دوستان عزیزی ک با اوردربلاک سودده هستند فرق نمیکنه سبک RTM باشه یا ICT ممنون میشم راهنمایی کنید که اوردربلاک رو بهتره از تایم مثلا 4ساعته مشخص کنم و بعد بهینه تر کنم بیام تا تایم 15 دقه یا 1 ساعته درصورتی ک اوردربلاک مشترک وجود داشته باشه و تایید بشه لیمیت بزارم این روش خوبه؟
یا فقط بهتره در یک تایم مثلا 1 ساعته اگ اوردربلاک داشت لیمیت بزارم و کاری به تایم های دیگ نداشته باشم ؟
یا مثلا وایستم بعداز تست شدن ناحیه مهم 1ساعته بعدبرم 5دقه اگ تغییر ساختار داد در اوردربلاک لیمیت بزارم؟ این روش برای تایم پایین خیلی کم ورود میده یا تایمی ورود داده ک تایم کاری نبوده و سریع از جلو چشم در میره.
من دوسال ونیم با خلا کار میکردم اما دیدم استاپ خوردنش زیاده و با سختی تعصب دوساله و نیم رو کنار گذاشتم و چندماه با اوردربلاک کار کردم ک بهتر بود بخصوص روی طلا ک من قشنگ دستم اومده فقط بخاطر اینکه حسابی ک خرید کردم کوچک بود برای طلا نمیشد استفاده کنم فعلا با پوند به ین کار میکنم
روشم بهینه کردن اوردربلاک 4ساعته است که هم کمتر ترید بزنم و هم اعتبار بیشتری داره
کندل اوردربلاکی ک انتخاب میکنم قبل خلاست و لیمیت میزارم
حالا موندم فقط از یک تایم استفاده کنم برای لیمیت گذاشتن یا از تایم 4 بهینه کنم تا جایی ک تایید بده
ببینید OB یکی از نواحی هست که ممکن قیمت به اون ریکشن نشون بده یا نده علاوه OB ما FVG داریم VI داریم و BB داریم میدونید OB استرانژی خوبیه و به تنهایی اصلا کافی نیست و نمیتواند باشد
اوردر بلاک همراه با نقدینگی میتواند ارزشمند باشد و موارد دیگر.
موفق و سوده باشید💙
ضمیمه: هرچیزی که باعث شود شما بتوانید بصورت استیبل به یک پایداری برسید خوب هستش.
شما توی چهارساعته بررسی میکنید که روند به چه صورته و بقیه مسائل . حالا میاین تو ۱۵دقیقه و نگاه میکنید که اصلا هم جهت با تایم بالا یا ما خلاف جهت تایم بالاییم و ممکنه تا کجا خلاف جهت ادامه پیدا کنه .
حالا تو ۱۵دقیقه میایم اوردربلاک تعیین میکنیم .با در نظر گرفتن اینکه اون بلاک فرش باشه .مصرف نشده باشه . تو ناحیه بهینه باشه .بهتره fvg داشته باشه .بعد منظر میمونیم برخورد صورت بگیره و تو تایم ورود که یک دقیقه هست چرخش ببینیم. من اینطوری ترید میکنم
البته فقط اینا نیس . فلیپ داشتن یا نداشتن . Mod داشتن یا نداشتن . استرانگ رنج بودن و غیره هم تو نوع دیدم تاثیر داره . و اینکه من از fvgکه درست کنار اوردربلاکمه باکس میکشم .ناحیه مو اینجور مشخص میکنم
در اینجا ما یک خلا داریم و اوردربلاک ک کندل دومی با شدو خلا رو تست کرد آیا هنوز معتبره اوردربلاک ؟
در مورد فلیپ هم منظورتون اینه ک یک اوردربلاک سرراه اوردربلاک اصلی باشه ک نقدینگی در نظر گرفته بشه؟
به عنوان مثال اگ در روند صعودی بالاتر از اوردربلاک کف دوقلو شکل بگیره یا رینج بزنه اون اوردربلاک پایین تر رو مهم میدونم اما صبر ندارم ک تو یک دقه وایستم قبلا همین جوری کار میکردم
اینجا بخوام در نظر بگیرم اون کندل قرمز و شدویی که داخل اون باکس بنفش هست در نظر میگیرم. خلا همیشه fvg نیست شدوهای مصرف نشده هم خلا هستن .واینکه من یه چیزی تجربی به دست اورده بودم و این بود که معمولا تا پنجاه درصد اوردربلاک قیمت میاد .بعد دیدم تو ictمیگن تا پنجاه درصد اوردربلاک یا fvgخیلی مهمه.اما گاهی هم هست که قیمت تاچ میکنه و شارپ میریزه یا بالا میره (بسته به جهت روند) . خب گاهی ما قراره از معامله جا بمونیم . من با اینش کار ندارم .و مورد دیگه اینکه تاییدیه که میگرفتم قیمت اولش یه چرخش میداد من وارد میشدم استاپ منو میزد و دوباره میرفت یه کوچولو پایین تر چرخش اصلی رو از اونجا شروع میکرد .بخاطر همین تصمیم گرفتم تا پنجاه درصد صبر کنم .
