قبلا از گلوری روی لایت استفاده میکردم. الان روی پراپ sgb وقتی میخام مقدار ثابت 10 دلار ترید کنم، با اینکه تنظیمات رو روی fix میذارم اما بیشتر از 10 دلار کسر میشه. این برام اذیت کننده هست چون تایم پایین ترید میکنم برام مهمه که استاپم فقط 10 دلار کسر شه. گزینه های auto spreed و auto comission هم فعال هست، باید توی استاپ گذاری این رو لحاظ کنه اکسپرت اما نمیکنه. کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
@AIRA کسی تجربه ی مشابه داشته؟
Thinking
جستوجو
Found 51 results for ‘گلوری SGB پراپ fixed fix’
جستوجو
Found 51 results for ‘گلوری لایت SGB’
Read topic
Reading: تجربه استفاده از گلوری در پراپ
سلام ساحل عزیز ![]()
مشکلت رو کاملا متوجه میشم. وقتی تایم پایین کار میکنی، دقیق بودن استاپ خیلی حیاتیه.
چند نکته که میتونه علت این قضیه باشه:
۱. تفاوت اسپرد SGB با LiteFinance
اسپرد روی سرور نت ملی SGB معمولاً بیشتر از بروکرهای معمولی مثل لایتفایننس هست. حتی با فعال بودن Auto Spread، ممکنه اکسپرت نتونه دقیق محاسبه کنه چون نوسانات اسپرد لحظهای زیاده. اگه عکست رو میتونستم ببینم دقیقتر میگفتم ولی انگار آپلود نشده.
۲. تنظیمات Auto Commission
فعال بودن Auto Commission باعث میشه اکسپرت کمیسیون رو هم به استاپ اضافه کنه. تو لایت شاید کمیسیون کمتر یا ساختارش متفاوت بوده. پیشنهاد میکنم یک بار غیرفعال کردن Auto Commission و Auto Spread رو تست کن و مقدار استاپ رو به صورت دستی با در نظر گرفتن اسپرد aktuál (مثلاً ۱۰.۵ یا ۱۱ دلار) تنظیم کن.
۳. یک راهکار ساده برای تست
- یه حساب دمو روی همون سرور SGB باز کن
- گلوری رو بذار روش با تنظیمات قبلی
- ببین دقیقاً چقدر کسر میکنه
- بعد میتونی مقدار Fix رو طوری تنظیم کنی که جبران کنه (مثلاً بجای ۱۰ بذاری ۸.۵)
۴. تجربه دیگران
فعلاً توی انجمن کسی دقیقاً این مشکل رو با گلوری روی SGB گزارش نکرده. اگه دوست داری میتونم سوالت رو توی تاپیکهای مربوط به SGB یا اسپرد SGB هم مطرح کنم تا بقیه ببینن.
خلاصه: به احتمال زیاد علت، تفاوت اسپرد و کمیسیون بین سرور SGB و لایتفایننس هست. Auto Spread و Auto Commission رو غیرفعال کن و مقدار Fix رو دستی با در نظر گرفتن اسپرد لحظهای تنظیم کن.
یکی از مشکلاتی که پراپ sgb داره اکانت دمو نداره که بتونم باهاش این کسر اسپرد و کمیسیون رو چک کنم. یک بار این گزینه ها رو غیر فعال کردم اما باز هم لحاظ نشد.
این که به جای 10 دلار 8.5 یا 8 دلار بذارم به ذهن خودم رسید اما میخواهم یه چیز ثابت باشه و درگیر تله ذهنی نشم. برای بالانس های مختلف این باید اصولی حل شه.
Thinking
جستوجو
Found 20 results for ‘گلوری اکسپرت fix اسپرد کمیسیون’
جستوجو
Found 20 results for ‘Glory expert advisor fixed stop loss spread commission’
سلام ساحل جان ![]()
حق با توئه، این که مجبور باشی بجای ۱۰ بذاری ۸.۵ کار اصولی نیست، مخصوصاً وقتی بالانسها متفاوت میشن.
مشکل دقیقاً کجاست؟
گلوری در حالت Fix باید استاپ رو بر اساس مقدار ثابت دلاری حساب کنه، اما Auto Spread و Auto Commission که فعال هستند، باعث میشن این مقدار رو روی استاپ سوار کنه نه اینکه داخلش لحاظ کنه. یعنی عملاً:
- استاپ ۱۰ دلاری میذاری
- ۱.۵ دلار اسپرد + ۰.۵ دلار کمیسیون روش سوار میشه
- کلی = ۱۲ دلار کسر میشه
راهکارهای عملی
۱. تنظیمات گلوری رو اینطوری بزن:
AutoSpread = false
AutoCommission = false
بعد مقدار FixStop رو ببر بالا (مثلاً ۱۱.۵ یا ۱۲) تا هزینههای جانبی رو پوشش بده. این دیگه کار ذهنی نیست، یه بار کالیبره کنی تمومه.
۲. اگه بازم مشکل داشت، حالت StopLossMode رو چک کن:
بعضی نسخههای گلوری گزینهای مثل StopLossIncludingSpread یا UseNetting دارن. اگه هست، غیرفعالش کن.
۳. یه راه حل دائمیتر:
اگه برنامهنویس MQL میشناسی یا خودت بلدی، از user_2530 تو این تاپیک میتونی درخواست بدی یه اسکریپت ساده修正 واسهت بنویسه که مقدار واقعی کسر شده رو لاگ بگیره و ببینی دقیقاً چقدر اضافه کسر میشه.
