محدوده را در دایره مشخص کردم احتمال میدم یک برگشتی به این محدوده بزنه به دلخواه این دایره را به چند قسمت تقسیم کنید و پله ای حجم بالا ببرید ، بارها شده قیمت به محدوده رسیده ولی دوستان منتظر قیمتهای کفی که میگم میمونند و باعث جاماندگیشون شده ولی محدوده که تعیین کنم هر کسی بنا بر مقدار ریسک پذیریش میتونه خرید کنه و قضیه جاماندگی دیگه پیش نمیاد
سلام وقت بخیر.
خسته نباشید ![]()
خواستم یکبار دیگه تشکر کنم برای راهنمایی ها و محبت هاتون . بخاطر تحلیل های بی منت و دقیق که انجام میدید . من سیلور دارم . خدا رو شکر ۱۰ درصد سود هستم.
و مدیون شما .
خداوند به شما هزاران بار برکت بده ![]()
![]()
![]()
![]()
همینطور برای تحلیل شاخص کل و اهرم بینهایت سپاسگزارم ![]()
![]()
![]()
![]()
اختیار دارید خدا را شکر که سود کردید و یادتون باشه مدیون هیچ کسی نیستید . همگی با همفکری هم داریم کارمیکنیم ان شاءالله همگی سود کنیم .
سلام خدمت آقا احسان و دوستان عزیز
صندوق های طلا تا این لحظه یک همت ورود پول داشته اند.
صندوق های نقره 120 میلیارد ورود پول داشته اند.
![]()
ورود پول به صندوق های طلا تا این لحظه حدود 1.4 همت
ورود پول به صندوق های نقره تا این لحظه حدود 172 میلیارد
تثبیت داده فکر کنم
درسته؟
شنبه از اهرم می شه نوسان گرفت؟؟
اصلا نگاه نمیکنم
میخرم میزارم کنار
اینو هم یکی پیشنهاد داده بود گفتم پیگیری کنم ببینم چطوری هستش شرایطش
ریسک نداشتن طلا خیلی خیلی بیشتر تا اینکه طلا رو تو این قیمت ها بخرید. تحلیل من برای کسایی که طلا ندارن اینه که سرمایه رو تقسیم بر 3 کنن یک گام رو همین الان ورود کنن در قیمت های 18 تا 18/300 گام دوم رو قیمت 17/500 ورود کنن و گام سوم قیمت 16/600