دیگه دارم دیونه میشم (احساس عقب‌ماندن از زندگی و فشار روانی در مسیر ترید)

سلام و وقت بخیر دوستان من دیگه دارم سر یه چند تا موضوع که فقط دارم بهشون فکر میکنم . دیونه میشم گفتم اینجا بگم شاید شما دوستان تونستید راهنمایی کنید . اولا به دلیل شرایط نت چندین ماه بود ترید نمیکردم تا که این هفته شروع کردم به ترید روی حساب پراپ زورا که قبل از جنگ خریده بودم .هفته داشت خوب پیش می رفت تا این که دیروز 4 درصد ضرر کردم .

دوما دیگه به دلیل شرایط فعلی هیچ اعتمادی به شرکت های پراپ ندارم . چون معاملات من زیر یک دقیقه بسته میشه عملا الان شرکتی وجود نداره که بتونم با خیال راحت ترید کنم به خاطر همین دنبال وام گرفتن برای ترید در بروکر هستم که اونم زمان بر هست میدونم باید یک مدت صبر کنم تا وام رو بگیرم و شرایط یکم بهتر بشه ولی به دلیل شرایط خاصی که دارم خیلی از ایندم میترسم که الان عمرم داره حدر میشه و من هیچ کاری نمیتونم انجام بدم . همش میگم دیگه به زندگی خیلی دیر موندی . دیگه نمیتونی به اهدافت برسی دیگه نمیتونی یک زندگی عادی داشته باشی . دیگه خیلی دیره برات .

خیلی وقته از ترس ایندم دارم به تمام کردن همه چیز فکر میکنم . ماه بعد 29 سالم میشه و من هیچ چی ندارم تو زندگیم .

به نظرتون این حس دیر ماندگی رو چطوری میتونم از بین ببرم ؟

یا اصلا واقعا دیگه برای همه چیز خیلی دیره ؟

حال عذابم میدهد از اینده وحشت دارم

11 لایک کرده

همه همینیم دادا…

11 لایک کرده

من هم 1 سال از شما کوچکتر هستم رفیق اما هرگز این مسیری که میخوای بری رو نمیرفتم چون تهش همچی بدتر میشه . توصیه ی من بهت اینه که فعلا دست نگه داری و هیچ جا ترید نکنی . میدونم سخته که عادت ترید کردن رو کنار بزاری و کاری نکنی اما بهترین کار در حال حاضر همینه . اون 4 درصد رو هم به راحتی میتونی جبران کنی اما در صورتی که ذهن آماده و آرامی برای ترید داشته باشی نه به این صورت تحت فشار و اجبار . اصلا و ابدا قرض نکن برای ترید که آخرش خوب نیست . فقط صبر کن همه ی ما در حال حاضر منتظریم . آینده هم درسته مبهم و ترسناک هست اما باید در مسیرمون احتیاط کنیم تا راه برگشتی برامون بمونه و بتونیم مسیر رو به آخرش برسونیم . افکار منفی که میاد سراغت طبیعی هست و بدلیل شرایط نابسامان مملکت هست اما همچی درست میشه اندکی صبر .

15 لایک کرده

ممنون بابت جوابت دادا…

1 لایک کرده

اقا خیلی ممنون بابت پاسخی که دادی . امیدوارم همه ما به یک ارامش برسیم واقعا خیلی خسته شدیم از این جهنم

4 لایک کرده

میرسیم پسر . همه با هم تو یه کشتی هستیم و تجربیاتمون کمو بیش مشترک . کار درستی کردی که به اشتراک گذاشتی افکارت رو دوستان هم راهنماییت میکنن . موفق باشی

3 لایک کرده

در شرایط فعلی بین ما و آرزوهامون سالها فاصله افتاده

ترید کردن مسیری نیست که بشه با راهنمایی های بقیه بری و خودت باید مسیر درستش رو پیدا کنی

بررسی کن از دست دادن پراپ از چه مشکلی بوده.زیاد ترید کردی،توی موقعیت نامطمئن ورود زدی،یا به استراتژیت بطور کامل پایبند نبودی؟

