چرا ۹۰٪ تریدرهای smc خودشون تبدیل به نقدینگی بازار میشن؟ 🩸

چرا که نه با هم دیگه دانشمونو شیر میکنیم

فکر کنم من اشتباه برداشت کردم_به جای جواب دادن سوال توضیحات بی ربط دادم

جواب سوال اینه_اکثرا دوره های اسمارت مانی_لیت_نقدینگی_ جمله شبیه اینو میگن: یا نقدینگی رو پیدا کن و تشخص بده یا خودت میشی نقدینگی.

و برای درک نقدینگی هم چیزی نیست که من بگم این سقف یا کف قراره جواب بده یا تبدیل به نقیدنگی بشه_هرکس خودش با تمرین باید بهش برسه

درمورد احتمالات هم _ من احتمالات ترید رو گفتم نه احتمالات اقتصاد

2 لایک کرده

چون درک درستی از ساختار مارکت ندارن

1 لایک کرده

احسنت دوست عزیزیم دقیقا یکی از مواردی که باعث میشه بدون دسترسی به دیتا های لول 2 و 3 میتونیم با اسفاده از چرخه های نقدینگی و چرخه های حرکت نقدینگی تا حد زیادی میتونی اوردربلاک های ترپ رو پیدا کنیم .ممنونم از شما که نظر علمیتون رو دادین . :folded_hands: کاملا درسته :folded_hands:

دوست عزیزم توضیحات شما بی ربط نبود شما سعی کردید دیدگاهو تجربه خودتون به اشتراک بزارید و من هم از شما تشکر میکنم برای نظر و تجربه ای که معلومه براش سال ها زحمت کشیدین . :folded_hands:
قطعا برای من قابل احترامه دوست عزیزیم و امید وارم تونسته باشم با بحث هایی که باز میکنم دوستان حرفه ای مثل شما رو پیدا کنیم و با هم تبادل اطلاعات و تبادل تجربه کنیم.موفق باشی :growing_heart:

یعنی برای تایین اوردر بلاک فیک و معتبر نیازه که ساختار بازار رو درک کنه ؟!به نظرم این جمله شما هم درسته اما کاملا کلیه !!به نظر من این بزرگترین مشکل تریدر هاست که بین دو ناحیه مه نزدیک هم هستن هیچ نظری ندارن برای معتبر بودن اون ناحیه !!خب افراد با مدیریت سرمایه سعی میکنن رو تماما ناحیه ها ترید بکنن.خب این یکم به نظرم شانسی ترید کردنه !و قطعا اون تریدر درکی از این که چرا کار کرد یا نکرد نداره البته که میگن فلان کندل دم شدو اینجوری بود فلانه یا پر نشده بوده فلانه اینا همه رو پایه حدسه و بدون داشتن اطلاعات سطح دو و سه عملا قماره !!!

1 لایک کرده

با سلام خدمت شما دوست عزیزم ممنونم که نظر و تجربه خودتون رو انتقال میدین بریم سر صحبتی که فرمودین .بله دقیقا Scaling in بین دو ناحیه می‌تواند ورودی‌ها را تقسیم کند و ریسک را کنترل کند، اما تضمینی نیست و سود همیشگی ندارد. کلیدش داشتن قوانین روشن مدیریت ریسکه که به نظرم درکی از دلیل حرکت یا عدم حرکت از اوردربلاک ما به ما نیمده !اینجا به نظرم بحثه شانس و احتمالات درگیر میشه که به شخصه کاملا مخالف ترید احتمالی رو ناحیه ها هستم.ممنون میشم بازم نظراتتون ببینم دوست عزیزم.

