چرا فیبوناچی و نواحی ote همیشه جواب نمی‌ده؟ ⚠️

تصویر پایین رو خوب ببین… قیمت به ناحیه OTE (ترازهای طلایی) رسیده، واکنش داده و همه فکر کردن وقت ورود به معامله‌ست. اما پشت این حرکت یه سناریوی کثیف نهفته بود: Stop Hunt.
مارکت‌میکر به تراز ۶۱۸ به چشم حمایت/مقاومت نگاه نمی‌کنه؛ به چشم یه «مگنت نقدینگی» نگاه می‌کنه. جایی که استاپ‌های تریدرهای کلاسیک مثل طعمه چیده شده. ::bullseye::
یادت باشه:
۱. بازار به اعداد واکنش نمی‌ده، به سفارشات واکنش می‌ده. ::droplet::
۲. اگه نمی‌دونی نقدینگی کجاست، پس خودت نقدینگی هستی!
قبل از اینکه دنبال تاییدیه کندلی روی فیبو باشی، از خودت بپرس: «کی قراره اینجا استاپ بخوره؟» ::brain::

اره درسته خب این نقدینگی هارو چجوری میشه دید؟

بعد اینکه همه سبکها سود ده نیستن ضرر هم دارن الان این حرکتی که زدی ضرر شد اان همین رو روی روند صعودی بگیری میبینی جواب میده این روند ها فقط برای تغییر ساختار شکل میگیرن گاهی رنج

الان چجوری باید نقدینگی رو پیدا کرد؟؟
اگه با حجم توضیح میدی توضیح دقیق تری باشه چون خود نقدینگی هم ساختار مشخصی نداره

یا قیمت میاد اردر فعال میکنه بر میگرده یا قیمت میره استاپ رو میزنه تغییر ساختار رو شکل میده
یا قیمت استاپ رو میزنه برمیگرده که تو این وضعیت میشه رنج رو در نظر داشت

سلام دوست عزیزم ممنون از کامنتتون :heart: بزار خیلی ساده داستان رو باز کنم اول این که نقدینگی رو چطور ببینیم؟

نقدینگی چیزی نیست که با اندیکاتور یا چشم معمولی روی چارت کندلی ببینی. نقدینگی یعنی استاپ‌لوز تریدرها. هر جا که اکثر تریدرها مخصوصا کلاسیک‌کارها طبق فرمول‌های همیشگی استاپ می‌زارن، اونجا نقدینگی جمع شده. اما اگه بخوای دقیق و با عدد و رقم ببینی، باید بری سراغ ابزارهای اوردر-فلو مثل Heatmap (هیت‌مپ). اونجا مثل رادار بهت نشون میده که نهنگ‌ها و بانک‌ها کجا اردرهای سنگینشون رو کاشتن و منتظرن قیمت برسه اونجا تا شکارش کنن. بعدش حجم رو چطوری بفهمیم؟حجم خالی بهت دروغ میگه! ما به جای حجم ساده، به دلتا و فوت‌پرینت نگاه می‌کنیم. تو همین عکسی که گذاشتم، وقتی قیمت به فیبو می‌رسه، خیلیا می‌خرن (حجم خرید میره بالا)، اما قیمت بالا نمیره! چرا؟ چون یه فروشنده گنده نشسته اون بالا و داره همه خریدها رو قورت میده (به این میگیم جذب یا Absorption). در واقع اون فروشنده داره از استاپ‌لوز بقیه به عنوان سوخت برای معامله خودش استفاده می‌کنه.خب حالا استاپ‌هانت یا تغییر ساختار؟فرقش اینجاست که توی تغییر ساختار، قیمت میره که اون بالا تثبیت بده. اما توی استاپ‌هانت، قیمت فقط یه لحظه میره بالا که جیب بقیه رو خالی کنه و بعد مثل جت برمی‌گرده پایین یه سایه بلند یا Wick می‌سازه.خلاصه مطلب بازار یه اقیانوسه؛ اگه ندونی کوسه‌ها کجا منتظر ماهی‌های کوچیک هستن، خودت میشی طعمه! فیبو و لول‌های طلایی واسه مارکت‌میکر مثل تله می‌مونن. ما دنبال اینیم که اول تله عمل کنه، بقیه استاپ بخورن، بعد با خیال راحت همراه با پول هوشمند وارد بشیم.
بازم اگر نیازه یا سوالی دارید خوشحال میشم دوست عزیزم :folded_hands: :heart:

