سلام دوستان
تو این اوضاع نت ملی با چه پلتفرمی و چگونه بکتست میگیرید ؟
سلام دوستان
تو این اوضاع نت ملی با چه پلتفرمی و چگونه بکتست میگیرید ؟
تو این شرایط به نظرم فوروارد تست از بک تست راحت تره
با فراز چارت فوروارد تست میگیرید ؟
یا از پلتفرم دیگه ای استفاده میکنید ؟
سلام با فراز
با فراز راحت نیستم.. از چارتیکس استفاده میکنم اشتراکش هم 35 درصد ارزون تره و دیتاش هم لایو وصله و شباهتش به تردینگ ویو هم بیشتره
من از forex tester 6 استفاده میکنم
البته باید دیتا رو خودت داشته باشی
من از سال 2024 دیتای طلای رو ذخیره کردم
به صورت کندل کندل نشون میده چارتیکس یا کندل رو به صورت لایو نشون میده تو بکتست ؟
فراز … …… ……..
سایت فراز اشتراک بخر
میشه یکم راهنمایی کنی در مورد forex tester 6 ?
به جز فراز و چارتیکس راه دیگه ای وجود نداره ؟
من چون استراتژیم با کندل استیکه باید پلتفرمی باشه که کندل رو به صورت لایو نشون بده تو بکتست ولی متاسفانه فراز و چارتیکس این قابلیت ها رو ندارن
با استفاده از Soft4Fx میتونی بکتست بگیری. فقط باید دیتاش رو از قبل دانلود شده داشته باشی برای یک بازه زمانی و برای هر نمادی که میخوای فوروارد تست استفاده کنی.
کاملا به صورت لایو میتونی فوروارد تست بگیری و اردر هم بزنی روش. مشابه Bar Replay تریدینگ ویو عمل میکنه.
کندل رو به صورت لایو نشون میده یا کندل به کندل جلو میره ؟
کندل رو لایو نشون میده و سرعت ایجاد کندل هم میتونی تغییر بدی. بینظیره.
بزار ببینم اگه داشتم فایللاشو با آموزش میزارم توی یک تاپیک که همه استفاده بکنن ازش
داداش اگه اینکار رو بکنی یه کمک خیلی بزرگ به جامعه ی ترید ایران تو این شرایط کردی ![]()
انجام وظیفست داداش ![]()
هست بایتیکل
رفتم بکتستش رو چک کردم اونم کندل رو به صورت لایو نشون نمیده ( کندل به کندل جلو میره ) دقیقا مثل چارتیکس و فراز چارت
رو حال حاضر مارکت بکتست بگیر
یا میتونی هرتایم فریمی که هستی یه تایم بری پایین تر اگر به کارت بیاد اینجوری تو دل اون کندل بالاترِ رفتارقیمتو میبینی
فعلا همیناس و اونی که تو میخوای توی تریدینگ ویو و گو جارتیگه که الان نیست