دوستان کسی هم زمان از گلوری روی متا5 سیستم با لایت فایننس کار میکنه؟؟
با چارت طلا مشکل دارید؟
نه همه ی چارت ها
من با چارت طلا مشکل دارم.بقیه چارت ها کار میکنن
البته برای من از قبل از قطع نت روی طلا به مشکل خورده.نه پوزیشن هارو نمایش میده و نه محاسبه ریسک و ریوارد رو درست انجام میده
فقط دزدی که دارن بروکر ها و مملک با این وضع انجام میدن!
اگر به چیز دسترسی دارین اکسپرت پورصمدی رو دان کنید
اونم رایگانه.فقط اگر با گلوری راحتتر هستین چند وقت باید باهاش کار کنید تا عادت بشه
فقط گلوری کار کردم. ممنونم از راهنماییتون
کندلسازی با 5 تا 9 دقیقه تاخیر انجام میشه ، ولی پوزیشن که می گیرید روی قیمت لحظه ای فارکس دات کام باز و بسته می نماید.
توی تایم زیر 1 مین خیلی اذیت کننده هست!! حس میکنم دیتای لایت دیگه شبیه forex.com نیست. بیشتر کندل هایی که توی ثانیه میبینم مصل oanda هستن. دوست دارم نظر بقیه رو هم بدونم
یه اندیکاتور کندل تایم بندازید روی چارت
کم شدن عدد تایمر رو نگاه کنید
گیر میکنه،بعدش سریع کم میشه
هرجا هم چارت جا بمونه عدد تایمر منفی میشه
چارت لایت پایدار کار نمیکنه و فعلا بدرد ترید نمیخوره
بروکری الان وصل هست که بشه دمو کار کرد باهاش با ثانیه؟(همون متا 5 بشه اندیکاتور گذاشت روش)
الان ایکس چیف پر.وکس.ی داخلی داده کار میکنه
دلتا اف ایکس هم امروز باهام تماس گرفت پشتیبانیش و گفت دمو میشه باز کرد قطع هم نمیشه
ثانیه برام مهمه.
من تنظیمات گلوری رو میخوام روی حساب ۱ درصد ریسک نسبت به بالانس بذارم ولی هر بار که تنظیم می کنم و اوکی میزنم و برمیگردم میبینم رفته روی تنظیمات پیش فرضش شما که کار کردید راهنمایی می کنید در این مورد لازم باشه عکس هم میتونم از تظیمات بدم.
توی قسمت تنظیمات که روی اون سر آدمک بالا سمت چپ هست یه گزینه داره بالاتر از سِت کردن میزان ریسک که یکیش درصد میدی،یکی مبلغ دلاری،یکی هم لات
شما اون گزینه رو بزار روی auto
از اون به بعد پیش فرض روی درصد هست