استراتژی شخصی MW (Momentum Weave)

دشمن اصلی این استراتژی اسپایک های V و محدوده رنج هست

راه حل در محدوده رنج:

در هر تایم فریمی محدوده رنج تشکیل شد، یک تایم فریم بیاین پایین تر و منتظر باشین در کف و سقف محدوده رنج MW تشکیل بشه و ورود بزنید :wink:

3 لایک کرده

راه حل معامله در محدوده رنج:

در هر تایم فریمی محدوده رنج تشکیل شد، یک تایم فریم بیاین پایین تر و منتظر باشین در کف و سقف محدوده رنج MW تشکیل بشه و ورود بزنید :wink:

6 لایک کرده

درود محمد جان . خیلی داری لطف میکنی که چند سال تجربه و زحمت خودتو بدون هیچ چشم داشتی به هموطنانت آموزش میدی . امیدوارم خیر ببینی

/این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا/

واقعا ساده و عوام فهمانست . امیدوارم ادامه بدید

8 لایک کرده

ممنون از شماها که وقت میزارید و مطالعه میکنید :white_heart:

6 لایک کرده

سید جان شما پندیگ میزاری یا بعد از بسته شدن کندل وارد میشی ؟

2 لایک کرده

درست متوجه شدم سید جان ؟

1 لایک کرده

باید پندیگ بزارید. در توضیحات گفته شده. ورودتون سقف یا کف کندل مورد نظره…

2 لایک کرده

«بعد از تشکیل اسپایک، اولین کندلی که کف پایین تر از کندل قبل(در اسپایک صعودی) و یا سقف بالاتر از سقف کندل قبل(در اسپایک نزولی) را بزند، تارگت ما خواهد بود. » سلام و وقت بخیر آیا این کندل باید با بدنه سقف / کف کندل قبل رو بزنه یا با شادو هم قبول هست؟

4 لایک کرده

اسپایک معتبر شدو های کوچیک با بدنه بزرگ داره. اینجوری معتبر تره. انتخاب شما یکم ریسک معامله رو زیاد میکنه. ورودتون هم سقف کندل نارنجی که کف پایین تر زده میشه

3 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر با شدو هم اوکیه

2 لایک کرده

درود

استراتژی میکرومپ پورصمدی هم همینه اما در کل همشون پرایس اکشنه و بر پایه میکرو کانال ها هستش و چیز زیاد عجیبی نیستن من خودم به شخصه میکرو کانال ها رو توی روند ها معامله میکنم و سید هم این استراتژی رو برده روی اسپایک ها

3 لایک کرده

از وقتی که گذاشتید و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم . رزقتان پر برکت . :tulip::tulip::tulip:

4 لایک کرده

دلیل خاصی داره که سشن لندن رو انتخاب کردید ؟

1 لایک کرده

اینکه چه سشنی معامله میکنی همش برمیگرده به راحتی تریدر

3 لایک کرده

در همه سشن ها بک تست گرفتم و بیشترین بازدهی در سشن لندن بود برام. البته که این قضیه شخصیه و برای هرشخص میتونه متغیر باشه

3 لایک کرده

سلام سید جان . خسته نباشی و ممنون که وقت میزاری تجربیاتتو به اشتراک میزاری. سوال من این بود که در این معامله پایین که در این عکس مشخص کردی کف اخرین کندل صعودی زده نشده بنظر . توجیح ورود بهاین معامله چجوری میتونه باشع؟

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز. اگه منظورت اولین معاملس لازم نیست حتما کف کندل صعودی زده بشه. کف پایین تر از کف قبلی. رنگ کندل مهم نیست

4 لایک کرده

چه نمادی ترید میزنی؟

اسکلپ فقط انس طلا کار میکنم

3 لایک کرده

درود دوست سید من

بسیار عالی و کاربردی بود

ممنونم از حسن نیت شما

البته شباهتی به استراتژی sp2l

پور صمدی

هر لگی با تایید می‌تونه لگ دوم خودشو بسازه

حتما ببینید

موفق باشید