بزار این تجربه در کنار ضرری که داشته بهت تجربه بده

وام،یک بدهی هست.من جای شما بودم بدهی رو توی بازاری که اطمینان نداره وارد نمیکردم

میتونی دوباره شانست رو با پراپ امتحان کنی،البته با تجربه قبلی

برای هفته ات تارگت سود بزار و خودت رو مجبور کن انجامش بدی

4 لایک کرده

با غم و رنج و فشار زندگی میتونی ذغال بشی یا الماس همین سختی کشیدنامون اگه معنایی واسش پیدا کنیم موقع رسیدن از ته دل لذت میبریم بالاخره میشه بالاخره میرسیم کم نیار رفیق.. :gem_stone:

4 لایک کرده

من در مورد ترید کردن نیاز به راهنمایی ندارم . حساب هم از دست نرفته فقط 4 درصد ضرر شده الان هم خود حساب هم بیمه حساب پایداره من بیشتر در مورد این افکار عقب ماندگی و حس دیر شدن خواستم نظرات شما عزیزان رو بگیرم

2 لایک کرده

مرسی که هستی رفیق با این حرفات روزمو ساختی . میرسیم رفیق یا در راه رسیدن میمیریم ولی هرگز تسلیم نمیشیم :heart:

2 لایک کرده

حرف ک زیاده داداش بخوام بگم چن صفحه میشه…
خلاصش اینه هممون گیر کردیم اینجا…
چاره ای هم نیس باید ادامه داد

4 لایک کرده

داداش همه مثل تو هستن من چی بگم که رفتم مسابقه پراپو منی که با یک ۸ درصد رفتم تو سود اما بخاطر باگ روان شناسی رفتم تو ضرر و اصلا چند تا ورود با ستاپ که داشتم را نگرفتم نگران نباش بازار همیشه هست ما ایم که تعیین می کنیم چگونه باشیم پس نگران نباش تازه خوشبحالت که حساب فاند گرفتی تو که تونستی بازم می تونی

1 لایک کرده

اره داداش باید ادامه بدیم

1 لایک کرده

شما مسیر نابودی در پیش گرفتی.

وام میخوای بگیری.

عقب موندی و انجای دنیا رو باید پاره کنی تا عقب افتادنت از بقیه رو جبران کنی.

من همین مسیر رو رفتم. شاید شما بتونی اما شنیدن صحبت من شکست خورده هم خالی از لطف نیست.

ته این مسیر نابودی اعتماد به نفس و از دست رفت سرمایه است.

جبر جغرافیایی ما رو مورد عنایت قرار داده. وگرنه شرایط و حال شما این نبود.

2 لایک کرده

فدای سرت داداش بازم شرکت میکنی یا حساب میگیری پاس میکنی . ممنون که امیدوار کردی روزمو ساختی . تا حالا چندین بار حساب ها رو از ضرر برگردوندم حتی یکیشو مرحله یک رو رد کردم تو مرحله دو درا خوردم . اینم برمیگردونم پاس میکنم انشالا

3 لایک کرده

سلام دوست‌عزیز، مقایسه کردن رو بزار کنار، زندگی مسابقه نیست.

هر انسانی یه مسیر متفاوت رو طی میکنه، تجربه های متفاوتی داره و هرکسی راه خوش رو میره.

به امید روزهای بهتر

4 لایک کرده

سلام دوست عزیز من دقیقا کجای مطلب چی رو با چی یا کی رو با کی مقایسه کردم ؟

2 لایک کرده

نترس
بقیه ی جوون ها توی این مملکت آواز خر در چمن نمیخونن

2 لایک کرده

بسپر دست خدا

لامصب یجوری برات درست میکنه برق از سرت بپره

5 لایک کرده

داداش از شنیدن تجربه بد شما خیلی ناراحت شدم ولی همان جوری که شما میگید شاید برای من نتیجه متفاوت باشه . تا انجام ندیم نمیدونیم من نمیتونم بدون انجام دادن کاری فرض کنم که بد ترین حالت ممکن اتفاق می افته

خیلی ممنون بابت این که تجربیات خودتو با من در میان گذاشتی🙏

3 لایک کرده