دیگه دارم دیونه میشم (احساس عقب‌ماندن از زندگی و فشار روانی در مسیر ترید)

با عزم و اراده ای که شما دوست عزیز دارید ، حتما یک روز موفق میشید…آرزو میکنم همیشه سلامت و خوشحال باشید و به هدفی که دارید برسید:folded_hands::folded_hands:

عشق منی داداش بهترین اتفاق امروز اشنایی با جناب عالی شد از ته دل میگم به بیشتر از اونی که فکرشو میکنی میرسی شک نکن این امیدی که با حرف های زیبات به من دادی یک مدت به من کافیه برای ادامه دادن به جنگ :saluting_face::heart:

جناب عالی لطف دارید من فقط تمام تلاشم رو میکنم تا در مقابل مشکلات تسلیم نشم و موقعی که نفس اخر رو میدم بدونم که تا اخرین نفس تلاش کردم و بهترین کاری که این لحظه از دستم بر میاد رو انجام میدم

دوباره سلام، من اینگونه برداشت کردم که شما خودتی با بقیه داری مقایسه میکنی، چون که گفتی احساس عقب ماندگی دارم(خب این حس از مقایسه کردن میاد). بنظرم خیلی به اندیشه های منفی بها نده و فقط نظاره‌گر اون باش، بزار اون فکر بیاد یه چرخی بزنه تو ذهنت و بعد بره، وقتی این کار رو بکنی نمیتونه ریشه بزنه و بعد هی بزرگتر بشه، بزرگتر بشه و حالت رو خراب کنه(اینو خودم تجربه کردم).موفق باشی.:heart:

فداتم عزیزمی:heart::heart:

ایشالا همیشه موفق باشی :heart::heart:

خیلی ممنون بابت پاسخ مطمعن باش به کمک شما دوستان عزیز از امروز خیلی کم تر اجازه میدم این افکار بهم حمله کنه و اگر هم حمله کرد میدونم که گذرا هست .

مرسی که هستی:heart::folded_hands:

هم همسنیم

هم بودم جات. براهمین دارم اینو مینویسم.

هم میتونم بگم دیر نیست و در عرض یکسال میتونی به درامد میلیارد در ماه برسی. اینم شانسیه که داره در خونتو میزنه. اگر قسمتت باشه میگیریش. آیدیم توی بله @easy_trader

بینهایت ممنون بزرگ ترین چیزی که منو نابود میکنه حس دیر شدن هست که به کمک دوستان امیدوارم این حس رو کم کم لز بین ببرم

اقا من پاسخ شما رو الان دیدم نمیدونی چقدر با این حرف هات حالمو خوب میکنی و تنها نبودنمو نشان میدی مرسی که وقت گذاشتی و نوشتی مرسی که هستی :folded_hands::heart:

داداش حرفت برای هممون اشناس و با گوشت و پوستمون لمسش کردیم .فقط میتونم بهت بگم ادامه بده چون هیچ راهی غیر از ادامه دادن نیست!

اره داداش تا اخرین نفسم می‌جنگم و هرگز تسلیم نمیشم .مرسی که هستی :heart::folded_hands:

درسته زمان وای نمیسته و میگذره ما اصلا چیزی به نام اکنون و حال نداریم هر ثانیه در آینده ایم اما افسوس رو باید زمانی بخوری که همین آینده ها میرسه و تو هیچ کاری نکردی بهتره همین آینده باقیمانده رو شروع کنی مفید زندگی کنی . کاری رو که دوست داری رو انجام بده لذت ببر . به حرف اینو اونم گوش نده . آدما موج سوار حرفاتن اما کسی تو غرق شدنت کمکت نمیکنه . دردو دل کردن فایده ای نداره به جایی نمیرسی چشاتو باز میکنی میبین زندگیت با دردو دلا گذشت غافل از آینده ای که به گذشته تبدیل شد

رفیق قبل از هر چیزی اون بخش آخرت خیلی مهمتر از پراپ و ترید و آینده مالیته

۲۹ سالگی اصلا دیر نیست و ضرر ۴ درصدی یا نداشتن سرمایه به این معنی نیست که زندگی تموم شده ولی وقتی میگی مدتیه از ترس آینده به تمام کردن همه چیز فکر میکنی دیگه موضوعی نیست که بخوای تنهایی باهاش کلنجار بری

لطفا امروز هیچ تصمیم مالی یا معاملاتی نگیر و مخصوصا سمت وام برای ترید نرو
همین الان با یک آدم قابل اعتماد تماس بگیر و مستقیم بهش بگو حالت خوب نیست و نمیخوای تنها بمونی

اگر احتمال میدی ممکنه به خودت آسیب بزنی تنها نمون و وسایل یا داروهایی که ممکنه باهاشون به خودت آسیب بزنی از دسترست دور کن

اگر ایران هستی میتونی همین الان با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیری یا برای حمایت اجتماعی با ۱۲۳ تماس بگیری و خیلی ساده بگی افکار خودکشی دارم و نیاز دارم یکی کمکم کنه

و یه چیز دیگه
تو الان لازم نیست تکلیف کل آینده زندگیت رو مشخص کنی
فقط باید از این چند ساعت و این روز سخت عبور کنی