دشمن اصلی این استراتژی اسپایک های V و محدوده رنج هست
راه حل در محدوده رنج:
در هر تایم فریمی محدوده رنج تشکیل شد، یک تایم فریم بیاین پایین تر و منتظر باشین در کف و سقف محدوده رنج MW تشکیل بشه و ورود بزنید ![]()
دشمن اصلی این استراتژی اسپایک های V و محدوده رنج هست
راه حل در محدوده رنج:
در هر تایم فریمی محدوده رنج تشکیل شد، یک تایم فریم بیاین پایین تر و منتظر باشین در کف و سقف محدوده رنج MW تشکیل بشه و ورود بزنید ![]()
راه حل معامله در محدوده رنج:
درود محمد جان . خیلی داری لطف میکنی که چند سال تجربه و زحمت خودتو بدون هیچ چشم داشتی به هموطنانت آموزش میدی . امیدوارم خیر ببینی
/این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا/
واقعا ساده و عوام فهمانست . امیدوارم ادامه بدید
ممنون از شماها که وقت میزارید و مطالعه میکنید ![]()
سید جان شما پندیگ میزاری یا بعد از بسته شدن کندل وارد میشی ؟
باید پندیگ بزارید. در توضیحات گفته شده. ورودتون سقف یا کف کندل مورد نظره…
«بعد از تشکیل اسپایک، اولین کندلی که کف پایین تر از کندل قبل(در اسپایک صعودی) و یا سقف بالاتر از سقف کندل قبل(در اسپایک نزولی) را بزند، تارگت ما خواهد بود. » سلام و وقت بخیر آیا این کندل باید با بدنه سقف / کف کندل قبل رو بزنه یا با شادو هم قبول هست؟
اسپایک معتبر شدو های کوچیک با بدنه بزرگ داره. اینجوری معتبر تره. انتخاب شما یکم ریسک معامله رو زیاد میکنه. ورودتون هم سقف کندل نارنجی که کف پایین تر زده میشه
سلام وقتتون بخیر با شدو هم اوکیه
درود
استراتژی میکرومپ پورصمدی هم همینه اما در کل همشون پرایس اکشنه و بر پایه میکرو کانال ها هستش و چیز زیاد عجیبی نیستن من خودم به شخصه میکرو کانال ها رو توی روند ها معامله میکنم و سید هم این استراتژی رو برده روی اسپایک ها
از وقتی که گذاشتید و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم . رزقتان پر برکت . ![]()
![]()
![]()
دلیل خاصی داره که سشن لندن رو انتخاب کردید ؟
اینکه چه سشنی معامله میکنی همش برمیگرده به راحتی تریدر
در همه سشن ها بک تست گرفتم و بیشترین بازدهی در سشن لندن بود برام. البته که این قضیه شخصیه و برای هرشخص میتونه متغیر باشه
سلام دوست عزیز. اگه منظورت اولین معاملس لازم نیست حتما کف کندل صعودی زده بشه. کف پایین تر از کف قبلی. رنگ کندل مهم نیست
چه نمادی ترید میزنی؟
اسکلپ فقط انس طلا کار میکنم
درود دوست سید من
بسیار عالی و کاربردی بود
ممنونم از حسن نیت شما
البته شباهتی به استراتژی sp2l
پور صمدی
هر لگی با تایید میتونه لگ دوم خودشو بسازه
حتما ببینید
موفق باشید