در ادامه راحت ترین راه برای دسترسی به دیتای والیوم تریدینگ در بستر نت ملی :
اطلاعیه مهم: وضعیت اتصال و راهکارهای جدید پلتفرم فلوویو (FeloView)
عزیزان و همراهان آکادمی، پیرو چالشهای اخیر در استفاده از نینجاتریدر، توجه شما را به چند نکته حیاتی جلب میکنم: چالشهای اتصال و مصرف اینترنت
• محدودیت ویپیان: صرفِ داشتن اتصال اینترنت بینالملل از طریق VPNهای معمولی، تضمینکننده عملکرد صحیح نینجاتریدر نیست.
• پدیده Lag (عقب ماندن دیتـا): اگر سرعت دیتای شما کم است یا نمودار عقب میماند، لزوماً از سیستم شما نیست؛ بلکه به دلیل پهنای باند پایین و کیفیت نامناسب اتصال است.
• هزینههای پنهان: نینجاتریدر در کمترین حالت ماهانه بیش از ۱۰ گیگابایت مصرف دیتا دارد. با توجه به قیمت بالای حجم ویپیانها، این روش ممکن است دیگر برای بسیاری از تریدرها مقرونبهصرفه نباشد. راهکار جایگزین: پلتفرم فلوویو (FeloView)
برای حل این مشکل، هماهنگیهای لازم را با تیم فنی پلتفرم فلوویو انجام دادهام تا زیرساخت پایدار برای اعضای آیسیاف فراهم شود:
دسترسی همگانی: به محض “سفید شدن” (Whitelist) آیپی سرورهای شرکت، دسترسی به ابزارهای تخصصی در قسمت Community پلتفرم فلوویو برای تمام اعضای خانواده آیسیاف باز خواهد شد.
بدون تبعیض: این دسترسی شامل همهی عزیزان میشود؛ چه کسانی که در “دوره ابزار تخصصی” شرکت کردهاند و چه سایر اعضا.
پایداری بالا: با این جایگزینی، مشکلات پهنای باند و هزینههای گزاف ویپیان مرتفع خواهد شد. نحوه پیگیری و وضعیت اتصال شما به پلتفرم feloview در همین کانال اطلاع رسانی میشود
با بهترین آرزوها برای موفقیت شما آکادمی آیسیاف مارکت (ICF Market)
آی سی اف یک آکادمی آموزشی بود که در سال های گذشته در بحث دیتای لول 2 بر بستر نینجاتریدر محصولات خوبی رو تولید کرده که به انالیز دیتای حجمی در مارکت واقعی فیوچرز کمک شایانی میکند و بالاتر از استاندارد های جهانی عمل کرده و اخیرا موفق شده همین دیتا رو در بستر نت ملی در سایت فلوویو ارایه نماید
اطلاعیه این آکادمی رو در گروه بله icfmarket بررسی کنید
همراهان عزیز، با افتخار به اطلاع میرسانیم که از فردا پلتفرم فلوویو با قابلیتهای استثنایی در دسترس شماست:
ویژگیهای اتصال
بدون نیاز به vپیN: دسترسی سریع و پایدار.
بستر نت ملی: بهینهسازی شده برای اینترنت داخلی با کمترین تأخیر.
نمادهای معاملاتی قابل معامله
تمامی جفتارزهای اصلی (Forex)
طلای جهانی و نفت
نمادهای شاخص و فیوچرز: MGC و MNQ
ابزارهای حرفهای تحلیل جریان سفارشات (Order Flow)
این پلتفرم مجهز به پیشرفتهترین ابزارهای روز دنیاست، از جمله:
والیوم پروفایل (Volume Profile)
باکس چارت و سوپر فوتپرینت (Footprint)
بیگ ترید (Big Trade) و ترید سایز
انواع شاخصهای VWAP و…
امتیاز ویژه ثبتنام
در هفته آینده، ابزارهای اختصاصی در بخش «کامیونیتی» پلتفرم فعال خواهد شد.
نکته مهم: دسترسی به بخش کامیونیتی و ابزارهای اختصاصی، صرفاً برای کاربرانی مقدور است که از طریق لینک آکادمی ثبتنام کنند.
