دیگه دارم دیونه میشم (احساس عقب‌ماندن از زندگی و فشار روانی در مسیر ترید)

وای چقدر خندیدم :rofl::rofl::rofl: دمت گرم رفیق که دلگرمی میدی و بهم میفهمونی که تنها نیستم :folded_hands::heart:

عشقی داداش مرسی که هستی:folded_hands::heart:

فک کنم خیلی هامون هم درد باشیم
قانون یک دیقه رو بیشتر پراپ ها دارن و اینکه
فکر میکنم اگه به عنوان شغل دوم روی ترید حساب باز کنی
شاید این حس یاس و عقب افتادن از همه چی کمتر بشه

دوست عزیز اول لازمه بدونی توی مسیر زندگی با هیچکی در رقابت نیستی هر فردی در یک نقطه از مسیر زندگی خودش قرار داره از هیچ کسی نه جلویی نه عقب. دوم من 31 سالمه و بعد 5 سال رسیدم به سود دهی و مشکلات مالی ،روحی روانی خودمو هم دارم اما بهت پیشنهاد میکنم ابتدا سعی کن عواملی که بار روانی بهت بیشتر میکنه رو کم کنی مثل تلاش برای وام گرفتن و واریز به بروکر یا خرید عجولانه حساب پراپ از شرکت های نامعتبر ،میتونی با جلو گیری از هزینه های بی دلیل و حفظ ته مانده پولات واسه خودت وقت بخری تا شرایط کم کم بهتر بشه اگه هم شرایط بهبود پیدا نکرد مطمئن باش تنها نیستی هر کسی در هر جایگاهی مشکلات خودشو داره و هیچ شخصی بدون مشکل نیست پس به عنوان یک تریدر باید اول بتونی خودتو مدیریت کنی تا از پس مابقی مسائل بصورت مرحله ای بر بیای عجله نابودت میکنه صبور باش

کاملا بهت حق میدم این حسو داشته باشی و شرایط واقعا سختیه مخصوصا وقتی اوج جوونیت باشه.
به عنوان برادر بزرگتر ازت خواهش میکنم بیخیال وام بشو و تو این شرایط روحی روانیت این پول رو وارد مارکت نکن. مهم نیست چقدر سیستم خفنی داشته باشی ولی زمانی که شما حس FOMO داری همه چیز رو خراب میکنی. حدس میزنم دلیل اینکه توی یه روز 4 درصد ضرر کردی بخاطر اینکه نتونستی ضررت رو قبول کنی و این اتفاق افتاده.
ضرر جزء جدا ناپذیره تریدینگه وقتی به هردلیلی توی یه شرایط روحی هستی که به اون پول نیاز داری (چه قسط وام باشه، چه اجاره خونه باشه ، چه هزینه مهاجرتت به ارمنستان باشه) ذهنت آمادگی برای ضرر رو نداره و براش میجنگه. اینجوری هیچوقت نمیتونی پرفورمنس لازم برای ترید داشته باشی، چون ذهنت ضرر یه درصدی رو نمیفهمه، فقط میفهمهه داری بدبخت میشی و تا میتونه باهاش مقابله میکنه که بهش میگن مکانیزم Fight - Flight.
من کاملا درکت میکنم که سختته بخوای با 29سال سن مشغول به کار بشی ولی این چیزیه که نیاز داری، سعی کن مشغول به کار بشی و بتونی نیازهای روزمره ات رو تامین کنی و درکنارش ترید رو طوری به اجرا دربیاری که ذهنت بهت اجازه بده که پروسه محور ترید کنی، وقتی ما به اون پول روزمره نیاز شدید داریم دیگه برای ذهن پروسه محور معنایی نداره و فقط فقط نتیجه محور میشیم و این برای تریدینگ ما سمه.
یادت نره تنها نیستی و همه توی شرایط سختی هستیم ولی باید ببینیم عاقلانه ترین راه چیه. موفق باشی <3

مشکل اصلی من اینجا شروع میشه که به دلیل شرایط جسمانی خاصی که دارم مجبورم به عنوان شغل اصلی بهش فکر کنم