درود دوست عزیزم ، ممنون از نظر شما.
این روش‌ها استفاده از الگوی کندلی، هانت یا تشخیص روندبخش‌های استانداردی از تحلیل کلاسیک هستن، اما در فضای Smart Money، ما به دنبال فراتر رفتن از این‌ها هستیم.
وقتی صحبت از استاپ با دل بزرگمی‌کنیم، عملا داریم ریسک رو به جای کیفیت ستاپ، افزایش میدیم. در حالی که تخصص اصلی در این سبک، کاهش استاپ‌لاس با پیدا کردن دقیق نقطه چرخش یا Pivot pointهست، نه بزرگ کردن اون.
در مورد حرکات فلیپ یا نادیده گرفتن نواحی هم، حرف شما درسته ولی فاکتور تعیین‌کننده برای من، Order Flow هست. یعنی به جای حدس زدن بر اساس شارپ یا ضعیف بودن کندل، مستقیما از دیتای لول ۲استفاده می‌کنیم تا بفهمیم واقعا در اون ناحیه جذب سفارش یا Absorption صورت گرفته یا صرفا یک تله نقدینگی بوده.
در واقع، تفاوت تریدر آماتور و حرفه‌ای در همین‌جا مشخص میشه که یکی با الگوی کندلی تاییدیه می‌گیره، و دیگری باجریان سفارشات واقعیاعتبار اون ناحیه رو قبل از واکنش تایید می‌کنه. بازم ممنونم از نظری که دادی دوست عزیزیم خوشحال میشم که بیشتر در مورد این مساعل صحبت کنین. :growing_heart: :folded_hands:

سلام به شما دوست تریدم.احسنت به شما که انقدر دقیق برای خودتون یک چک لیست کامل دارید و اون رو با ما به اشتراک گزاشتی.خوشحالم که افرادی با تجربه مثل شما در این کامینیوتی هستن .قطعا با با شکل و شمایل کندل ها میشه تا حدودی فهمید.اما اگر اجازه بدین نظر خودمو در مورده این موضوع بگم به نظر من چیزی که معمولا باعث اشتباه توی این لیست‌ها میشه اینه که بیشتر روی ساختار ظاهری کندل‌ها تمرکز دارن، نه روی جریان نقدینگی پشتشون.
یه Order Block ممکنه همه‌ی این شرط‌ها رو داشته باشه، ولی اگر قبلش Liquidity Engineeringیا Absorption واقعی در دیتا لول ۲ اتفاق نیفتاده باشه، فقط یک تله‌ست نه ناحیه‌ی معتبر.
چک‌لیست‌ها کمک می‌کنن نظم ذهنی داشته باشیم، اما درک context نقدینگی و جریان سفارشات چیزیه که اون رو به ناحیه با احتمال بالا تبدیل می‌کنه. به نظر شما داده های عددی چقدر میتونه اعتبار ناحیه شما رو مشخص کنه؟خوشحال میشم نظرتونو بشنوم . :growing_heart:

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

سوال دستمون به شدت جالب بود

من تمامی مطالب رو خوندم

به نظر بنده حلقه گمشده این سبک ها فقط نثدینگی ها هستند
نقدینگی ها در واقع سوخت مارکت

و استاپ معامله گران خورد هستش

به همین دلیل میگیم یا نقدینگی رو پیدا کن یا خودت جزیی از نقدینگی ها میشی

پس زمانی که ما نقدینگی هارو متوجه بشیم و اونو تو ستاپ های خودمون دخلیل کنیم

وین ریتمون رو افزایش میدیم

ما تو بله یه گروه تشکیل دادیم و داریم در مورد نقدینگی ها کار میکنیم

یک شب در میون به صورت انلاین کلاس ها برگذار میشه

حیلی خوشحال میشیم دوستان که تو سبک ی سی تی و اسمارت فعالیت میکنن

به جممون اضافه بشن تا بتونیم از تجربیاتشون استفاد کنیم

و بتونیم کنار هم باعث رشد همدیگه بشیم

ایدی گروه بله: @mtl_mehrankshvrz

90 درذصد که اغراق امیز است ولی اکثرا رفتارشان طوری است که استاپ‌شان دقیقاً همان‌جایی قرار می‌گیرد که اسمارت‌مانی دوست دارد نقدینگی را جمع کند.همه تقریباً یک POI مشابه روی چارت می‌کشند. همه استاپ را «چند پیپ اون طرف‌تر از ناحیه» می‌گذارند. اسمارت‌مانی دقیقاً می‌داند که پشت آن ناحیه کلی استاپ جمع شده است.

