منکه کوچکتونم
اما شماها با گذر زمان چه کتابایی خوندین و کدومشون بهتر از همه بوده
سلام
من کتاب صوتی گوش دادم و خودم شخصا از ثروتمندترین مرد بابل و کیمیاگر خیلی خوشم اومد و کتاب صوتی رستگاری در تاریکی بد نیستش کتاب صوتیش از مهبد
کلن کتاب های جول استین به نظرم خوبن و اینکه
کتاب صوتی (اجازه نده او بماند )هم به نظرم خوبه
البته هر کسی یه نوع سلیقه ای داره
من معمولا نمیتونم رمان یا کتاب های خیلی کلفت داستانی بخونم
اما یکی از کتابای رمان که دوست داشتم کتابخانه نیمه شب بود
بهترین کتاب قرآن هست پبشنهادمی کنم حتی ۱ بار هم که شده از اول تا آخر فقط معنی فارسی قرآن بخونید
اولین بار که این کار انجام دادم فهمیدم خیلی چیز ها که فکر می کردم درست و اصل هستن حتی فرع هم نیستن کلا انقلابی در ذهن آدم ایجاد میکنه
بعد از قرآن هم خیلی کناب های استرهیکس میپسندم تقریبا میشه گفت اون هم صحبتاش مغایرتی با قرآن نداره و در یک راستا هستن از اصل و اساس.
کتاب زیاد دارم شاید بالغ بر 400 جلد بشه اما متاسفانه کتابخونه ندارم که قرارشون بدم. ![]()
رمان خوان نیستم بیشتر کتابهای چالشی دوست دارم کتاب باید خواننده رو بهم بریزه نه اینکه مثه قرص مسکن آرومش کنه بنابراین از اشو شروع کردم. کارلوس کاستاندا- رام داس- امیل چوران-اکهارت تله- محمد جعفر مصفا- کریشنا مورتی - کارن هورنای- نوح حراری و کارل یونگ. و کتابهایی مثل معجزه خاموش - شخصیت شناسی و شگردهای دفاعی- پرسیدن مهمتر از پاسخ دادن است- تفکر انتقادی- چرا ملتها شکست میخورند-
من هرموقع حسش باشه میخونم😅
منتها اگه شروع کنم ول نمیکنم
کتاب های فلسفی
درسته؟
فلسفه نمیشه گفت شاید روانشناسی معنا گرا و مفهومی و نه از نوع زردش
کتاب تحلیل رفتار متقابل داشتی
نظرت چیه درموردش کاربردیه یا جزو کتابای زرده؟
چون از نظر من خیلی مهمه ک کتاب تکنیکی باشه و کاملا کاربردی ک بشه ازش استفاده کرد
کتابای تکنیکی همراه بشه با کتابایی مثل ۴۸قانون قدرت ک زمینه روان انسان و بازی انسانو میدن خیلی قوی عمل میکنه
متاسفانه هیچ وقت فرصت نشد که کتاب قرآن رو کامل بخونم
اما برای مثال سوره هایی طولانی مثل بقره یا آل عمران رو ترجمه صوتیشون رو گوش دادم و چه بسا قرآن تنها کتابیه که میشه توی تمام قرن ها ازش استفاده کرد
چه قرن ۱۵
چه قرن ۲۱
راستش من عکس ندم بهتره. همه اش مهندسی و درسیه ![]()
نظرت راجع به کتاب و سبک لنس بگز چیه !؟
سلام روهام جان
مرسی که به اشتراک گذاشتی
متاسفانه کتابخونه ندارم همه رو به صورت pdf میخونم برای همین عکس جذابی نیست که بفرستم ![]()
ولی بهترین کتابایی که خوندم تا به حال
در زمینه با تغییر سیم کشی های مغز: شکست عادت خود بودن (Breaking the habit of being yourself) نوشته جو دیسپنزا
در زمینه با کمال گرایی: چطور کمالگرا نباشیم (How to Be an Imperfectionist) از استفان گایز
در زمینه با ذهنیت نسبت به زندگی: کتاب های فوق العاده مارک منسون (The Subtle Art Of Not giving A F و Everything is F
در زمینه با بیزینس:کتاب FU Money از دن لاک
بیوگرافی: کتاب نمیتوانی به من آسیب بزنی از دیوید گاگینز
کتاب از لحاظ کیفیت خیلی عالیه —> البته پولشو میگیرن
ولی از لحاظ محتوای تکنیکالی دیگه بدرد بازار الان نمیخوره و یجورایی پرایس اکشنی که ایشون درس داده منسوخ شده
من اوایل که با فارکس آشنا شدم کتابشون رو تهیه کردم
اما از لحاظ اموزش مدیریت ریسک و پلن معاملاتی کتاب خوبیه
درکل توصیه نمیکنم بخریش هم قیمت بالایی داره
هم از لحاظ تکنیکالی خیلی چیز خاصی بهتون اضافه نمیکنه
۳ تومن پول رو برین دوره پورصمدی ببینید بهتره
چیزی که این دوستمون درباره ی Pdf میگه واقعا حقیقت داره .(خیلی pdf داره
)
خیلی ممنونم از کتابای خفنی که معرفی کردی
توی کتاب چگونه کمالگرا نباشیم یه جمله نوشته بود که دید منو به معامله گری عوض کرد
نوشته بود یه تیرانداز اگر از ۱۰ تا شلیکش ۵ تاش به هدف بخوره تیرانداز ماهریه
و اونجا من این جمله رو به معامله گری برای خودم تشبیه کردم
شما اگر rr2 داشته باشی ، با ۵ تا تارگت سودده هستی
و اینجوری بود که مشکل کمالگرایی رو برای خودم حل کردم
ممنونم که توی تاپیک شرکت کردی:raising_hands:![]()
بیشتر درباره اختلال های شخصیتی آدماس
مثلا چرا یه نفر به همجنسگرایی رو میاره
یا چرا یه والد نمیتونه جلوی بچش مقاومت کنه
بنظرم کتابیه که توی اوقات خیلی فراغت خوندنش بد نیست
اگه دوس داری از اختلال رفتاری ادما شروع کنی کتاب والدین سمی خیلی برا شروع خوبه
این رفتار متقابل یه نمه خواب اوره
اما والدین سمی از اون کتاباس که میخکوبش میشی
روهام جان مال منم زیر میزه ان الان تاریکه ، فردا میفرستم
![]()
این چند جلد هم امانت دادم. دمیان – هرمان هسه. بوف کور – صادق هدایت. یادداشتهای زیرزمینی – داستایوفسکی. چنین گفت زرتشت – نیچه. نامههایی به لوکیلیوس – سنکا
مطالعه فلسفه برام جذاب تر هست، به اون خلا درونی که دارم خیلی کمک میکنه، و روایت معنایی که از زندگی میخوام.
البته که کتاب هم زیاد گرون شده متاسفانه.