کتاب مرموز the tunnel thru the air از W.D.GANN (نسخه اصلی)

کتاب “The Tunnel Thru the Air; or Looking Back from 1940” نوشته‌ی ویلیام دلبرت گن (W.D. Gann) یکی از آثار بسیار بحث‌برانگیز و پیچیده در حوزه‌ی بازارهای مالی و تحلیل‌های رمزآلود است. در ادامه معرفی دقیق آن را می‌خوانید:

:blue_book: مشخصات کلی

• عنوان کامل: The Tunnel Thru the Air; or Looking Back from 1940

• نویسنده: William D. Gann

• سال انتشار: 1927

• زبان: انگلیسی

• ژانر: داستانی (اما با محتوای مالی و رمزی)

:puzzle_piece: خلاصه و موضوع اصلی

در ظاهر، کتاب یک رمان عاشقانه و علمی–تخیلی درباره‌ی جوانی به نام رابرت گوردون است که نابغه‌ای در زمینه‌ی ریاضیات، مهندسی و پیش‌بینی‌های نجومی است. بخش داستانی کتاب به زندگی احساسی و حرفه‌ای او، کشف‌های علمی، و رقابت‌های نظامی و تکنولوژیک آمریکا تا سال 1940 می‌پردازد.

اما از نظر بسیاری از تحلیل‌گران بازار، این داستان صرفاً پوششی برای مفاهیم تحلیلی و روش‌های رمزگذاری‌شده‌ی گن برای پیش‌بینی بازارهای مالی است.

:1234: مفاهیم کلیدی و محتوای رمزی

گن در این کتاب از اعداد، تاریخ‌ها، زوایای هندسی، و مفاهیم اخترشناسی (astrology) برای رمزگذاری الگوهای زمانی و قیمتی در بازار استفاده کرده است.

برخی از الگوهای مهم که از کتاب استخراج شده‌اند:

• چرخه‌های زمانی بر اساس عدد 19، 20 و 90 سال

• کاربرد رابطه میان حرکت سیارات و روند بازار

• اهمیت ریاضیات زاویه‌ای (geometric angles) در تحلیل قیمت

• مفهوم “Time Factor” یا فاکتور زمان به‌عنوان عامل پیش‌بینی‌کننده روندها

:light_bulb: چرا این کتاب مهم است؟

• یکی از متون پایه‌ای در تحلیل زمانی گن (Gann Time Analysis)

• الهام‌بخش بسیاری از معامله‌گران الگویی و تحلیل‌گران چرخه‌ای

• تلفیق فلسفه، دین، علم و بازار مالی در قالب روایتی داستانی

• سرشار از رمزها و اشارات پنهان که تا دهه‌ها بعد از مرگ گن، پژوهشگران هنوز در حال رمزگشایی از آنها هستند

:open_book: نکات جالب

• بسیاری معتقدند شخصیت رابرت گوردون نمادی از خود گن است و خاطرات و عقایدش را از طریق این داستان بیان می‌کند.

• گن در مقدمه کتاب می‌گوید:

“اگر خواننده بدقت و با ذهن باز مطالعه کند، قوانین زیادی برای پیش‌بینی آینده خواهد یافت.”

این جمله دلیل اصلی شهرت رمزآلود کتاب است.

لینک دانلود : https://abrehamrahi.ir/o/public/7R1oX07T/

5 لایک کرده

من یه زمانی بخشی از این سبک رو یاد گرفتم
این سبکی یکی از پیچیده ترین و سخت ترین سبکای جهان هست و طبق تجربیات خودم میتونم بگم سبکی ناقص هست و فقط فقط خود سازنده سبکرو کامل بلد بوده و نخواسته کاملش رو کسی یاد بگیره

به طور کلی همه سبکا به دنبال قیمت هستن و قیمت رو تحلیل میکنن ولی این سبک زمانو

خودت بلدی سبکو ؟

1 لایک کرده

بازار راز ورمز مخفیانه و…نداره،فقط یه لبه معاملاتی +مدیریت سرمایه +روانی مختص به ترید

جالب بود دمتگرم. کتاب های جالب دیگه ای هم پیدا کردی برامون بفرست ممنون :heart: :ok_hand:

هرچیزی دلیلی پشتش هست و اگه ما ازش سر در نمیاریم دلیل نمیشه که رندوم باشه
(نظر شخصی, نظر بقیه هم برا خودشون محترم)

1 لایک کرده

حدود ۳ ساله که درگیرشم و الان در معاملات سویینگ از مربع۹ استفاده میکنم…

ولی هنوز هم درحال یادگیری و لذت بردن ازین سبک جذابم :wink:

1 لایک کرده

آرشیو کتاب خیلی زیاد دارم. ایشالله وقت شد میزارم تا بقیه هم استفاده کنن :rose:

نظرتون قابل احترامه :folded_hands:t2:

1 لایک کرده

سبک جالبیه ولی حیف واسه کوتاه مدت نمیشه استفاده کرد وگرنه خوراکم بود

تنها سبکیه که هیچ ویدیو اموزشی راجبش نمیتونی پیدا کنی از بس کمیابه . فقط فقط کتاب

1 لایک کرده

باید گنزیلا استفاده کنی خیلی قشنگه عاااااااا یادش بخیر

1 لایک کرده

این سبکو با یکم فیبوناچی و حمایت و مقاومت ترکیب کنی خیلی خوبه

2 لایک کرده

بله با گنزیلا هم اوکیه دارمش تهشو درآوردم😅

ولی از اون جذابتر یادگیری فرمول های ریاضیش و حل اونها با ماشین حسابه. یک دنیا دیگس :wink:

بخدا اگه یه بخش کوچکی از این سبکو میدونستی میفهمیدی چقدر ترسناک و عجیبه

1 لایک کرده

خیلی از دست نوشته های گن و ژورنال های معاملاتیش به دستم رسیده، درگیر کد گشایی اونام :sweat_smile:

اگه علاقه داری و سردرمیاری ازین سبک یک کد تقلب بهت بدم، فرمول رو تو تایم فریم ۳۳ دقیقه ۶۶ دقیقه ۹۹دقیقه و ۳ روز ۶ روز و ۹روز دوباره چک کن. :shushing_face::wink:

حتما میخونمش،ولی در کل منظورم اینه با با همه روشی میشه سود کرد

1 لایک کرده

و منی که سعی می کنم ۹۹ درصد دوره های آموزشی و کتابهایی رو هم که خوندم از یاد ببرم برای ترید. البته حس رمزکشایی در ترید و یافتن «جام مقدس» دوپامینش خیلی قوی هست و هر کسی رو می تونه جذب کنه اون هم سالهای طولانی. ولی ترید رو دیگه با استراتژی ای که میشه پشت کارت ویزیت نوشت انجام میدم. نمی خوام بگم خیلی خوندم ولی واقعا ارزش به عمق رفتن این طوری رو نداره البته در سن من.

4 لایک کرده

حاجی فارسی نداره

خب دوستت چارتو داد بعدش چی شد ؟!

نه متاسفانه ترجمه نداره

1 لایک کرده

یه نمودار استیتمنت بود ،واصلا ربط به اون مفاهیمی که ما بهش می‌دادیم نداشت،مثلا طرف میگفت فلان جا نقدینگی رو برداشته بعد استاپ زده و…