دوست من سلام تو هنوز اول کاری من ۳۵ سالمه شغلم دامپزشک هستم حدود ده سال سابقه کاری دارم ولی هیچی ندارم هر چی کار کردم خرج شده رفته حتی خونه نتونستم بخرم نه پدری کمکم کرده نه مادرم برام دل سوزونده حرفشون این بوده مشکلت بما ربط نداره حودت برو زندگی تو بساز میخام بگم توزندگیم حامی نداشتم تا الان نه از کسی جلو هستی عقب هستی توصیه ام اینه تمرکزتو بذاری روی تحصیلات تکمیلی و ارتقا لول زندگیت و مطالعه مارکت تا شرایط ترید مساعد بشه.
ممنون بابت پاسخ . امیدوارم واقعا شرایط برای همه بهتر بشه چون اینی که تو این مملکت هست زندگی نیست
درود بر تو رفیق همین که الان داری با بقیه صحبت میکنی یعنی تومسیر درستی داری میری
ترید یه ذهن اروم میخاد این که میخای وام بگیری کلا برعکسه این مسیره چون احتمال 99% به طریقی قراره از دست بره
اون بحث اینکه استراتژیت زیر یه دقیقه است و این داستانا همه راه حل داره یکیش اینه که با هر ابعادی که هست توی تایم فریم های بالا تر قابل اجرا هست . چون اصئلا پراپ پاس کردن با هر استراتژی جواب نمیده .توی مسیر ترید همه باید یه هزینه هایی بدن یکیش پول یکیشم زمانه که هزینه اش سنگین تره چون هرچی جلو تر میری نگرانی ها بیشتر هم میشه ، حالا این که تو ایرانیم دیگه شده نور علی نور.
زیاد نگران اینده نباش همه همینیم داریم یجوری خودمونو سرپا نگه میداریم. پیشنهاد من اینه که زندگی نامه چند نفر رو بخونی که تو سن های خیلی بالاتر از الان خودت یه بیزنسی رو استارت زدن و موفق شدن
سلام دوست عزیز،
اول از همه بگم شما تنها شخصی نیستی که این گلایه رو از زندگی داری. بنده واقعا شک میکنم یه وقتایی که در این مدل تاپیک ها پیامی گذاشتم یا نه. از بس که این مدل پیام ها زیاد شده و دلداری دادم، مغزم رد داده به خدا.
سرتو درد نمیارم به هر حال و قطعا دیگران بهتر از من نصیحت و راهنمایی کردن. فقط دو نکته میگم و اونم این هستش که تا زمانی که اینترنت در ایران به طور کامل آزاد نشده، شما شغل ترید کردن رو به عنوان فعالیت و حرفه اول زندگیت در نظر نگیر و به دنبال کار دیگه ای باش. هر وقت اینترنت ازاد شد، شما کل زندگیت رو بزار روی ترید. اینطوری مثل الان فشار روانی 100 از 100 نمیشه روت و میتونی راهکار دیگه ای برای کسب درآمد داشته باشی.
نکته اخر هم اینکه 29 سالت میشه که بشه. الان خیلی ها هستند 40 سالشونه و دارند دوباره از صفر شروع میکنند. دلیل نداره که به سن توجه کنی. فقط روی هدف و کاری که میخوای، تمرکز و تلاش کن.