فیلیپ یعنی پس زدگی. یعنی قیمت برخورد میکنه به یه اوردربلاک مانع و نمیتونه همون لحظه ازش رد شه . یه پس زدگی ایجاد میشه . بالفرض تو روند نزولی هستیم برخورد میکنه نمیتونه قیمت بره پایین . یکم برمیگرده بالا و دوباره میاد از اون اوردربلاک رد میشه . اون پس زدگی میشه فیلیپ.
اما خود فیلیپ رو باید حواسمون بهش باشه .ممکنه ما دوتا فلیپ داشته باشیم .اونموقع معمولا دسیژن فلیپ هانت میشه. یا فیلیپی که نقدینگی گرفته برای ما قابل اعتماد تره .
یعنی قیمت برخورد کنه به یه بلاک مانع. پس زدگی بده .
بعد قیمت فورا بیاد اون پس زدگی رو تاچ کنه و بعد از اون تاچ تازه بره رنج جدید ثبت کنه. اون ناحیه میشه یه نقدینگی مضاعف و قیمت میاد بعدا هانتش میکنه . بالاش اگه شدو یا بلاک باشه میاد میخوره به اون و میریزه و خیلی ستاپ خوبیه برای ترید .
اگه اردربلاکی مصرف شده باشه دیگه چندان معتبر نیست مگر اینکه دردفعه ی بعدی نفوذ بیشتری به اردر بلاک اتفاق بیفته تا بشه روش حساب باز کرد(اما خب احتمالا ریسکی تر از بار اوله)
اره تست شدن اوردربلاک اعتبارش رو کم تر میکنه زمانی ک خلا پیش روی اوردربلاک کمی با شدو تست میشه اون یکم شک برانگیز هستش که آیا برای برگشت معتبر و قابل اعتماد یانه؟ بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا نه
چیزی که میخواستم بگم این بود که کندل های بای تو سل هم جزو اوردربلاک ها هستند و گاهی قیمت بهش برخورد میکنه و پس زدگی میده خیلیا تو اموزشا و غیره حرفی از کندل بای تو سل نمیزنن .
منظورتون همون کندل صعودی وسط روند نزولی ک بین چند کندل نزولی شکل میگیره؟
در RTM چندتا مدل برای گرفتن پوزیشن هست مثلا FL, caps, ftr, cp که هرکدوم براساس روحیه افراد مناسبه یا بعضی ها ریسک به ریوارد خوبی میده اما من یک مدل رو نتونستم پایبند باشم و سعی میکنم تو روند اوردربلاک رو در نظر بگیرم و لیمیت بزارم حالا نمیدونم یک مدل رو دنبال کنه آدم خوبه یا مدل من؟
بله همینطوره. بعد اوردربلاک 4ساعته رو مشخص میکنم اگ ریسک به ریوارد خوبی بده تو همون 4 ساعته لیمیت میزارم در غیر این صورت میرم تایم پایین تر. این برای پوند ها خوبه
مثلا تو این عکس من خلا رو صرفا در دومین کندل صعودی بعداز خط لیمیت در نظر نگرفتم بلکه کندل سبز چون بدنه بالای هم بسته اند باهم یک کندل بزرگتر میشه در نظر گرفت و کندل نزولی هم ک لیمیت روش گذاشتم اوردربلاک در نظر گرفتم
شما فکرکنم اینطوری منظورتون هست؟
فقط یه نکته ای تو ذهنمه اینکه قبل خلا مهم نیست چه کندلی باشه برای درنظر گرفتن اوردربلاک یا بهتره کندل اوردربلاک مدل بیس یا همون شدو دار هایی ک دوبرابر بدنه اند به عنوان اوردربلاک در نظر گرفته بشه؟
اون کندل بزرگ قرمز کنار اون کندل که مشخص کردین دقت کنید شدوش پایین تره . اونجا اخرین غلبه سلر ها بوده که با اون کندل سبز از سلرها رد شده پس اون کندل قرمز بزرگ اوردربلاکه .fvg هم اون کندل که خودتون گفتین . بعد من یه اشتباهی کردم به شدو سری قبل نوشتم خلا. شدو ایمبالانس هست .