با کتاب خوندن میشه ترید کرد؟

دوستان

برای ترید کردن باید کتاب بخونیم یا باید ویدیو ببینیم؟

یا باید هر دوشو امتحان کردن؟

چندتا توصیه :slight_smile:

۱.هر کتابی رو نخون.اکثر کتب تحلیل و حتی روانشناسی مربوط به دهه های گذشته و بازار سهام کشورهای دیگه ست.هند،آمریکا،اروپا…اکثرا خریدار و فروشنده پله ای سهام در کف ها و سقف ها هستن و در دوران فعلی و روی بازار الان کارایی ندارن

۲.شاخه به شاخه نپر.اگر کتاب یا فیلمی رو دیدی،در یک حوزه باشه

۳.از سبک هایی که طولانی هستن اجتناب کن،شاخ و برگ فراوون دادن.به اصطلاح سبک هایی هستن که موقع آموزش هنرجو میگه عجب استاد مخیه،اما موقع ترید کلافه و سردرگم میشی

۴.رفتار هر نمودار متفاوته.حتی کراس های یک ارز مثلا AUD با هم فرق های تخصصی دارن

۵.دنبال سود مداوم،مستمر،معقول باش…سود هیجانی در هیجان میره

2 لایک کرده

خودتون چه مسیری رو رفتین؟

ممنون بابت وقتی که می‌زارین

کلاس حضوری رفتم که از پایه پرایس اکشن کلاسیک(شناخت جفت های معاملاتی،شیوه کار با متاتریدر تا شناخت امواج حرکتی،ناحیه های استاتیک و داینامیک)شروع شد تا چند مدل مدیریت سرمایه(کلاسیک و مدرن) و چند استراتژی ترکیبی با پرایس مدرن آموزش دیدم

بعد بصورت غیر حضوری از شخصی که اسکلپر طلا بود دوره ی خودش که ترکیب پرایس و smc بود رو یاد گرفتم(با smc نقاط ورود در قسمت های چرخه بازار همون اسپایک کانال و رنج رو بهینه کرده

فعلا هم حسابی در بروکرها ندارم تا وصل شدن پایدار و ثابت نت جهانی

جواب قطعی که نمیشه نداد، شاید یک نفر با خوندن یک فصل از یک کتاب به سود برسه..شایدم یکی با دیدن ۱۰۰ دوره به هیچی نرسه..خلاصه شغل عجیبیه واقعا تو بقیه کارها تقریبا آموزش ها و مراحل برای رسیدن به مرحله نهایی یکیه ولی اینجا لامصب شما میتونی ۱۰ سال بخونی و ببینی ولی هیچ به هیچ، خودم خیلی میترسم و بعضی از اوقات شک میکنم به هدف نکنه این همه وقت و هزینه برای هیچ باشه و راهی و کسی هم نیست که بهت بگه دیگه بسه این کار برای تو نیست خود آدم باید تسیلم بشه ما هم که از بچگی کردن تو سرمون تسلیم شدن و باخت کار بدی است خلاصه حیرانم اره

کتاب تحلیل بنیادی تکنیکال یا ذهنی اثر مارک داگلاس خیلی بهم کمک کرد

با کتاب که تریدر نمیشی فدات شم فقط یه راه داره اونم پاره شدنه ولی کتاب رو بیخیال نشو نمیگم کتاب برای یادگیری ترید بخون اما خودشناسی روانشناسی ترید واقعا کمک میکنه

اوهوم

موفق باشین در ادامه مسیرتون

1 لایک کرده

درسته

منبعی رو میتونین معرفی کنین؟

درود امشب که مهمون داریم اقا رضا زمان مناسبی نیست اما سعی میکنم مطلبی رو اماده کنم برای انتشار شاید کمک حال شما شد در مسیر پیش رو

ی دوره تکنیکال +دوره پرایس اکشن +۶ماه کار با حساب دمو+کتاب

کتاب هایی که خودم خوندم ( عادت های اتمی ، رازهای ترید غیر احساس ، جادوی فکر بزرگ ، شیوه لاک پشت ها ، معامله گر منضبظ ، بنویس تا اتفاق بیفتد الانم دارم تئوری انتخاب رو میخونم ) پیشنهاد من معامله گر منضبط و رازهای ترید غیر احساسی رو بخونید pdf این دو کتاب هم میدونم هست اگر دوست ندارید بخرید کتاب ها رو

در رابطه با کتاب پیشنهاد میکنم معامله گر منضبط رو حتما بخون و پیگیر خودشناسی بشو برای ترید اگر خودت رو خوب بشناسی که بماند تو مسیر ترید کردن به خودشناسی میرسی ولی خودت هم پیگیر باش

و ویدعو هم من خودم ارشیا عزیز پور رو پیشنهاد میکنم

هنوز مهمون دارین؟

پیشنهاد خاصی دارین اونوقت برای هرکدوم؟

کجا هست پی‌دی‌افش

ممنون از لطفتون

ممنون از شما

عزیز پور رو از کجا میشه پیدا کرد؟

کتاب خوندن دلیل نمیخواد، هی بخون همینطوری و بزار مغزت فعال باشه. کتاب های سرمایه گذاری های مختلف هم تا دلت بخواد ریخته.

درود اقا رضا شرمنده انقد درگیر کتاب خوندن و دیدن ویدئو های قدیمی شدم کلا این تاپیک رو فراموش کردم ممنونم که یاداوری کردین چشم امروز شیر میکنم باهاتون

معامله گر منضبط جان مورفی
آموزش گام به گام تریدینگ فاضلی
سرمایه گذاری هوشمند گراهام
من اینارو خوندم ولی خب با کتاب نمیشه قطعا تریدر شد به نظرم. البته که این کتاب هایی که خوندم بیشتر جنبه تفریحی داشت تا یادگیری واسم ولی به نظرم اصلا کافی نیست :roll_eyes:
مابقی مسائل ترید رو از یوتوب یاد گرفتم و الانم دارم تو رابین سود، رایگان تمرین میکنم تا مدیریت سرمایه امو قوی کنم. چالش فول فاندش رایگانه و خیلییییییی سختهههههههه :sob:
البته فقط یک روزه رفتم توش :rofl:

رابین-سود