ببخشید کسی لینک ویدئو هایه پورصمدی از اون سه استراتژی که گفته رو داره مخصوصا pro btb رو اگه دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین
تو روبیک سرچ کن mirtrade تو کانالم هم میکرومپ رو گذاشتم هم Sp2l هم probtb
دوره کاملش رو هم دارم آپلود میکنم
الان یه معامله زدم با اون سبک اسپایک داخل رنج رو طرف سل گرفتم
مرسی ازت دمت گرم ![]()
خواهش میکنم ![]()
امیدوارم مفید باشه برات
من سه دوره رو دیدم و ستاپ هاش رو بکتست میگیرم سود ده هستن ولی نمیدونم چرا در لایو فقط استاپ میخورم
من کلا سبکم یچی دیگست تلفیق rtmو والیوم میزنم پراپم پاس کردم
منتها دارم یه استراتژی دیگه میسازم برا خودم برا اون یسری دیدگاه از ویدئو نیاز داشتم احتمالا ناخیه هارو اشتباه تشخیص میدین یا استاپ و تارگت گذاریتون اشتباهه
استاپ نخوری که نمیشه. چند تا استاپ میخوری چند تا تی پی میشه؟ قرار نیست که هر باز دکمه بزنی سود بشه. خود پورصمدی هم چندتا معامله اش حتما ضرر میشه
دوره ایشان رایگانه ؟
خب راستش در بکتست بد ترین حالت سه استاپ متوالی دیدم و وین ریت بالای۶۰ درصده ولی در لایو کلا اوضاع عوض میشه استاپ پشت استاپ…
امروز هرچی روی طلا با پورصمدی زدم فقط ضرر شد
بالا رفت بای زدم ریخت
پایین اومد سل زدم رفت بالا
نَعلَت بر طلا ![]()
نَعلت به تایم فریم ۱ دقیقه و ۵ دقیقه ![]()
نَعلَت بر من اگه دوباره ترید کنم ![]()
راهنمایی می کنم و انتقاد نیست.
بزرگوار و محترم
شما توی بکتست تقلب کردی- overfit کردی سیستم معاملاتی خودت رو
من اینجا بودم.
این همه وقت گذاشتم و یاد گرفتم اما توی لایو مارکت بلانسبت شما می ریدم.
بکتست اصول داره. من طبق اصول بکتست نمی گرفتم.
من اونجا که توی بکتست بهم ضرر میزد رو حساب نمی کردم چون دوست داشتم جواب بده- سود ساز باشه. اما دوعت داشتن من و واقعیت مارکت زمین تا اسمونه. چون مغز من از درد فرار می کرد. توی بکتست استاپ میشد ارزو میکردم زمین دهن باز کنه منو ببلعه.
این کیس منه
شما پیش خودت بشین دو دو تا چهار تا کن ببین توی بکتست چیکار میکردی که خوب بوده ولی توی ریل مارکت انجام نمی دی؟
پیشنهاد دوستانه به شما. برو توی آپارات کانال پرنده مهاجر
اونجا چندین ویدیو درباره اصول بکتست گرفتن هست.ببین و مجدد بکتست بگیر و اینقدر اتیش نزن به سرمایه ای که احتمالا به سختی بدست آوردی.
دمت گرم حتما …![]()
امروز بازار رو فاز اذیت بود. فقط توی تایم 4 ساعته حرکت ها خوب بودن.
دقیقا.تایم ۴ساعته مارجین ما نمیکشه
تسمه تایم پاره میکنه حسابمون
دوستان کسی اگه از استراتژی های پورصمدی استفاده میکنه (اون سه تایی که توی یوتیوب ویدیو گذاشت ) توی داوجونز و نزدک کار کردن باهاشون راحت تره تا طلا
روی شاخص ها توی چه تایم فریمی بیشتر جواب میده؟
طلا دوره های رنج و اورلپ کندلی توی این چند روز زیاد داره
البته روی طلا هم میگن بیشتر تایم فریم ۵ دقیقه جواب میده
ببین طلا کلا یه ماهیتی داره که اغلب توی تریدینگ رنج هست من قبلا که داوجونز ترید میکردم ستاپ هام همش برپایه اسپایک و بعدش روند بود از وقتی طلا معامله میکنم اون ستاپ ها کمتر تشکیل میشه و مجبورم ستاپ هایی که توی رنج ها جوابه استفاده کنم برای داوجونز هم اگر روانشناسی و مدیریت سرمایتون اجازه بده تایم فرم های 1m و 5m جوابه اگر نه تایم فریم های بالاتر هم میتونید جواب بگیرید
من usdcad میزنم تاحالا نزدک نزدم ،داو هم یه سیستم دیگه داشتم روی اون کار میکنم
شما با اون سه تا کار میکنین؟
نه من با این سه تا استراتژی کار نمیکنم ولی دوره پورصمدی رو دیدم استراتژی های من هم مثل این سه تا هستش