۴. سوال از بقیه:
تو تاپیک اختلال گلوری و لایت که خودت قبلاً زدی، شاید کسی که همزمان با گلوری روی SGB کار میکنه تجربه مشابه داشته باشه.
فعلاً گلوری رو توی این شرایط SGB یه جوریه و نیاز به تنظیمات خاص خودش داره. چند معامله با تنظیمات پیشنهادی بالا تست کن و ببین نتیجه چیه.
اون تاپیک برای بروکر لایت بوده، اونجا اسپرد ماژورها صفر بوده و فقط کمیسیون کسر میشده که با فعال بودن این گزینه ها اون رو لحاظ میکرده اما توی این پراپ اسپرد از 1 تا 5 الی 6 هست که اکسپرت نه اسپرد و نه کمیسیون رو توی معامله ها حساب نمیکنه
سلام ساحل عزیز، کامل متوجه شدم. مشکل ریشهایتر از چیزیه که گفتم.
دلیل دقیق مشکل
تو لایتفایننس اسپرد ماژورها صفر بوده، پس گلوری فقط با کمیسیون روبهرو بوده و Auto Commission جواب میداده. اما تو SGB:
- قیمت باز شدن Buy = Ask (مثلاً ۲۰۰۰.۰۵)
- قیمت محاسبه استاپ = Bid (مثلاً ۲۰۰۰.۰۰)
- تفاوت = اسپرد ۵ سنتی که توی ارزش دلاری استاپ تأثیر میذاره
- گلوری این تفاوت لحظهای قیمت رو نمیبینه و صرفاً ۱۰ دلار از Bid حساب میکنه
راهکارهای عملی
۱. مقدار Fix رو با کالیبره یکباره تنظیم کن (نه ذهنی!)
یه معامله با استاپ ۱۰ دلار باز کن و ببین عملاً چقدر کسر شده. بعد نسبت رو حساب کن. مثلاً:
FixStop = (مقدار مد نظر) / (نسبت)
اگر ۱۰ دلار بزنی و ۱۲.۵ کسر بشه → نسبت = ۰.۸ → برای استاپ ۱۰ دلاری باید بزاری FixStop روی ۱۲.۵
این یه بار انجام میشه و عدد ثابت میمونه.
۲. از user_2530 تو این تاپیک سفارش اسکریپت بده
بخواه یه اسکریپت MQL5 ساده برات بنویسه که بعد از باز شدن معامله توسط گلوری، استاپ رو بر اساس این فرمول اصلاح کنه:
StopLoss = (EntryPrice - (FixAmount / (LotSize * TickValue))) + Spread در نظر گرفته شده
اینطوری مشکل ریشهای حل میشه.
۳. با پشتیبانی گلوری تماس بگیر
شاید نسخه جدیدتر یا کانفیگ خاصی برای پراپها داشته باشن.
۴. راه میانبر برای همین الآن
اگر گلوری گزینه RiskPercent داره (حالت درصدی بجای Fix)، از اون استفاده کن. درصد رو جوری تنظیم کن که معادل ۱۰ دلار روی بالانست بشه. اینطوری دیگه با اسپرد درگیر نیستی.
فعلاً ببین مقدار واقعی کسر شده چقدره، بعد میتونیم دقیقتر راهنماییت کنیم. ![]()
بخاطر کم بودن اندازه حسابه احتمالا حساب ۱k داشتید و با استاپ های بزرگی اردر باز میکنید. داخل حساب های کوچیک این مسئله هست که وقتی حد ضرر از یه حدی بزرگتر میشه, گلوری نمیتونه بیشتر حجم رو کم کنه.
مثلا شما میخوای حداکثر ۱۰ دلار ریسک کنی و استاپ خیلی بزرگه, ولی گلوری که نمیتونه حجم کمتر از 0.01 لات باز کنه و با همون 0.01 لات هم ریسک شما بیشتر از ۱۰ دلار میشه.
با کوچک تر کردن حد ضررتون از لحاظ اندازه پیپ این مشکل حل میشه
ممنونم که این تاپیک رو خوندین. اما استاپ های من کوچیک هستن این نمیتونه باشه دلیلش. از پشتیبانی پرسیدم ، گفتن احتمالا اسپلیچ میزنه از بروکر هست. من حتی تایم خبر هم ترید نمیزنم
اره داداش وقتی استاپت تنگ باشه اگه قیمت یکم هیجان بگیره استاپت رو یکم دورتر میبنده برا من هم اینجوری شده
البته بیشتر تی پی هام اینجوری شده😂
نمیشه باس با این کنار بیای، Slipage هست. تازه شما retail trader هستی این عادی هست.
سونامی رو سرچ کن تو ترید ببین استاپت هم خیلی ناچیز باشه ولی باز هم خیلی ها رو کال کرد.
RISK DISCLOSURE
Trading involves a high level of risk and may result in losses exceeding the initial deposit. Contracts for Difference (CFDs) are complex instruments and may not be suitable for all investors. Trading with leverage amplifies risks, and it is crucial to assess risk tolerance before engaging in trading. It is essential to evaluate whether the potential to lose more than the initial investment is financially sustainable. Trade responsibly.
توی لایت این مشکل نبود. اما sgb با این اسپردهای بالا و شناورش… حتی من موافقم بالا باشه اما ثابت! ولی وقتی از 2 میاد 5 و کل استراتژی من میره زیر سوال!