آقای سعید شعبانی یکی از پکیج فروشهای هستند که پس از عدم موفقیت در زمینه ترید روی آوردن به فروش دوره و پلتفرم و اندیکاتورهای (مداد رنگی های)ترید برای کسب درآمد
دوست عزیز با کمال احترام توجه شما رو به چندتا نکته جلب میکنم
والیوم تریدینگ و ابزارهای نینجا و مشتقات آن علاوه بر اینکه از بروز ترین سیستم های تریدینگ به شمار میروند استفاده از اون ذاتا بسیار پر هزینه است
آکادمی ایشون علاوه بر اینکه برای جامعه ایرانی این هزینه ها رو کاهش داده از طریق ارایه کرک نینجا، دریافت اکانت ریتمیک و … تونسته ابزاری بسیار کارامد و جامعی رو طراحی و تولید کنه
هزینه خرید اون ابزارها در مقایسه برای ایرانی ها یک دهم نمونه های خارجی هست و در کیفیت نه تنها هم تراز بلکه یک سر و گردن هم بالاتر هست
فروش ابزار و محصول در هر صنفی وجود داره مثل محصولاتی چون نرم افزار های حسابداری و … آیا هر کسی محصولی تولید کرد و فروخت اسمش میشه پکیج فروش؟ من چون 3 سال پیش ابزار icfvf ودgl bridge رو ازین آکادمی خریدم و تو این 3 سال هم باعث افزایش دانش و آگاهی ام شده هم پشتیبانی خوبی دریافت کردم الان ک مسیر دریافت این مهم هموار شده خودم رو موظف دانستم در راستای خدمت به هر دو طرف چه تولید کننده چه مصرف اینجا معرفی کنم
در خصوص موفقیت ایشون در ترید هم، لایو ترید هاش موجوده هم استیتمنت های یک ساله و .. ولی باز عرض میکنم فرض کنید ایشون ماشین تولید کردند و خودشون هم رانندگی میکنند ایمن و آسوده شاید خودشون نفر اول مسابقات فرمول یک نباشند
این شما هستید که تصمیم میگیرید با خرید این ماشین یا ماشین های مشابه راننده بشید و حتی تا مسابقات فرمول یک بالا بروید یا از وسیله نقلیه عمومی استفاده کنید
هدف این تاپیک هم تنها اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به قشری از جامعه هست
من طرفدارش نیستم لایو این هم که هیچ ، وارن بافت هم لایو بگذاره نمیرم.همچنین قطعا نتونسته شخصا تریدر سوددهی بشه که رفته توی کار آموزش مثل همه افراد دیگری که در کار آموزش هستند اما اما اما مگر ما اینجا میخواهیم ازش پکیج و آموزش و اندیکاتور بخریم ؟ این چیزی که داره میفروشه دیتا هست و برای افرادی که سبک ولیوم تریدینگ کار میکنند هم بسیار مفید و کاربردی ما چه کار داریم که فروشنده دیتا چه خریه!!! الان مگر شما صاحب نینجا تریدر رو میشناسی؟! این آقا اطلاعات نینجاتریدر رو کرکی و دزدی با این پلتفرم ارائه میکنه.صرفنظر از کپی رایت و … که برای ما ایرانیها بی معنیه به نظر من برای طرفداران ولیوم تریدینگ خیلی عالیه.من خودم ولیوم تریدینگ رو از آموزشهای خارجی و کتابهای غیر ایرانی یاد گرفتم و به عنوان ابزار کمکی در کنار سایر روشها ازش استفاده می کنم.حالا شما اگر کل ولیوم تریدینگ رو قبول نداشته باشید اون دیگه بحث دیگه ایست جدای از این تاپیک.
فقط توجه کنید پلتفرم فلوویو چیزی متفاوت از نینجا تریدر هست تحت وب هست و صفر تا صد اثر متعلق به خود شخص و مجموعه اشخاص هست و این باعث افتخاره یک هم وطن زحمت کشیده با کسب دانش در سطح بالای والیوم همچین ابزار کارآمدی رو تولید کرده
اصن من ندیدم ایشون تو هیچ پلتفرمی مثل یوتیوب یا اینستا لایو بزاره اما دوره ای که برای اموزش ابزار در بستر spot player دارند که بسیار محافظت شده است طی دوره 6 ماهه با پشتیبانی و .. لایو تریدهاشون رو به اشتراک کذاشتند برای استفاده صحیح از ابزار، بعید میدونم جایی پابلیک شده باشه چون اون محیط قوانین عدم افشا داره
میدونم تحت وب هست ولی اطلاعات و دیتا از کجا میگیره؟ با بورس نیویورک قرارداد بسته؟!!!نه دیگه همون اطلاعات کرک شده و مسروقه نینجا رو با این پلتفرم ارائه میده . ولی به ما چه اون بین خودشه و نینجا. ما که از نینجای کرکی استفاده میکردیم از این هم استفاده میکنیم.
دیتای فیوچرز پولی هست - منابعی همچون ریتمیک یا CQG هم به صورت دمو رایگان ارائه میدهند (محدود ۱۵ روزه یا یک ماهه) هم میشه قانونی خرید منع قانونی نداره برای دسترسی به خود دیتا
نینجا تریدر یا سییرا ابزار هستند متفاوت از خود دیتا یا فید قیمتی و … میشه کرک کرد عین ویندوز و تمامی برنامه هایی که از طریق سایت هایی همچونت soft۹۸ و غیره استفاده میکنیم
دیتای لوله ۲ صرفا محدود به بورس امریکا نیست، حتی کریپتو هم دیتا داره در این پلتفرم