برای ترید کردن هم بگرد هر چیزی رایگان بود و مسابقه پیدا کردی شرکت کن که حداقل تمرین کرده باشی. همین و بس ![]()
سلام اقا ممنون بابت دلداری و همراهی🙏
ممنون داداش بابت همراهی
عزیزی، اینقدر غصه نخور کلا ![]()
سلام رفیق . خوب کردی افکارتو درمیون گذاشتی . تو از کسی عقب نیستی بلکه جلویی چون خوب علمی رو یاد گرفتی و چه بسا خدا دوست داشته تو مسیر معامله گری قرارت داده حس و حال نا امیدی و فکر آینده ای تاریک فقط برای تو نیست تمام آدم های این سرزمین با هر بازه سنی دارن همچی درست میشه نگران نباش اصلا سمت قرض و وام نرو فقط مصیبت هستش با کم خودت کار کن . اینم بگم رفیق تو خیلی جوونی اصلا سن بالایی نداری منم 36 سالمه و این تیپ فکر ها رو خیلی با خودم کردم اخرش دیدم به سن نیست از حال حاضرت لذت ببر درست میشه
سلام ، خوبی؟ قشنگ از کلماتت میتونم بفهمم زمانی که نشستی این تاپیک رو نوشتی چقد حالت بد بوده من میخوام یه چیز متفاوت بهت بگم و یکم بهش فکر کن ، احساسات و حال بد مثل یک موج هستن که میان سراغ ادم (شما هیچ وقت نمیتونی احساسات خودت رو کنترل کنی) پس زمانی که این موج میاد باید سوارش شد و بهش اجازه عبور داد با خشم و حس جاماندگی احساساتت رو سرکوب نکن ادم گاهً باید ناز خودشو بکشه! و اینکه ما توشرایطی هستیم که در طول تاریخ بی سابقه است تو وضعیتی که همه دنبال بقا هستند من و شما دنبال پیشرفتیم! به خودت افتخار کن رفیق
پول روانشناس نداشتم شبا قدم میزدم
سلام دوست من اول اینو بهت بگم شاید از نظر ذهنی راحت بشی وقتی میگی من اشتباه میکنی چون تو تنها نیستی و خیلی ها این مسیر و این شرایط یا دارن و یا ازش عبور کردن ولی چطور از این شرایط عبور کردن مهم هست .بزار اینجوری بهت بگه یه روزی به این روزها رو واسه کسی تعریف میکنی و برات خاطره میشه شک نکن ولی سعی تا شرایط برای خودت سختر نشده زودتر اصلاحش کن .من خودم یادمه ۳ سال شب و روز آموزش میدیدم و بشدت پیگیر تو بکتست ضرر میکردم میرختم بهم چه به رسه به ریل و از نظر روانی بهم ریخته بودم احساس میکردم ۳ سال هیچ کاری نکردم و عقب افتادم ولی روی روان خودم و احساساتم کار کردم و چند وقتی ورزش هوازی میکردم پیاده روی حالم کم کم بهتر شد و تونستم استراتژی و پلن و مدیریت سرمایه خودم با روحیات خودم پیدا کنم و اینارو گفتم که بدونی تو تنها نیستی و نخواهی بود این مسیر خیلیا اینجوری بودن ولی میشه و اخرش قشنگه و اینم بگم ترید تا قبل از سوده بودن حتما باید کنارش یک شغل داشته باشی حتی شده کوچیک چون هم سرگرم هستی و هم فشار مالی کمتری داری و در مورد سبک تریدت یا پراپ با استراتژی خودت پیدا کن و یا یک بروکر خوب پیدا کن یک حساب دمو با مقدار واقعی که میتونی شارژ کنی باز کن. و اگر دو هفته پشت هم سوده بوده حسلب ریل کار کن ..ببخشید این متنم طولانی شد چون شرایط درک میکنم و قطعا شاید گوشه ای از این متن یه جا بدرد بخوره چون من خودم در این شرایط بودم و دنبال یک روزنه در دلم بودم .امیدوارم هر چه زورتر حال دلت شاد باشه
یادمه سال 92 که از خدمت برگشتم دوران تقلا وبدو بدو برام شروع شد ،میخواستم به خواسته هام برسم بخصوص چون توی خانواده داغون بزرگ شده بودم کلی حس عقده وحقارت باعث شده بود یه آدم سخت کوش بار بیام میخاستم خودمو نجات بدم کلی کار کردیم ولی نشد و…تا 6سال پیش رسیدیم به 30 سالگی ،30 سالگی مثل سشنبه هست نه اول هفته هست نه آخر و یه حس بلاتکلیفی شدید داشتم انگار وسط راهی ونه راه پس داری نه راه پیش بخصوص چون کارم رو هم از دست داده بودم و از زندگی فقط یه موبایل داشتم ،از افسردگی و فکر برام عادت شده بود 3نصف شب بیدارشم ،افسردگی تامغز استخوان رفته بود …هرروز یه پاکت سیگار میکشیدم پوستم خشک شده بود از فکر وبیخوابی وسیگار ،وهمه فامیل وهمسایه وحتی نزدیکان فکر میکردن معتادم ………بعد هم سیگار گذاشتیم کنار بجاش زدیم تو کار مراقبه وذکر ومطالعه الانم اینجاییم درخدمت شما وجهان به اخر نرسیده خلاصه الان بخوام تجربه ام رو بهت بگم اینو میگم :1سخت نگیر سخت تر میشه
2:آنکه راز داند داند که خوشی خوشی کشاند
من اگه همین دوتا رو قبلا بهشون مثل الان باور داشته بودم از هر نظر هم شخصیتی هم مالی و…خیلی بهتر بودم .
