ترجمه بد و غیر قابل فهم ارزش نداره به این ترجمه اینقدر هزینه کنیم اما کتاب ذاتا خوبیه من برای اینکه کامل این کتاب رو بتونم درک کنم تو اینترنت پی دی اف با زبان اصلی دانلود کردم و از اینترنت جاهای گنگ رو ترجمه کردم قابل فهمتر و بهتره شد ارزش نداشت خود کتاب رو خریدم چند تا کتاب دیگه هم تو کتاب خونه هستن که واقعا ارزش نداشت بخرم به جاش کتاب های دیگه جایگزین کردم بعدا همه رو معرفی میکنم
2-بهترین کتابی هم که خریدم اولیش معامله گری پرایس اکشن لنس بگز چاپ ششم تمام رنگی بود قیمت الان 2.350.000 هم خیلی روان و هم چاپ خوب داشت اما قبل از این چند کتاب کاربردی دیگه هم خریدم که واقعا سطحم رو بالاتر برد
بهترین کتاب برای فهم اصولی چارت کتاب معجزه RTM بود. با اینکه 6 جلد داره ولی با خوندن اولین جلد کاملا میتونی چارت رو درک کنی و ترید کنی. این کتاب مطالب رو بسیار کاربردی و روان گفته. برای سبک RTM رو دست این کتاب نیست.
به نظر من کتاب های ترید فقط میتونن اصول رو یاد بدن
ویدیوهای اموزشی هم به روز ترن و هم میتونن خیلی نکاتی که واقعا عملی هست رو بر حسب تجربه شون بگن
من به شخصه با دوره ها خیلی بیشتر یاد گرفتم تا کتاب
لینک بدین به صفحه ای که نظرات بقیه هم باشه یا در مورد نویسندش چیزی پیدا بشه. کتاب فارسی هم نخونید همینجوری مطالب فیلتر شدست، بعدش باز یه مطلب فارسی هم میخای بخونی توقع داری چیزی مفهومی هم یاد بگیری
[quote=“Soheila Es, post:4, topic:8369, username:Soheila_Es”]
…بهترین کتاب برای فهم اصولی چارت کتاب معجزه RTM بود. با اینکه 6 جلد داره ولی با خوندن اولین جلد کاملا میتونی چارت رو درک کنی و ترید کنی. این کتاب مطالب رو بسیار کاربردی و روان گفته. برای سبک RTM رو دست این کتاب نیست.
[/quoteدرود دوستان این کتاب فوق العادس دیدمو نسبت به چارت خیلی تغییر داده و باعث پیشرفتم شده ممنونم از استاد عزیزم یاشار محمدی
کتاب ارتش آکادمی rtm جلد 1 و 2 مبتدی را خریداری کردم فوق است کلا” 8 جلد به طور کامل و تخصصی استاد یاشار محمدی بسیار عالی و با صبر و حوصله درس میدن و بسیار دلسوزانه پیگیرشاگردان هستن تا آموزشها را یاد بگیرن.
کتابهای rtm و آموزشهای شان بسیار قابل فهم است و با تمرین و پشتکار و تلاش آموزشها را یاد میگیرن.
زهرا نصرالهی هستم من کتاب های استاد یاشار محمدی تهیه کردم و نتیجه این بود که چارت درک کردم و راهم پیدا کردم واقعا عالی بود خدا سلامتی بده به استاد و خانواده گرامیشان
با قطعیت میگم اگر دنبال یاد گرفتن حرکت قیمت یا فهمیدن هر چارتی را دارید باید این 6 جلد کتاب را بخونید، بماند که همون جلد اولش برای من بس بود. باتشکر فراوان از نویسنده کتاب آقای یاشار محمدی که مسیر زندگی من را عوض کرد