در این تاپیک به آموزش نصب و استفاده ، حل مشکلات و برنامه نویسی نرم افزار نینجاتریدر Ninjatrader میپردازیم. فعلا اینتزنت ملیه در آینده فایل های نصبی و آموزش هارو قرار میدم.
اگه سوالی بود درخدمتم❤️
آلرت تاپیک رو روشن کنید که از اخبار و اطلاع رسانی ها رو مطلع شوید .
جناب مهندس شعبانی قبلا روی نینجا ادونزی راه اندازی کرده بودند که امکانات mzpack و disco رو باهم داشتند و با سرعت بالاتری پردازش میکردند اسمش هم icfvf بود بعد یه اندونز تخصصی تر هم ارایه کردند ک من اونو نخریدم
الان در وب سایت فلوویو دسترسی های طبقه بندی شده بر اساس اشتراک ماهانه در چند پله در اختیار کاربر قرار میگیرد
اینکه بخواهید چیزی اضافه کنید بعید میدونم ولی ابزارهای خودشون از هر لحاظ کامل بود
خب بنظرم حرکت خوبیه که بومی شده اما کافی نیست . خود نینجاتریدر صدها اندیکاتور داره تو سایتش که کاربردی هم هستند و باید درنظر گرفت که کسی که لول 2 کار میکنه نیازهاش نسبت به کاربران عادی بیشتره .
اگه اپن سورس باشه و قابلیت اندیکاتور نویسی و فروش اندیکاتور داشته باشه خیلی میتونه هم به رشد خودش کمک کنه و هم به کاربران ایرانی .
بنده الان نینجاتریدر رو انقدر شخصی سازی کردم که نینجاتریدر نیست صابرتریدره
تو این شرایط که اصلا از نظر روانی نمیشه ترید کرد . صحبتم واسه آینده بود که وقتی نت وصل شد درگیر پچر ریتمیک و کرک نینجا نباشیم با خیال راحت از پلتفرم ایرانی استفاده کنیم.
در نماد های مختلف حجم دیتای ریتمیک متفاوته . من تست کردم مثلا کندلی از s&p که والیومش ۱۰۰۰۰ بود ، ۱۰ مگ حجم کم کرد . در تایم فریم ۵ دقیقه با فعال بودن tick reply
اینو با نرم افزار مدیریت ترافیک اندازه گرفتم رو ویندوز ۱۰.