۱.شما از یک ابزار فیبوناچی دوسر یا ریتریسمنت استفاده کردی و به این ابزار به چشم جام مقدس نگاه میکنی

برای استفاده بهتره کاستومایز شخصی انجام بدی.به عنوان مثال خودم از ترکیب ۲تا ریترسمنت و ۱ اکسپنشن یا ۳سراستفاده میکنم.تراز ۵۰ و ۱۰۰ دوسر رو هم قدرتمند نمیبینم.فقط تراز ۱۰۰ سه سر رو هم قدرتمند میدونم

از کلاسترتشکیل شده از ترازهای قدرتمند فیبوناچی به همراه یک محرک پرایس اکشنی استفاده میکنم

در ضمن استراتژی های کاستومایز شده با الگوهای هارمونیک هم هست

۲.هر تراز فقط با یک برخورد کار میکنه و بعد از برخورد اون تراز سوخت میشه

۳.من مثل شما نمیگم تراز مگنت(یا جاذبه)داره،از نظر من ترازها قدرت دافعه دارن و مقدار حرکت توسط اون تراز از پیش مشخص نیست و نباید انتظار داشته باشید که یک تراز باعث چرخش کامل قیمت بشه،شخصا بهترین حالت رو ریوارد ۱ میدونن

۴.یه مورد دیگه،جمله اگر نمیدونی نقدینگی کجاست پس خودت نقدینگی هستی،ترفند پکیج فروشان هست

موسسات بزرگ که عمده حضور در بازارهای مالی رو دارن با چیزی که ما کار میکنیم،کار نمیکنن

بهترین گزینه واسه فوتپرینت نینجا تریدره که هرچی سعی کردم واسه ویندوز بالا بیارم یا اندروید نشد هیچی… بعد این گزینه واسه پیدا کردن حجم بود گفتی واسه متاتریدر یا تریدینگ ویو دار؟ اگه راحت میشه دسترسی بهش داشت چنتا نکته ازش بزار ببینم چجوریه زیاد من با حجم سروکار ندارم کلا کارم با قیمته اگه با حجم سروکار داری چیزی سر در میاری حرکتی بلدی بزار ببینم اصلا چجوری نشون میده
یه اردرفلو بود چی بود برای تریدینگ ویو یا متاتریدر که میندازی رو سقف و کف چنتا سطوح حجمو نشون میده با رنگ بندی و سایز مختلف اونی که بزرگتره حجم بیشتری قرار گرفته ولی حتی خیلی مواقع میبینی میاد همونو حتی رد میکنه و واکنش خاصی نشون نمیده بهش؛!!!
سبک خودت حرکت خودت نسبت به حجم رو بزار دمتگرم ببینم چجوریه اکسپرت یا اندیکاتوری که کار میکنی

نکته‌ات درباره اینکه فیبو به‌تنهایی جام مقدس نیست کاملا درسته. من هم هیچ‌وقت فیبو رو به‌عنوان ابزار مستقل ارائه نکردم؛ فیبو فقط یه نقشه‌ی احتمالی ناحیه‌ست، نه سیگنال ورود. ارزشش وقتی معنی پیدا می‌کنه که با ساختار بازار، نقدینگی، و رفتار قیمت ترکیب بشه.بله، شخصی‌سازی مهمه. اما تفاوت اصلی فقط در نوع فیبو نیست؛ مهم اینه که اون ترازها کجا با خوشه‌ی سفارشات و نقدینگی هم‌پوشانی دارن. یعنی اگر یک level با سوئینگ، EQH/EQL، BOS/CHOCH یا ناحیه‌ی جذب سفارش هم‌زمان بشه، اونجا مهم می‌شه؛ وگرنه صرف عدد فیبو هیچ قدرت ذاتی نداره.درباره اینکه هر تراز فقط یک‌بار کار می‌کنه هم این گفته مطلق نیست. بعضی لِول‌ها بعد از اولین واکنش، ارزششون کم می‌شه چون نقدینگی‌شون مصرف شده. بعضی وقت‌ها هم همون سطح در retest بعدی نقش flip zone پیدا می‌کنه. پس مسئله سوخت شدن تراز نیست، مسئله اینه که ایا نقدینگی اون ناحیه مصرف شده یا نه.درباره مگنت یا دافعه اسمش مهم نیست؛ مهم رفتار قیمت نسبت به سفارشاته. من اگر می‌گم مگنت، منظورم این نیست که خود عدد جادوییه منظور اینه که اون ناحیه به‌خاطر تجمع سفارشات معلق و استاپ‌ها، قیمت رو به خودش می‌کشه. اگر هم کسی واژه‌ی دافعه رو ترجیح بده، باز از نظر مکانیک بازار داریم درباره‌ی همون واکنش به جریان سفارشات صحبت می‌کنیم، نه عدد فیبو به‌تنهایی.درباره جمله‌ی نقدینگی هم دوست عزیزیم این جمله شعار نیست خلاصه‌ی یک منطق بازاریه. اگر ندونی سفارشات stop/limit کجا جمع می‌شن، وارد معامله شدن بیشتر شبیه حدس زدنه.موسسات هم دقیقا با همین مفاهیم رو کار می‌کنن execution، liquidity seeking، sweep، absorption، imbalance. شاید ابزارشون با ما فرق داشته باشه، اما منطقشون از بازار جدا نیست. بازار محل معامله‌ی سفارشاته، نه فقط الگوهای ظاهری کندل.:heart:

