استراتژی شخصی MW (Momentum Weave)

درود دوست عزیز :slightly_smiling_face:

کلا در پرایس اکشن همه ی سبک ها یک چیز مشترکو میگن فقط اسم ها عوض میشه و جزییات ولی کلیت یکیه!

اگه اشتباه نکنم آقای پورصمدی مطالب البروکس رو آموزش میدن و شاید دلیل شباهت همین باشه…

حتما سر فرصت مطالب ایشون هم مطالعه میکنم.

ممنون از نظرت :white_heart:

3 لایک کرده

دقیقا

پور صمدی ترجمه ای از البروکس

که ایرانیزه شده

نیاز به دیدن و تمرین زیادی داره

1 لایک کرده

ترجیحا خود البروکس رو نگاه کنید. هیچ وقت مطالب ترجمه شده به خود منبع نمیرسه از لحاظ بار اطلاعاتی. چون هرکس دیدگاه خودشو از چیزی که دیده میگه :smiley:

2 لایک کرده

درسته اگه کسی بتونه خود البروکس رو ببینه بهتره ولی پورصمدی هم خوبه کلا این سبکه خیلی نیاز به تمرین و تکرار داره چه حالا البروکس باشه چه پورصمدی چه هرکس دیگه ای

3 لایک کرده

قالب کلی استراتژی من رو گفت :grinning_face_with_smiling_eyes: برید بکتست کنید شخصی سازی کنید، فیلتر بزارید حالشو ببرید دیگه چی میخواید

2 لایک کرده

لو دادم استراتژیتو :grin:

واقعا باید برن حالشو ببرن چون در کنار ساده بودنش فوق العادس

5 لایک کرده

من ۵ ساله دارم این حالت رو بهینه سازی میکنم و از درونش ۷ استراتژی مجزا استخراج کردم حالا فکر کن میشه تو یه روز لو بره؟!

مهارت اکتسابیه باید بدستش آورد. شما یه دیدگاه رو گفتی هر کسی ارتباط برقرار میکنه خودش باید بره زحمتشو بکشه

4 لایک کرده

دقیقا با فهمیدن پایه نتیجه عالی کسب نمیشه و هرکس باید بره زحمت بکشه و اینکار فقط با تمرین و تکرار امکان پذیره :wink:

5 لایک کرده

مرسی از محمد عزیز بابت به اشتراک گذاشتن تجربه هاش و استراتژیش …واقعا حرکت ارزشمندی هست.اینکه بچه ها نوشتن برا پورصمدی هست و…بنظر من اصلا مهم نیس

همین که وقت گزاشتی تاهمه چیزی یادبگیریم دمتگرم خدایی

من تو تاپیک فقط معاملات و تحلیل xauusd سعی میکنم خیلی دقیق معاملات و نقطه ورود و مدیریت معاملات بچه هارو بررسی کنم تا متوجه بشم و یچیزی یاد بگیرم شخصا

سوال؟؟؟توی معامله روز جمعه ایی ک گرفتی برا نقطه ورودت ی توضیح میدی نباید یکم پایینتر میبود…به تایم یک دقیقه نگاه کردی و ورود کردی؟؟؟

4 لایک کرده

این معامله من معامله ریسکی و ضریب پایین بود. من کلا به تایم پایین نگاه نمیکنم .

که البته این معامله ریسک فری شد :white_heart:

سعی کردم دلیل ورودمو تو چارت مشخص کنم

ببخشید بیرونم و با گوشی بهتر از این نمیشد توضیح بدم :joy:

3 لایک کرده

سل سید جان

خیلی عجیب بود وین ریت که گفتی

ریوارد ۲ و وین ریت ۷۰ خییییلی بعیده

این عددی که گفتی برای بکتست یکساله هست؟

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز، بابت زحمت اموزش استراتژی بسیار سپاسگزارم، فقط من یه قسمت رو درست متوجه نشدم، تو همین شکل شما چطور با کندل شماره 2 که نزولیه چرا سقف و کف اون رو نگرفتی؟ اونم اومده کفه پاینتر از کندل قبلی زده

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز

شاید بعید باشه وااقعا!

دوست دارم خودتون برید تست کنید و نتیجشو همینجا برای بچه ها اعلام کنید🤍

اوردر رو سقف کندل شماره ۲ قراره گرفته ولی چون سقف رو نزده اوردر فعال نشده و در کندل بعدی کف پایین تر زده و اوردر انتقال پیدا کرده به کندل شماره ۳

2 لایک کرده

من سبک کاریم ict هست و روی شناسایی نقدینگی های مارکت ترید میکنم

این چیزی که اینجا گفتین زیاد برای من جذاب نبود…بازم دوست دارم یه جا بشینیم و حضوری دیدار کنیم

کلا برام جذابه تو مشهد یه اکیپ تریدر باهم بشینیم گپ بزنیم

1 لایک کرده

من خداروشکر تا الان راضی بودم.

جوری برداشت نکنین که بازار گرمی کردم یا تبلیغات فیکی کردم رو این استراتژی. خداروشکر به صورت رایگان آموزش دادم و بابت آموزشش هزار تومن هم تو جیبم نرفته و نخواهد رفت😅

برای بحث اکیپ، من هم قبلا خیلی دوست داشتم و چندباری در امیر شکلات خیابان حافظ و هتل پردیسان دور هم جمع شدیم. ولی محیط و فضا اونجوری که میخواستیم پیش نرفت و از فضا دوستانه خارج شد و تصمیم گرفتم که کلا ازین فضاها دور باشم:white_heart::rose:

5 لایک کرده

سلام جناب خوشخو . اگه لطف کنی ادامه کار رو بزاری تا این تاپیک هم به حاشیه نرفته ممنون میشم . البته اگه مایلید

2 لایک کرده

سلام آقای محمدی.

انشالله اگه عمری باشه آپدیت میزارم. و سعی میکنم معاملات روزانه خودمو که با MW میگیرم هم با بچه ها به اشتراک بزارم برای آشنایی بیشتر و درک بهتر

3 لایک کرده

3 لایک کرده

درود برشما جناب خوشخو باید تو تایم فریم ۵ مین رصد بشه؟؟

1 لایک کرده