دوستان نظرتون در مورد استراتژی Sp2l پرایس اکشن کلاسیک چیه ؟
بنظرتون استراتژی Sp2l بهتره یا pro BTB یا میکرومپ کدومش بهتره بنظرتون ؟
![]()
![]()
دوستان نظرتون در مورد استراتژی Sp2l پرایس اکشن کلاسیک چیه ؟
بنظرتون استراتژی Sp2l بهتره یا pro BTB یا میکرومپ کدومش بهتره بنظرتون ؟
![]()
![]()
میکرومپ کار میکنم من و ازش راضیم
Winrate 40%
RR : 4
یه سوال دارم میکرومپ چجور ورود میزنی اول روند پیدا میکنی یا مثلاً چجور الگو ها میکشی بعد تو میکرو کانال ها ورود میکنی چجوری یه توضیح کامل میدی
تک کندل که کندل قبلی بپوشونه ورود میکنی یا 3 کندل استاپ چجور میزاری کامل بگو
عشقی
یه سوال دیگه روند بازار چجور کندل به کندل برسی کنیم یه توضیح اینم بده بوس ![]()
مثلا اول روند بازار ببینیم بعد با کندل چجور ببینیم بازار فشار سلر ها بیشتره یا بایر ها با high بالا تر یا low پایین تر چجورییی
واسه پیدا کردن روند از EMA 100 استفاده میکنم ( وقتی قیمت بالاشه پوزیشن بای و وقتی پایینشه پوزیشن سل میگیرم اگه ستاپم تشکیل بشه )
صبر میکنم تا یه FVG تشکیل بشه ( معمولا ۳ کندل ) بعدش بازم صبر میکنم تا یه اصلاحی بده بعد از اصلاح با اولین کندلی که High یا Low بده وارد معامله میشم
معمولا H1 و H2 و L1 و L2 ها رو میگیرم
پیچیدس
خیلی سختهههه
با عرض سلام و احترام .
به نظر من سبکی که هیچ مبنا و مفهومی از ترید مولتی تایم فریم و بادی ریسپکت کندل ها نگفته باشه نه تنها ارزش نداره بلکه راهش به چاه ختم میشه .
ترید کردن با خطی که حتی به اندازه یه اپسیلون از خط افقی کج شده باشه یعنی مرگ واقعی (منظورم هر نوع ترند لاین یا خط کانال هست).
با احترام به نظرم به جز مارکت استراکچر همه چی وقت تلف کردنه تازه اونم با مفهوم بادی ریسپکت مولتی تایم فریم.
به نظرم اگه بتونی روش مسلط بش و قلق هاشو دربیاری و برای خودت بهینش کنی
برای پرایس اکشن کارها فوق العادست
ویدئو های این ۳ تا ستاپ رو داری ؟ بد جور دنبالشم
روبیک پی ام بده برات بفرستم
Mirhaash
سلام
فیلم بکتست از این استراتژی دارید؟ یا فیلمی با جزییات بیشتر؟ چند بار دیدم اما بازم سوال زیاد دارم، مثلاً لحظه تشکیل اسپایک ، پایان و…
درود و ارادت
فیلم اموزش استراتژی از خود استاد رو دارم اگه خواستید داخل کانالم هست میتونید ببینید !
آیدی کانال روبیک : MirTrade
ممنون فیلم را چند بار دیدم، بکتست یا چیزهای تکمیلی نیاز دارم
تو روبیکا سر کنی میاره اپاراتم هست
من سرچ کردم چیزی برام نیومد