باز شروع شد باز شروع شد

خب یعنی با متاتریدر و نینجا و سی تریدر کار نمیکنن درسته؟؟

اون ابزارها که توضیح دادم برای نجاری یا لوله کشی نیستن.ابزار دیفالت در متاتریدر ۴و۵ هستن عزیز

بنظرم فقط EMA60 تایم 1 مین جوابه بقیه رو من نیستم

هیچ وقت درک نکردم اینا ربطی به بازار مالی و عرضه تقاضا داره :man_walking: و اینکه تو‌ خود طبیعتم همه جا فیبوناچی نیست . مثلا خیار و بادمجون :moai:

یه تحقیق بکن 16 کاراکتر

این لینک دانلود هست

https://download.ninjatrader.com/download

بعدش از ابزار تحریم شکن و یه ایمیل موقت برای ثبتنام استفاده کن.

اها حله دمتگرم🛢️

خیلی ساده بخوایم بگیم هم جواب میده و هم نمیده. اگر از کندل محاسبه می کنید فقط در جایی جواب میده که میانگینهای حرکتی در سقف و کف به یک اندازه از کندلها فاصله داشته باشن.

حالا اگر بیایم از میانگینها استفاده کنیم بجای خود کندل مشروط بر اینکه از یک صفر حرکتی درست و در تایم مناسب اندازه بگیریم جواب میده.

منظور از میانگینها چیه؟ می تونید از مکدی یا ایچی موکو استفاده کنیم ، مکدی هم بهترین حالتش استفاده از صفر مطلقش هست و در ایچی بهترین استفاده از اسپن A هست اما در این حالت مبنای کار دیگه اعداد دیفالت فیبوناچی نیست و باید از ۴ لول اصلی استفاده کرد یعنی ۰ تا ۱ به ۴ ناحیه مساوی تقسیم بشه.

برای درک بهتر این نمونه فیلمها رو مشاهده کنید

فیلم ۱ (نقره)

فیلم ۲ (نفت وست تگزاس)

این فیبو تو کریپتو خیلی جواب میده فکر کنم تا فارکس

یعنی من تا جایی که یادمه

فیبو به خصوص لول 61.8 رو خیلی میشد ورود زد ولی وقتی همین کار رو میومدی فارکس نمیشد

علتش هم مشخصه

فارکس جای حرفه ای تر هاس و فکر نمیکنم اینقدر ساده باشن که با یک نقطه ورود بزنن

از اونورم بحث تفاوت نقدینگی هم مطحره به هر حال

دمت گرم داداش تاپیک خوبی زدی جدا

همه چیز فیبوناچی هست.

شما درک درستی از رفتار فیبوناچی ندارید‌.

جهان هستی سراسر فیبوناچی هست . چارت هم بخشی از جهان هستی است.

مسئله‌ی مهم در یافتن فیبوناچی اینه که کجا و به چه شکلی اونو بندازیم.من جواب گرفتم بعد از سال ها.

فلسفه‌ی الگوهای هارمونیک را یادبگیر تازه میفهمی که چه قدر فیبوناچی دقیق هستند.