به نظرتون تایپ شخصیتی توی مسیر معامله گری تعثیر داره ؟ تایپ شخصیتی خودتون چیه و چه چالش هایی باهاش داشتین ؛ نقاط قوت و ضعف تون چیه و چطوری این مشکلات رو حل کردید؟؟
ممنون میشم تجربیاتتون رو باهم به اشتراک بزاریم ![]()
به نظرتون تایپ شخصیتی توی مسیر معامله گری تعثیر داره ؟ تایپ شخصیتی خودتون چیه و چه چالش هایی باهاش داشتین ؛ نقاط قوت و ضعف تون چیه و چطوری این مشکلات رو حل کردید؟؟
ممنون میشم تجربیاتتون رو باهم به اشتراک بزاریم ![]()
کسانی هم که تست تایپ شخصیتی ندادن از این جا میتونن انجام بدن کاملا رایگاه هست و اطلاعات بیار کاملی میده که خیلی با خودتون سازگار هست
تایپ شخصیت خود منم INTJ هست
داداش صد در صد خیلی تععععثثییییر داره خیلی.
من این تست رو انجام ندادم و نمیدونم تایپم چیه . فقط صرفا اشتباهات روانشناختی که در طول مسیر مرتکب میشم رو سعی در بهبودش دارم که البته هر اشتباه رو چندین بار مرتکب میشم و با کلی عذاب و درد میفهمم که چه کاریو دیگه نباید کرد ![]()
ISTJ شخصیت من شد
این طبیعی که یه اشتباه رو چند با انجام میدیم منم خودم تا چند بار یه اشتباه رو نکنم و خیلی برام واضح نشه که این داره پدرم رو درمیاره و اتفاقی نیست و مشکل از منه ول کنش نیستم :الکی که نیست
![]()
اما این تست رو حتما انجام بده یه مشکلات رو بهت میگه که یا انجام دادی و یا میتونی در آینده درگیرش بشی و نقاط قوط و ضعف توی کارت رو میگه
اگه انجام دادی حتما بیا بگو که چقدر مثل تو بودش
مشکلات روانشناسی که این مدل از تایپ شخصیتی باهاشون توی ترید درگیرن چیه ؟؟
من ISTJ بودم . تقریبا درست بود نتایج .
شخصا من خیلی مهتات و بیش از اندازه احتیاط میکنم و به قول ترس یکم بهم غالب میشه
چطوری سعی میکنی این رو درست کنی و با خیال راحتی بیشتر کار کنی ؟
با بکتست گرفتن زیاد