خانه ترید یا آفیس ترید! Office

تا حالا عضو خانه ترید یا آفیسی بودی ؟

اگه بودی چطور بود ؟

قصدشو داری یه آفیس داشته باشی ؟

1 لایک کرده

من خودم به شخصه علاقه دارم یه بار در همچین محیطی قرار بگیرم تجربه خوبی به آدم میده
ولی بنظرم بهتره هم سبک باشند اعضای آن محیط

4 لایک کرده

به یقین من حتی اگر هم همکاران سبک های مختلفی رو داشته باشند میتواند عالی باشد . زیرا هر یک میتوانید چندین دیدگاه داشته باشید . ( هر کسی یک دیدگاه به چارت داره )

این مسئله بنظرم میتونه مفید باشه

1 لایک کرده

با بچه های هم دوره قصد تشکیل یک آفیس داشتیم
هم سیگنال ارائه بدیم،هم در مبحث آموزش فعالیت کنیم و هم یک حساب برای آفیس درست کنیم و اعضا هرکدام مقداری اونو شارژ کنن و تریدهای کمتر ریسکی رو روی اون اجرا کنیم و بعد از چند وقت با رزومه اون حساب و گروهمون جذب سرمایه کنیم
اول گروه از ۴نفر تشکیل شد و بعد از چند روز حدود ۲۷ نفر شدیم(قرار بود با غربالگری بین افراد یک گروه نهایتا ۱۰ نفره قوی تشکیل بشه)
شروع کار رو بصورت آنلاین انجام دادیم توسط دیسکورد تا بعد وارد فاز حضور در آفیس بشیم
اما گروه بعد از ۱ماه پاشید
دلایل :
۱.سبک کاری افراد متفاوت بود(منظور نمودار ترید،تایم فریم،مدت زمان اختصاص دادن به ترید)
۲.برخی از افراد درونگرا بودن و حضور در یک گروه و تعامل رو قبول نمیکردن.نه نظر میدادن و نه حتی سیگنال
۳.اکثر بچه ها بی تجربه بودن و به همین دلیل به تحلیل خودشون و بقیه اعتماد نمیکردن و کار پیوسته انجام نمیشد
۴.ناآشنایی برنامه ریز گروه با روال کار.تقسیم کار اشتباه بین بچه ها،ارائه کاغذ بازی های اضافی و عدم چک کردن فعالیت های تریدرها
۵.مرور زمان باعث شد افرادی که چند استاپ پیاپی خوردن از ترید ناامید و به کارهای دیگه روی آوردن
۶.یه تعدادی از بچه جذب تبلیغات گروه های دیگه شدن(مثل کافه ترید،گلشاهیان،…)و شدن رفرال گیر بروکر و پراپ های اونها

3 لایک کرده

توی خونه خودت وقتی قفل و کلید دست خودت باشه آره. اما توی خونه ای که دم به دقیقه برو این رو بیار. برو این رو برسون. مهامان بیاد - تماس تلفنی زیاد باشه. صداهای متفاوت که دلت بریزه. نه و هزاران بار نه.

در کل آفیس هم تنهایی خوبه. توی جمع تمرکزت از استراتژیت می پره بخصوص اگر سود دهی نداشته باشی.

3 لایک کرده

بسیار عالی .مچکرم . واقعا نا امید میشی وقتی میبینی بقیه به اندازه تو دل به کار نمیدن

2 لایک کرده

موافقم . منم با هرج و مرج سازگار نیستم .باید متمرکز باشم

2 لایک کرده

بله .. چطور بود ؟ خیلی خوبه بلکه باید بگم عالیه …

البته که هر کدوم از بچه میز ترید خودشون و دارن و رو نماد خودشون کار میکنن و سود و زیانشونم هم مربوط به خودشونه و اینکه سشن ها رو بهم یادآوری میکنن اخبار ها رو پیش بینی میکنن قبل از انجام معامله با ریسک بالا مشورت میکنن ضمن اینکه برای هر کدوم از بچه ها یک روز رو در نظر گرفتم تا اگر شاگرد دارن و یا ملاقات های کاریشون رو تنظیم کنن دفتر در اختیارشونه گاهی زوم رو ارز دیجیتال میکنن و موقعیت های خوبی پیدا میکنن و با تیم شیر میکنن و در نهایت اگر هر یک از بچه ها سود خیلی خفنی داشت ده درصد سودشو با باقی بچه ها تقسیم میکنه و دس خوش میده به باقی بچه ها … در کل بچه ها همه با هم یک دل و بهم سخت نمیگیرن…

4 لایک کرده

درکل بنظرم ترید کار گروهی ای نیست بلکه بشدت هم انفرادیه. تمرکز بالا میخاد و به شخصه داخل جمع نمیتونم تمرکز کنم. نهایتا یه گروه تلگرام با اعضایی که به تحلیل و کارشون اعتماد داری, هروقت سوالی برات پیش بیاد یا بخای نظر بقیه رو در رابطه با جهت مارکت یا یک اردر بپرسی
بیشتر از این واقعا نه

1 لایک کرده

در حال حاضر عضو هستین

بله چند تا دوست خوب بودیم که در واقع یک مجموعه شدیم و با توجه به زیر مجموعه هر کدوم از بچه ها برای خودشون تشکیل دادن همین سی چهل نفر شاید عضو داشته باشیم که بهشون مشاوره و راهنمایی میدیم.

1 لایک کرده

بسیار عالی . موفق و پیروز باشید

در نهایت اگر پند یا گوشزدی برای افرادی که میخواهند در همچین مجموعه ای فعالیت کنند یا حتی راه اندازی کنند دارید بفرمایید .

ببینید ما قبل از همه این مسائل با هم رفیق بودیم اصلا هم بنا نبود که تیم بشیم من تنها کار میکردم و همینطور هم بچه ها کم کم بچه ها خاستن که بیان و باشن و هر کی یه میز برا خودش اضافه کرد و یجورایی باید بگم خیلی زیاد و بیش از اندازه بچه ها نسبت به هم گذشت و مهربونی دارن کسی توی جمع ما دنبال سهم خواهی نیست یکی تو جمعمون بود کمی طمع کار بود واقعا انرژی همه مجموعه رو گرفته بود تا اینکه ارتباطش رو قعط کردیم …گاهن من دیدگاه سل دارم رو طلا و یکی دیگه بای در اینجور مواقع ستاپ هامون رو میندازیم رو مانیتور های دفتر و نظر بچه های دیگه رو میپرسیم نهایت بازم هر کی میتونه تصمیم خودش داشته باشه ولی با ریسک کمتر…اصلا سخت نیست فقط همدلی…

2 لایک کرده

دلم میخواست اما تو شهرمون فقط من تریدرم

3 لایک کرده

کجایین مگه :joy:

منم فکر کنم همینطوره

لب مرز شرق کشور

1 لایک کرده

تایباد هستی داداش؟

1 لایک کرده

IQ 180?ایول حال کردم

2 لایک کرده

داداش کند ذهنم