خیلی ممنون که تجربیات خودتون رو با من در میان گذاشتید . به هیچ عنوان از شرکت های نا معتبر حساب نمیگیرم . من حتی به دلیل قانون زیر یک دقیقه از زورا هم حساب جدید نگرفتم و فعلا فقط یک حساب قدیمی زورا دارم

چندین سال پیش من یه کلیپ کوتاه دیدم و احتمالا بعضی ها هم دیده باشن،در خصوص همین احساس عقب افتادن بود.میگفت

یکی تو ۲۰ سالگی ازدواج میکنه و تو ۳۰ سالگی بچش به دنیا میاد،یکی تو ۲۷ سالگی ازدواج میکنه و بچش یه سال بعد به دنیا میاد،

یکی تو ۴۰ سالگی بیشترین میزان ثروت رو به دست میاره و ۵ سال بعد میمیره،یکی تو ۵۰ سالگی به اون حد ثروت میرسه و تا ۸۰ سالگی عمر میکنه.

یکی تو ۲۵ سالگی یه شغل تقریبا خوب داره،زندگی مناسبی داره بدون فراز و نشیب جدی و این زندگی رو برای سالها توی همین رنج و نه بیشتر سپری میکنه،یکی توی ۴۰ سالگی بعد از کلی آشوب و فراز و نشیب زندگی میسازه که رویای اون فرد ۲۵ ساله هست تا ابد.

خلاصه حرفش این بود که مقایسه کردن خودمون با دیگران اشتباهه،هر کسی شرایط،شانس،آینده و … متفاوتی داره.دلیل نمیشه اگر کسی سنش از ما کمتره و تا الان موفقیت هاش بیشتر از ما بوده تا همیشه برتری داره،و دلیلی هم نیست بگی ۳۰ سالت شده و این آخر خطه.

اتفاقا بعضی از مولتی میلیاردهای دنیا بعد از ۴۰ سالگی به اون ثروت های عظیم دست پیدا کردن،بعضیها سالها یک شغل بسیااااار سطح پایین داشتن و با یه ایده تبدیل به مشهور ترین ها شدن.

و در یک مقاله دیگه میگفت اکثر آدمهای تاریخ ساز تازه بعد از ۵۰ سالگی به اوج عملکرد خودشون رسیدن.

ما میگیم نه بابا ۵۰ سالگی فایده نداره،ولی یه روزی خودمون ۵۰ ساله میشیم و میبینم با اون جوون ۳۰ ساله که قبلا بودیم فرقی نداریم،هنوزم دنبال آرزوهامون هستیم،هنوز ماشین خوب سوار شیم ذوق میکنیم و خیلی چیزای دیگه،میتونین از پدر و مادرهاتون بپرسین که آیا تو این سن اگر به بیشترین موفقیت ها برسین و زندگیتون رویایی شه دیگه فایده ای نداره؟فکر کنم اکثرا بگن اگر بشه چیییی میشه!

یا مثلا ۲۰ سالگی خودمون رو در نظر بگیریم،میگفتیم من الان مثلا یه ماشین خوب میخوام،۳۰ سالم که بشه فایده نداره،لذتی نداره.ولی الان که ۳۰ سالمون شده اگر مثلا یه بی ام و بندازیم زیر پامون اوووج لذت رو میبریم و بازم دیر نشده.

هیچ وقت برای شاد زندگی کردن و رسیدن به آرزوها دیر نیست.

اگر به خودت ایمان داری و خودتو لایق بهترینا میدونی،در نهایت بهش میرسی.به شرط اینکه از شکستها خسته نشی.

