سلام دوستان
لطفا اگه اطلاعی دارین از خرید سهام s&p500
میخوام سرمایه گذاری نسبتا سنگین کنم
سلام اسپات یا فیوچرز یا آپشن؟
اگر برای بلند مدت میخواید سرمایه گذاری کنید روش معمولش خرید ETF هست. اگر برای مدت چند ماهه میخواید، در یک بروکر معتبر باید حساب swap-free ایجاد کنید.
اسپات میخوام بلند مدت
همون به بروکرا نمیتونم اعتماد کنم
براش به تازگی ارز زدن استاک spyx
نظرتون چیه؟
بنظرم شما باید به طریقی در یک صرافی خارجی احراز هویت کنید و اونجا اقدام به خرید ETF کنید. چون فکر میکنم مطمعن ترین راهه
صرافی مکسی دارم
اگر منظورتون سرمایهگذاری بلندمدته به نظرم اصل S&P 500 انتخاب قابل بررسیایه ولی برای سرمایه نسبتا سنگین نباید صرفا به این دلیل که شاخص معروفیه یکجا وارد شد
الان خود شاخص نزدیک سقف تاریخی معامله میشه و ارزشگذاریش هم نسبت به میانگین تاریخی بالاست بنابراین ریسک اصلاح کوتاهمدت رو باید جدی گرفت
اگر هدف چندساله دارید معمولا به جای خرید تکسهم بهتره از ETFهایی مثل VOO یا IVV که کل شاخص رو دنبال میکنن استفاده بشه و ورود سرمایه هم میتونه پلهای انجام بشه
برای سرمایه سنگین حتما موضوعاتی مثل کارگزاری قابل اعتماد برای ایرانیها ریسک تحریم مالیات محل اقامت ریسک ارز و اینکه چه مقدار از کل دارایی قراره وارد بازار بشه رو هم جداگانه بررسی کنید
در کل من اگر جای شما بودم قبل از ورود یکجا حتما سناریوی افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی رو هم برای سرمایهام در نظر میگرفتم و بعد تصمیم میگرفتم
نظرت درمورد ارز استاک spyxچیه
تو بروکر بگیر ولی مدیریت سرمایه کن کل پولت نیاز