تلاشت رو بکن درست میشه درست هم نشد حواله کن به چپت
جورج سورس تو سن چهل سالگی تازه شروع کرد به کمکم ثروتمند شدن و در شصت سالگی با تحلیل خوبی که از روند پوند داشت تونست به عنوان یکی از میلیاردر های جهان جایگاه خودش رو بسازه. وارن بافت هم توی سن چهل و پنج سالگی ثروتمند شدنش استارت خورد.
اکثر انسان های موفق و ثروتمند در نیمه دوم عمرشون معمولا چهل سال به بالا تازه راهش رو پیدا کردن و بار خودشون رو بستند.
تلاشت رو بکن هنوز خیلی جا داره تا بخوای نا امید بشی.
گرون کردن بیشرفا ، من زمستون ۱۴۰۳ رفتم کلینیک بابت چارتا تست و پول ویزیت و مشاوره ۶ تومن کشیدن ! ببین الان چه خبره
همون موقع یادمه زنگ زدم به تلفن وزارت بهداشت گزارش بدم ، گفتن تعرفه ها بالا تره اونجا خود کیلینگ تخفیف داده بهتون ![]()
داداش باید ک و نت پاره شه تا موفق شی اصالا راحت نیست پس اینجا نق نزن دردتو بریز تو خودت تو تنهاییت زار بزن بعد دوباره ادامه بده بیرون از خودتم دنبال دلداری محبت نگرد
تجربه 6 سالمو بهت گفتم
عمر گران مایه در این صرف شد تا چه خورم سیف و چه پوشم شتا
سلام داداشم
مهدی هستم 20 سالمه از یزد
شب 18 دی ساچمه اصابت کرد چشمم بینایی چشم چپم کلا از دست دادم دکتر گفت بیخیالش شو قابل درمان هم نیست شبکیه چشم پاره شده پدرم ماه قبل دی 20 آذر سکته قلبی درگذشت من با همین سن ام برنامه نویس فرانت هستم برق صنعتی کار کردم برق ساختمان کار کردم نصاب دوربین عرضم به خدمتت حسابداری خدماتی بلدم 7 ماه هست که تو فارکس هستم ایشالا کم کم دارم میرم سمت سود مستمر الان درخواست دادم که ایشالا برم کارگزاری بورس ایران برم کار کنم از بازار مالی اینا خوشم میاد دانشگاه هستم رشته مهندسی صنایع دانشگاه آزاد البته
به عنوان داداش دوست رفیق هر شکل منو ببینی جوونیم هنوز میدونم درکت میکنم سخته من با 20 سال سن با یه چشم خرج خونه هم یجورایی دارم میدم وظیفمه سخته گرونه یه مشما پر کنی چند میل میشه میدونممم
ولی دست نکش از هدفت ترید واقعا شغل خفنیه همه کاره خودتی ببین مشکلت تو ترید چیه روش کار کنن روانشناسی استراتژی هر چیییی میگیری چی میگم داش
برای همه تون حتی دشمنام آرزوی موفقیت دارم و به امید روزهای خوب
فرزند ایرانم و جان فدای میهن ![]()
نوکر همتون
سلام اصلأ نگران نباش همه چیز درست میشه انشاالله ،بهتر وقویتر از قبل میشم ،اگر الان مقداری رنج میکشیم جلو مون گنج های بسیاری نگران نباش……دنیا در حال تغییر……..
عزیزم قربون چشمات واقعا غصه خوردم