من ۳۵ سالمه و ته کارتم ۱ میلیون تومان بیشتر ندارم ، از دار دنیا فقط یک حساب ۱۰ هزار دلاری چالش توی سرمایه گذار برتر دارم که اونم فریز شده ، عملاً مرگ رو دارم با چشمام میبینم ، نه شغلی دارم نه درآمدی.
تنها شانسی که آوردم اینه خانواده خوبی دارم ، هرکس جای من بود پدرش ۱۰۰ بار از خونه پرتش میکرد بیرون ولی اینا هیچی نمیگن.
من 7 روز بیمارستان بستری بودم خونریزی داخلی داشتم چشمم سوراخ شده بود اون شب ارتباط قطع شده بود مادرم رفته دنبالم اینور اونور اسمم میداد عکسم میگفتن برو سرد خونه شاید بتونی پیداش کنی اینقدر اعصابم خورد شد بدبخت یه زن کم حرص فوت پدرم خورد ماه قبلش اینم داغونش کرد
ولی داداش گل عزیز دلیل نمیشه آدم نا امید بشه باید تلاش مون بکنیم سخته درسته برای همه هست یکی بیشتر یکی کمتر مجبوریم بسازیم
بطور خلاصه چند نکته میگم امیدوارم برگردی به خودِ خودت
اول اینکه سراغ پراپ نرو
من ندیدم کسی با پراپ به هدفش برسه پراپها برا هدفی غیر از کارگزاری اومدن تو بازار
خیر رسوندن به تریدر مغایر اهدافشونه
دوم اینکه انسانهای موفق تاریخ اکثرا بالای ۴۰ سالگی به هدف بزرگ رسیدن
سوم اینکه تو فرصت پیشآمده فقط تست ترید بگیر که تجربت بیشتر بشه
چهارم اینکه فردا صبح همیشه طلوع خواهد کرد پس نا امیدی هرگز
چند مدت قبل ادمین های همین سایت تصمیم به ایجاد یک پلتفرم رابط معاملاتی گرفتن که اگر عملیاتی بشه مشکل عمده تریدرها حل میشه .
یذره زمان بره ولی میشه بالاخره
من از منبع دیگری مطلع شدم دو گروه یا مجموعه ی تحت وب هم درصدد انجام همین راه ارتباطی با پلتفرم خودشون هستن که یکیشو مطمئنم تا آخرهمین هفته استارت میکنه بلکه زودتر
در نهایت مشکل معاملاتی با بروکرها با نت ملی در حال مرتفع شدنه .به وقتش با بروکر کارکن .
ما ساخته شدیم با مشکلات بجنگیم و درصورت پیروزی پاداشمون رو با رفاه بگیریم
داداش واقعا نمیدونم چی بگم بقض کردم . با قدرتی که داری به منی که مادرزادی معلول جسمی هستم خیلی قدرت دادی . میدونم که به هر موفقیتی که واقعا بخوای میرسی فداتم:heart:
قلبمی داش من داش فتخ ناحیه شکم دارم به اصطلاح میگن هرنی
واریکوسل بیضه چپ دارم گرید 3
چشم چپم هم بینایی ندارم
شاید باورت نشه یجوری تو جمع آدما دورم شادم انگار هیچی به هیچی تو بخندی یا همش افسرده باشی زمان میگذره اتفاق نمی افته
به هیچ جات نباشه داداشم بشین برنامه ریزی کن پلن بچین برا خودت که چکار کنی رو ضعف هات کار کن سر 3 سال خودتو بستی 29 سالته قولت میدم رو خودت کار کنی 35 سالگی بهترین زندگیو ساختی
اره داداش ادم تا اخر عمر تنهاس باید ادامه بدیم تا برسیم . میرسی که هستی بعد از نشر خودم هم از سوال پشیمون شدم . حتی دو سه روز بد کلا به سایت هم سر نمیزنم دیگه
من هیچوقت نا امید نمیشم الان یه چشمم واقعا راضی ام خیلی خوبه واقعا میگم به مادرمم همیشه میگم من اون دی دوباره بشه باز هم میرم به عزیزم قسم بازم میرم کلا یه چشم سالم دیگ دارم وجدانشون میزاره اینم بیان بگیرن حداقل وظیفم درست انجام دادم
ولی نامردی جلو من دست خالی که کلی مشکل داریم کل مردم مشکل دارن خونه اجاره زن بچه حقوق کم امثال من دست خالی بریم صدا مردم باشیم با اسلحه جلو ما وایسن
درود و ارادت …امیدوارم حالت خوب باشه…عزیز چرا همین استراتژی رو یک تایم فریم بالاتر اجرا نمیکنی که زیر ۱ دقیقه نشه؟ یه تستی بگیر تایم فریم بالاتر اگه اوکیه، اجراش کن..
وام که اصلا ایده خوبی نیست…چون همونطور که شما بهتر از من میدونید ، برای ترید کردن، ذهن باید اروم باشه…
سرمایه گذار برتر شرایط ایده ال تری نداره برای شما؟اخیرا اطلاعیه برای شروع مجدد قرار داده..
و اینکه دوست نازنینم ، اکثریت ما تو ایران در شرایطی که باید نداشتیم و این جبر مکانی همه ی ماست، اما تجربه همیشه نشون داده ،همیشه یک راهی پیدا میشه و در انتها همچی درست میشع…اصن نگران و مضطرب نشو چون همیشه یک راهی پیدا میشه….تنها کاری که از ما برمیاد ، انجام درست ترین کاره…هیچ وقت دیر نیست…اون بهترینتو بزار ، نتیجه رو بسپار به نیروی قویتری که قبول داری…
درود و ارادت اول این که در مورد معاملات زیر یک دقیقه باید اینو بگم که به دلیل این که اصله استراتژی من بر پایه سرعت بازار موقع اوپن مارکت هست غیر ممکن نمیگم ولی خیلی سخته که بتونم معاملات حداقل یک دقیقه طول بکشه و همین امر باعث میشه که جز زورا با هیچ پراپی نتونم کار کنم تنها دلیل کار نکردن یا سرمایه گذار برتر هم همین قانون یک دقیقه هست .
در مورد وام هم باید اینو بگم که همه دوستان بلا استثناء با این فکر مخالف هستن ولی برای این که شما دوستان عزیز و گرامی شرایط بنده را بهتر متوجه بشید باید بگم که بنده به دلیل معلولیت جسمی و حرکتی که مادرزادی دارم و هیچ کاری جز ترید نمیتونم انجام بدم و طبیعتاً هیچ درامدی هم ندارم که از درامدم به بروکر بزنم و وام نگیرم
من دلیل شرایط خاصی که دارم مجبور هستم برای سرمایه ترید وام بگیرم .
و در اخر هم بابت تمام حرف هایی که زدید و دلگرمی هایی که دادید متشکرم به امید روز های بهتر به همه