کتاب مرموز the tunnel thru the air از W.D.GANN (نسخه اصلی)

پیچیده پیچیدست انشالله موفق بشی

1 لایک کرده

خیلی وقته گزاشتمش کنار / من فقط همون زمان از گنزیلا استفاده میکردم و تعداد کندل های اینده که قراره حمایت و مقاومت بشه رو پیدا میکردم

یا نمونه دیگش با استفاده از یه لگ صعودی و زاویش و عدد چرخش ماه حمایت یا مقاومت هاش بدست میومد خیلی سختن اینا

1 لایک کرده

کاش یه پست میزاشتی درمورد اینکه از چه منابع و به چه ترتیبی میشه گن رو یاد گرفت. در کل سبک جالبیه برام

1 لایک کرده

برای یادگیری گن، منابع ایرانی نمیشناسم که بدرد بخور باشه، باید به سورس های خارجی مراجعه کنی. و باید به بحث آسترولوژی و ریاضیات علاقمند باشی وگرنه زود ازین سبک خسته میشی.

سعی خودمو میکنم ازین به بعد مطالب بیشتری در این زمینه بزارم تا بقیه دوستان و علاقمندان استفاده کنن :folded_hands:

1 لایک کرده

هر سبک دیگه ای هم بررسی کردم رفرنس خوندم زبانم خوبه مشکلی نیست.

اگر هم یه تاپیک جدا یا کانالی چیزی داخل پیامرسان های داخلی بزنی هم که چه بهتر. مسیری که ینظر خودت برای یادگیری گن خوبه رو بهمون معرفی کنی

1 لایک کرده

حتما انجام میدم سر فرصت مناسب

1 لایک کرده

این یه سبکه عتیقه هست قدیمی و عجیب
تنها کسی که سبک رو به طور کالم بلد بوده خود سازنده سبکه و خیلی علاقه نداشته دیگران یاد بگیرن
به طور کلی ویدیو های خیلی کمی راجب سبکش هست و هیچ کسی سبک رو کامل بلد نیست و هیچ ویدیو تظمینی برای این سبک وجود نداره چون هرکی نسبت به علاقه خودش اومده گفته

این سبک هم پیچیده هست و هم متنوعه یعنی چند استراتژی و … داخل خودش داره

1 لایک کرده

این کتاب برای کسانی که با این روش کار کردند و اشنایی دارند و بعد اینو میخونن بسیار لذت بخشه در واقع اگر راهی که طی کردی به روش اصلی گن نزدیک باشد این کتاب مثل اینه عمل میکنه.دمت گرم که اینو فرستادی یکهو منو بردی به چه خاطراتی.یکی از زیباترین رمانهایی هست که تابه حال دیدم.حتی این رمز الود بودن در تعداد صفحات هم رعایت شده یعنی صفحاتی که مضربی از 9 هستند یا جمع عددی انها 9 میشود مثلا 117 یا 270 داخل اون صفخه یک معما حل میشود یا اتفاق خاصی وجود دراد یا تعداد کل صفحات کتاب که 418 صفحه هست .در کل رمان عالی هست البته باز هم میگم برای کسی که اشنایی ندارد تعلیق و هیجان انچنانی ایجاد نمیکند.دمت گرم داداش

1 لایک کرده