1 لایک کرده

احسنت دوست عزیزم کاملا درسته به نظرمنم همینه مارکت خیلی پویا تر از این حرفاس که بشه با چهار تا خط روش ترید کرد .ممنون از نشر تخصصیتون ممنون میشم بازم نظراتتون ببینم. :growing_heart:

چیزی که من گفتم_صددرصد از مطالب اسمارت مانی و نقدینگی بود

اوردربلاک در اسمارت مانی گفته شده
نقدینگی در اسمارت مانی گفته شده
Liquidity Sweep در اسمارت مانی گفته شده و الگو کندلی نیست_شاید سوییپ نقدینگی به شکل کندل پین بار باشه_ ولی هر الگو کندلی لیکوییدیتی سوییپ نیست_پس جارو نقدینگی کاری با الگو کندل استیک نداره

منم نمیدونم دلیل راه اندازی شما از این تاپیک چیه_ اینکه که بگید اسمارت مانی کار ها استاپ میخورن
یا میخواید بگید باگ اسمارت مانی نبود اوردرفلو دیتا 2 هست

ما چه از ترکیب حمایت مقاومت_الگو کندلی_دیتا لول دو و…..استفاده کنیم یا نکنیم در اسمارت مانی

باز بستگی داره چه شخصی داره ازش استفاده میکنه

درضمن من نه طرف دار اسمات مانی هستم_نه مخالف دیتا لول دو

هرکس هر نکته ای بلد هست ازش استفاده کنه و به سوددهی برسه

هر حرفی هم نمیشه هرجایی زد_مثلا من بگم از مویینگ ها برای تشخیص اوردربلاک و نقدینگی استفاده میکنم_ اکثر کسایی که اسمارت مانی کار میکنن_میگن_نه اقا موینگ خودش استاپ میزنه و نقدینگی هست

موفق و پایدار باشید :heart:

1 لایک کرده

درود ممنون میشیم اگه دلیل خودتون رو بگید

1 لایک کرده

123 فلگ……ورود—- بهتر است در موج ها 123 و 3 ان فلگ تور باشد ودر لگ ها 123 فلگ

1 لایک کرده

دوست عزیزم هدف من برای ایجاد این تاپیک اینه که بگم استراتژی ها ناقص هستن نه این که غلط هستن !!!نکته ای که من روی اون تاکید دارم اینه که صرفا دونستن اسمارت مانی یا تشخیص جاروی نقدینگی بر اساس ساختار کندلی یا تعریف کلاسیک برای معتبر بودن ناحیه کافی نیست .چون پشت هر حرکت کلان باید تایید جریان سفارشات واقعی و رفتار نقدینگی در لول 2 وجود داشته باشه .عمدتا اکثر تریدر هات با توهم این که اطلاعاتی که ما داریم کامله و نیاز به ارتقاع سطح دانش خود برای جلو گیری از ضرر بیشتر یا کسب سود بیشتر نداریم !!لذا این موضوع با پاسخ ساده تر که همه چیز در بازار بر اساس احتمالات پیش میرود باعث میشود ما از قدم گذاشتن در کسب اطلاعات بیشتر پرهیز کنیم و با دخیل کردن شانس و اقبال و احتمالات از واقعیت ماجرا دور بمونیم .
اگر میزان دانسته هامون رو به اندازه یک توپ تنیس در نظر بگیریم و ندانسته های خود را به اندازه یک توپ بسکتبال در نظر بگیریم ،نزدیک بودن توپ تنیس در جلوی دید ما (دانسته ها) باعث میشود از توپ بسکتبال(ندانسته ها ) غافل باشیم .
بیشترین آسیب رو از جمله ی (من میدونم) داریم میخوریم دوست عزیزم :folded_hands:
اما واقعیت اینه که هیچ کدوم همه چیز رو نمیدونیم :smiling_face_with_tear:
آرزوی سود مستمر و موفقیت براتون دارم دوست عزیزم :growing_heart:

1 لایک کرده

نمیدونم-هرچی شما بگی-

متوجه نشئم دوست عزیزم لطفا شفاف تر توضیح بدید اگر امکانش هست :folded_hands:

بله حتما دوست عزیزم در تاپیک هایی بعدی حتما طریقه انخاب اوردر بلاک درست رو توضیح میدم
:folded_hands:

همین ک choch میگید میفهمم اسمارت مانی نیستید

کجا مایکل اینو گفت

جوگ نگید

یا بگید

بزور نمیتونی برنده بسازی

بازنده هم احتیاجه دنیاس