یعنی باور کن از هر خط پاسخ لذت بردم امیدوارم هممون به اون نتیجه ای که داریم براش تلاش میکنیم برسیم . مرسی که هستی:heart::folded_hands:

۲۹ سال زیاد نیست ، این نوع تفکر از افسردگی میاد ، منم اینجوری بودم ، برو پیش روانپزشک ، یه مدت بعد کلا نگرشت تغییر میکنه

میخوام برم پیش روان پزشک ولی هم نمیدونم تو شهر ها خوبش پیدا میشه یا نه هم که من به روان شناس باور ندارم فقط روان پزشک که بتونه تست بگیره دارو تجویز کنه و‌… نه این که بشینم به یه غریبه زندگیمو تعریف کنم در اخر بگه همه چی درست میشه

ذهن محدود هست و نمیدونه آینده چی میشه فقط بلده که بترسونه،اگر به قبلمون بک بزنیم میبینیم خیلی ترس ها بودن برای آینده که وقتی به اون زمان میرسیم اصلا اتفاق نیفتاده پس الآنم بر همین اساس برو جلو،توجه نکن چون اصلا قرار نیست اتفاق بیفته،فقط توهم هست،به قول سریال اجل معلق می‌گفت رها کن آقا رها کن

موسیقی میتونه روی عملکرد ذهنت و تصمیم های احساسیت تاثیر بزاره پیشنهاد میکنم از سایت سانگ سرا استفاده کن

موافقم . ممنون که دلداری میکنید و یادم میارید که تنها نیستم :heart::folded_hands:

ممنون اقا حتما چک میکنم :heart::folded_hands:

1- به هیچ وجه با پول وام یا قرض از دوستان یا پولی که از دست دادنش تو رو بهم بریزه وارد بازار نشو

2- برای آرامش ذهنت حجم معامله رو پایین نگه دارو حتی اگه پشت سر هم موفق بودی مدیریت سرمایه رو رعایت کن و حجم رو بالا نبر .

3- به هیچ کس گزارش نده چه موفقیت و چه شکست چون هر دوتاش به ضرره

4-تنها راه موفقیت توی این بازار دیسپلین و نظمه . برای خودت یک برنامه زمانی تهیه کن و طبق اون کار کن

5 - اطلاعات زیادی همیشه خوب نیست . یک سبک ساده رو پیدا کن و به همون متعهد باش .

6- این هم یکی از بازی های دنیاست . همه ما در تمام صنوف ( ساختمان سازی ، تجارت ،و….. ) آدمهای موفق و ورشکسته دیدیم . پس فکر نکنید که این کار تمام مشکلات را حل میکنه ولی راهی هست که اگر درست قدم بردارید رشد خوبی توش خواهید داشت .

7 - امیدوارم موفق و پر سود باشید و این بایدها و نبایدهای من رو هم جدی نگیرید :grin: خودتون با تلاش و استمرار راه درست رو پیدا میکنید فقط باید کم نیارید .

ممنون بابت راهنمایی های خوبتون همه باید ها و نباید هایی که گفتید رو بنده یک ساله انجام میدم و واقعا حقیقت همین موارد هست که داریم انجام میدیم

بساز و بسوزه دورت بگردم متاسفانه برای کل ما همینه

واقعا مظلوم تر از تریدر ایرانی من ندیدم هم مشکل اینترنت هم اقتصاد هم آینده نامعلوم هم پراپ فرم هم جنگ و فیلترینگ و…. عدم دسترسی به پرام های معتبر خارجی و صرافی ها و ….

ما هرچی قدم برمی‌داریم به مانعی سر راهمون می‌زارن

اما مطمئنم انقدر پوست کلفت و آب دیده شدیم که وقتی درست بشه شرایط بهتر از تریدر های کشور های دیگه رشد میکنیم

دقیقا ترید در حالت عادی هم خیلی سخته برای تریدر ایرانی سخت پرو مکسه فداتم که دلداری میدی و بهم نشون میدی که تنها نیستم به امید روز های خوب :folded_hands::heart:

داداش من 36 سالمه، دارای تحصیلات عالیه، 13 سال تجربه کاری دارم اما مثل خودتم. متاسفانه شرایط بده اما شل کن و به خودت زیاد سخت نگیر. فقط با صبر و منطق ادامه بده شاید جایی زندگی روی خوشش رو هم بهت نشون داد